Physics_Rulez Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Καταρχήν, ένα μεγάλο ευχαριστώ κι ένα τεράστιο συγνώμη. Το ευχαριστώ είναι για την αμέριστη συμπαράστασή σας - ηθική και υλική - ολα αυτά τα χρόνια. Ανεξάρτητα από τις όποιες ικανότητες μπορεί να είχαμε είτε ως μεμονωμένες οντότητες είτε ως δημιουργικό σύνολο, η αλήθεια είναι ότι χωρίς εσάς δεν θα ήμασταν τίποτα. Η συγνώμη είναι γιατί το τέλος μας δεν ήταν αντάξιο της μέχρι τώρα πορείας μας κι αυτό μας αφήνει μια πίκρα. Ομως, ξέρετε, καμμιά φορά ο ηθικός ξεπεσμός, η βία και η μοχθηρότητα δεν αφήνουν χώρο για διαπραγματεύσεις. Κι έτσι ξαφνικά,πέφτει η αυλαία. Και αυτό είναι oλο. Εσείς κοιτάξτε να διαφυλάξετε στο μυαλό και στην καρδιά σας το μικρό μας κληροδότημα - τιποτε άλλο δεν έχουμε - τη μουσική και τους στίχους μας, που τώρα πια σας ανήκει ολοκληρωτικά. Και να μη στεναχωριέστε γιατί ό,τι εκτινάχθηκε με τέτοιο πάθος δε μπορεί να σβήσει εύκολα κι ας χάθηκε. Τέλος της ιστορίας. Τώρα τα παιδάκια θα αποσυρθούν στον παιδότοπό τους για να παίξουν με τα λέγκο τους και σε λίγο καιρό, όταν θα βγουν απο εκει, να είστε σίγουροι ότι θα έχουν καινούργιες ιστορίες να διηγηθούν και όμορφα οικοδομήματα να επιδείξουν. Να προσέχετε τους εαυτούς σας και να θυμάστε καλά στην πορεία της ζωής σας τούτη τη φράση του Μάρκου Αυρήλιου ”ο καθένας αξίζει όσο αξίζουν αυτά για τα οποία φροντίζει”. Η ομορφιά θα θριαμβεύσει. Μας προσμένουν οι μεγάλοι, οι απέραντοι δρόμοι. Θα τα πούμε στη σκηνή. Οι ταπεινοί σας σύντροφοι ΤΑΣΟΣ ΜΑΧΑΣ, ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΡΔΗΣ, ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΡΟΔΟΣΤΟΓΛΟΥ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ http://www.diafanakrina.info/sitegr/?p=92
fearwhatnow Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Ζωη σε λογου μας. Σιγαααα ρε μαγκες.Ποιοι ειστε?Οι Arcade Fire,οι Manic Street Preachers ή ποιοι αλλοι?ΕΛΕΟΣ.
arxaggelos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Είναι κάποιοι που αγαπούσαν αυτό που έκαναν, είχαν κοινό (μικρό, μεγάλο, δεν έχει σημασία) και σε κάποιους άφησαν ανάμνηση το "Μέρες Αργίας" διαπασών σε ένα φοιτητικό ρετιρέ 25τμ. Αυτά τα λίγα, που μπορεί να είναι βαρύτερα από αριθμούς. Κι εγώ έχω να ακούσω κρίνα πολλά χρόνια, αλλά δεν χρειάζεται να γίνεσαι ειρωνικός.
fearwhatnow Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Είναι κάποιοι που αγαπούσαν αυτό που έκαναν, είχαν κοινό (μικρό, μεγάλο, δεν έχει σημασία) και σε κάποιους άφησαν ανάμνηση το "Μέρες Αργίας" διαπασών σε ένα φοιτητικό ρετιρέ 25τμ. Αυτά τα λίγα, που μπορεί να είναι βαρύτερα από αριθμούς. Κι εγώ έχω να ακούσω κρίνα πολλά χρόνια, αλλά δεν χρειάζεται να γίνεσαι ειρωνικός. Την οποια ποιηση καλο ειναι να την αποδιδεις μουσικα.Οχι με ανακοινωσεις.Αυτο θα τα πουμε στη σκηνη το εχουν πει αλλες 2 φορες. Το μελοδραμα σε αυτη την χωρα παει συννεφο.
arxaggelos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 ΟΚ πάσο, υποθέτω ότι κάτι ξέρεις καλύτερα από εμένα γιατί, όπως έιπα, έχω χάσει επαφή εδώ και καιρό.
