LsPhotography Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Έχετε δει στό http://www.e-shop.gr ή ακομα και εδω στο insomnia που πατας την εικονα και σου βγεινει χωρις να αλλαξει σελιδα και μαυριζει το γυρο γυρο? Δεν εχω καθολου περιπου εμπειρια απο web design φθιαχνω το site απο το iWeb της Apple , και τωρα θελω να κανω αυτο αλλα να μπορει αυτος που μπαινει στην σελιδα να ανοιγει πολλες εικονες μαζι οπως εδω : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.904129 ( ανοιξτε πολλες μαζι ) Μηπως ξερεις κανεις πως να γινει ; Είναι html ..τι ειναι ;
Blondeamon Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 thumbnail λεγεται η εικόνα, την πατάς και zoomarei. Με html γίνεται και έχει μια ειδικά ονομασία, κάποιοπς θα βρεθεί να στην πεί μου διαφεύγει τώρα.
LsPhotography Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 oops, τοτε εβαλα λαθος τιτλο αλλα δεν μπορω να τον αλλαξω.
Seldimi Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Και το lightbox κάνει αυτή την δουλειά... Google it
patentapc Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Έλα δεν το πιστεύω και μόλις μπήκα να ρωτήσω το ίδιο θα το κοιταξω και μιλάμε. Ευχαριστω και όλους τους παραπάνω. Άμα βγάλεις καμια άκρη πες!
ΠάρηςΓ Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Τεχνικά ενα div ειναι που τοποθετήται με absolute. Βεβαια μπαινουν και εφεδάκια και ιστορίες. Αλλα καλυτερα κατι ετιμο να δουλεύει με ολους τους μπροουζερς.
LsPhotography Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Και το lightbox κάνει αυτή την δουλειά... Google it Ενας φιλος μου με αφινει να χρησημοποιησω το database του, το θεμα ειναι πως δεν εχω καταλαβει πως το βαζω εκει και μετα το κανω link στο html αρχειο. Εχω μπερδευτει λιγο..
Seldimi Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Αυτό είαι απλά ένα javascript... απλά όταν καλείς την εικόνα και βάζεις το Link της για να την δει ο χρήστης βάζεις κάποιο tag "rel=" ανάλογα με το πρόγραμμα που χρησιμοποιεις
LsPhotography Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Ναι αλλα το tutorial λεει πως πρεπει να βαλω στο database μου τα αρχεια .js ή κατι τετοιο, αυτο πως το κανω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.