varg88 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Γειά σας. Θέλω να συνδέσω 2 ρούτερ σε bridge mode. Χρησιμοποίησα ένα καλώδιο δικτύου το οποίο συνέδεε το router με το pc μου και δεν δούλεψε. Ανάμεσα σε 2 router πρέπει να χρησιμοποιήσω crossover καλώδιο? Εννοείται πως τις ip στα router τις είχα ρυθμισμένες σωστά.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 για να συνδέσεις 2 ίδιες συσκευές θες crossover... δλδ router με router, switch με switch, pc με pc αν είναι πάντως πρόσφατα συνήθως έχουν auto mdi που δεν παίζει σημασία τι καλώδιο βάζεις...
NoDsl Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 sτraight. Επιπλέον σε ένα λαπτοπ και ένα πισι p35 που είχαν vista, δοκίμασα με straight και έπαιξαν!!!! Όπως και κάποτε που είχα συνδέσει ένα usr 9105 με ένα Phillips του ΟΤΕ πάλι έπαιξαν με straight... Δεν ξέρω αν χρειάζεται πλέον το crossover read this!
varg88 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Σας ευχαριστώ πολύ για τις γρήγορες απαντήσεις σας! Να είσαστε καλά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.