MasterX Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Θέλω να φτιαξω ενα λογαριασμο στο FaceBook για την επιχείρηση μου που ειναι ένα σαιτ στο Ιντερνετ.. Ειναι Επαγγελματικος οδηγος και Portal για την πολη μου (με κερδοσκοπικο χαρακτήρα, βγαζω καποια χρηματα απο αυτό).. Εψαχνα σε ποια κατηγορια να το δηλωσω και μπερδεύτηκα... Είναι καλύτερα να το δηλώσω σαν Ιστοσελίδα ή σαν Επιχείρηση???
MasterX Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δίκιο 'εχεις... Μάλλον "Ιστοσελιδα" ειναι η καλύτερη επιλογή.. Ενδιαφέρουσα και η δική σου Ιστοσελίδα (Webmaster's Planet) Seldimi..
MasterX Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 και για την συγκεκριμένη περίπτωση, λογικά θα πρέπει να προτιμήσω τα Pages και οχι τα Groups, σωστά?? Όμως άκουσα ότι ζητούνται δικαιολογητικά για να πάρεις έγκριση... Επίσης στο Electronic Signature: enter full name as electronic signature τι θα πρέπει να βάλω???? Το πραγματικό μου όνομα?? Τι πρέπει να προσέξω? Ξέρει κανείς?
MasterX Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2009 ενας γνωστός μου είπε οτι για Επιχείρηση έκανε Page, Group και απλο προφιλ ταυτόχρονα! Ετσι μου ειπε οτι ειναι πιο ευελικτο το σχημα.. Το προφίλ τον βολευει για να φερνει φιλους στο group και στην page.. Ειναι καληη σκεψη λέτε? Απο την Facebook υπαρχει προβλημα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.