fearwhatnow Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δεν ξερω κατι καλυτερα σε σχεση με το συγκροτημα.Ειχε πεσει στα χερια μου ενας δισκος τους (νομιζω δεν εχουν να επιδειξουν και μεγαλυτερη δουλεια..).Τα κλασικα,η ενδεια των περισσοτερων ελληνοφωνων συγκροτηματων.Συνθεσεις σχεδον αποκλειστικα σε 'ρε',με την φωνη να επισκιαζει την οποια καλη μουσικη αποπειρα,υπερβολες στιχουργικα για να ονειροπολησουν τα 16χρονα κοριτσακια και τα 18χρονα να μιζεριασουν.Μονοτονια απο την αρχη μεχρι το τελος των κομματιων,διχως φαντασια και μουσικες ανατροπες.Και το εκνευριστικο συρσιμο της αγριοφωναρας ωστε να γινει ο τραγουδιστης δραματικος και να συγκινησει(παλι εννοειται τα 16χρονα).
Harkon Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 οκ τα είπες έβγαλες την χολή σου αλλού τώρα όκ; άσε εμάς που μας άρεσαν να ονειροπωλούμε σαν ... 16χρονα.
πΑ-Βου-Γα Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 οκτα είπες έβγαλες την χολή σου αλλού τώρα όκ; άσε εμάς που μας άρεσαν να ονειροπωλούμε σαν ... 16χρονα. +1 και απο μενα....
fearwhatnow Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 οκτα είπες έβγαλες την χολή σου αλλού τώρα όκ; άσε εμάς που μας άρεσαν να ονειροπωλούμε σαν ... 16χρονα. Αν την διαφορετικη αποψη και την κριτικη την θεωρεις χολη τοτε πασο.Οπως το εγραψες κιολας: πωλουμε ονειρα(αναποδα)..
DJ_XLR8 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 παιδιά προσοχή.... μη συνεχιστεί η αντιπαράθεση παρακαλώ πολύ... Σε όποιον δεν αρέσει το συγκρότημα ας μην ποστάρει και μην ασχοληθεί περαιτέρω. Έχετε ελευθερία λόγου αλλά μη προσβάλετε τους άλλους και τη μουσική που ακούν.
klainmaingr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Αδιαφορώ μάλλον για την διάλυση τους, αλλα σίγουρα έχω να θυμάμαι τραγούδια τους που σημάδεψαν τα εφηβικά μου χρόνια όπως οι εκπληκτικές Μέρες αργίας, η Απέραντη θλιμμένη ανταρκτική και Όλα αυτά που δεν θα δώ. Ευχαριστούμε
mvaggel Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Σε όποιον δεν αρέσει το συγκρότημα ας μην ποστάρει και μην ασχοληθεί περαιτέρω. Έχετε ελευθερία λόγου αλλά μη προσβάλετε τους άλλους και τη μουσική που ακούν. Και όπως έχουν πει και τα ίδια τα Κρίνα: ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Αυτό το τραγούδι δεν είναι για σένα μιλάει για ένα μικρό ξωτικό μιλάει για ένα τρένο με χαλασμένα φρένα σ’ ένα ταξίδι χωρίς γυρισμό. Αυτό το τραγούδι δεν είναι για σένα μιλάει γι’ αυτούς που μένουν πάντα παιδιά για ανθρώπους που τα ‘χουνε χαμένα και μετράνε ρυτίδες σε λευκά κελιά. Αυτό το τραγούδι δεν είναι για σένα μιλάει για φίλους μου παιδικούς που απόμειναν στάχτη δίπλα στις ράγες σαν μνήμες χαμένες από άγριους καιρούς. Αυτό το τραγούδι δεν είναι για σένα μιλάει για θυσίες και σταυρούς κατάλαβες πράγματα που σου ‘ναι ξένα αυτό το τραγούδι δεν είναι για σένα, και για κανέναν. Δεν κατάλαβα τι παίχτηκε και γιατί βάζουν λουκέτο (υποψιάζομαι διάφορα, λες να φταίει η οικονομική κρίση???). Είδωμεν...
mindcrime Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δεν κατάλαβα τι παίχτηκε και γιατί βάζουν λουκέτο (υποψιάζομαι διάφορα, λες να φταίει η οικονομική κρίση???). Είδωμεν... Από τις υπογραφές λείπει το όνομα του τραγουδιστή/κιθαρίστα..
Sellers Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Από τις υπογραφές λείπει το όνομα του τραγουδιστή/κιθαρίστα.. Θα κυκλοφορήσει σε λίγο σόλο άλμπουμ. Έτσι ακούγεται..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.