Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 καλά για τα 800 δεν μπορείς να είσαι σίγουρος αλλά 500ρικο σίγουρα
Mr V Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 (επεξεργασμένο) 500 κανει το c905 που ειναι 8.1...αυτο που θα εχει και οθονη αφης και θα ειναι το μονο στην κατηγορια των 12.1 mpx θα κανει σιγουρα 700+ Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2009 από Mr V
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 ή απλά μπορεί να πέσει η τιμή του C905
gilardino Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 βασικα αμα ο φακος δεν ειναι καλος τι να τα κανεις τοσα megapixel;οπως και να χει τα θεωρω υπερβολικα για κινητο...5-8 megapixel φτανουν...αλλα απ την αλλη θα μου πεις και οι εταιριες καπως πρεπει να τα κονομησουν...
lkastritis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 βασικα αμα ο φακος δεν ειναι καλος τι να τα κανεις τοσα megapixel;οπως και να χει τα θεωρω υπερβολικα για κινητο...5-8 megapixel φτανουν...αλλα απ την αλλη θα μου πεις και οι εταιριες καπως πρεπει να τα κονομησουν... όντος... και το iphone 2mp έχει και βγάζει πιο καθαρές φώτο από ένα sony ericsson ενός φίλου μου με 5 mp
LaryHimura Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 ρε lkastriti εγώ έχω ακούσει αυτό το κινητό με την ονομασία idou και απο το site της sony ericsson .... (για την επίσημη ονομασία λέω)
lkastritis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 ρε lkastriti εγώ έχω ακούσει αυτό το κινητό με την ονομασία idou και απο το site της sony ericsson .... (για την επίσημη ονομασία λέω) δεν ξερω... ρωτα το zougla.gr αμαν ρε κουμπαρε ολο με τον κακο λογο στο στομα εισαι ... χαχαχα
LaryHimura Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 δεν ξερω... ρωτα το zougla.gr αμαν ρε κουμπαρε ολο με τον κακο λογο στο στομα εισαι ... χαχαχα εγώ φταίω , η sony ericsson που μία λέει το ένα , μία το άλλο......
De@th L0rd Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Το ηλίθιο βύσμα της δε πρόκειται να το καταργήσει ποτέ πάντως.
lkastritis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Το ηλίθιο βύσμα της δε πρόκειται να το καταργήσει ποτέ πάντως. έλα ντε... τι μ*λ*κι* μετά από λίγο δεν κουμπώνει το πετάει...
Sotosgl Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Xena Warrior Princess!!!!! Ελληνιστί Ξινα (σιγά μην είναι και αξίνα και κασμάς..) Xerox μελάνια για ξεροξ παρακαλώ... Slow the eggs.. Άλλωστε η Samsung εχει κάνει ήδη παρουσίαση του δικου της.. Samsung said the new Pixon12 model would go on sale in Europe later this month, a blow to struggling rival Sony Ericsson, who has been touting a 12-megapixel model since February but will sell it only in the fourth quarter.
De@th L0rd Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Ρε παιδιά αφήστε τα ζήνον κ σχολιάστε τίποτε για τα υπερβολικά megapixel που είναι καθαρή κοροιδία με το φακό που έχει. http://en.wikipedia.org/wiki/Xenon http://el.wikipedia.org/wiki/Ξένο
equalizer43 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Μην πιάνεστε κορόϊδα. Και 300 megapixels να είναι δεν πρόκειται να βγάλει ποτέ καλή φωτογραφία, είναι θέμα φυσικής. Ο φακός μετράει (που στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι απλώς μια τρυπούλα) και το μέγεθος του αισθητήρα όπου καταγράφεται η εικόνα. Τζίφος δηλαδή. Μια παλιά κομπακτ φωτογραφική μηχανή των 4 megapixels βγάζει πολύ καλύτερες φωτογραφίες από αυτό το χαζό κατασκεύασμα.
AggeLON Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 /offtopic Για να τελειώνουμε με την ιστορια του Xenon: http://en.wikipedia.org/wiki/Xenon "Ramsay suggested the name xenon for this gas from the Greek word ξένον [xenon], neuter singular form of ξένος [xenos], meaning 'foreign(er)'..." Στα Ελληνικά, το χημικό στοιχείο Χe ονομάζεται "Ξένον", στα Αγγλικά διαβάζεται "Ζίνον", το θέμα είναι σε ποια γλώσσα μιλάμε εκείνη τη στιγμή. Το Να πχ, στα Ελληνικά διαβάζεται "Νάτριο", στα Αγγλικά "Sodium". Δε λέμε όμως στην καθημερινή πχ χλωριούχο σόντιουμ. Οπότε, το να λέμε φλας Ξένον (όχι ξένου), είναι σωστό. /end of offtopic +1 οσον αφορά τα υπερβολικά megapixel για το φακό που φοράει
De@th L0rd Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Το οτι ονομάζετε σκέτο "Ξένο" σας χαλάει τόσο πολύ;Πρέπει δηλαδή να τα λέτε στη καθαρεύουσα;Το νάτριο το λέτε "Νάτριον";Συνήθως όταν αναφέρονται στον όρο είναι ΠΑΝΤΑ γραμμένος με αγγλικά γράμματα οπότε το σωστό είναι να τον διαβάζουμε κ να τον προφέρουμε στην αγγλική.Αν είναι έτσι τότε να λέμε και τα "Files" -> Φίλες Οn topic F=5.9 1:2.8 Αυτοί οι αριθμοί λένε πολλά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα