a.c.chris Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Γειααα... Λοιπόν, κατάφερα και αχρήστευσα 2 500άρηδες seagate μέσα σε 10 μέρες.. στον 1ο έχει καεί η πλακέτα και ο 2ος όταν τον κουνάω κανει σαν κουδουνίστρα!! τεσπα η απορία μου είναι εαν γίνεται να βάλω την καλή πλακέτα στον σκληρό που δεν κουδουνάει μπας και έχω τουλάχιστον 500GB χωρητικότητα... εαν δν γίνεται έχω στο μυαλό μ αυτόν
a.c.chris Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 είναι ακριβώς οι ίδιοι και το έχω κάνει αλλά δν τον αναγνωρίζει αργεί πολύ στο bootαρισμα και τελικά δν μπαίνει στα windows...
guardianx71 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Και όταν λέμε ίδιοι ολόιδιοι , εννοώντας και την πλακέτα να είναι ακριβώς η ίδια
a.c.chris Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 καλά οτι ήμουν βλάκας το ήξερα αλλά τοοοσο.. δεν είναι ακριβώς η ίδια πλακέτα σόρρυ παιδιααα
guardianx71 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Σιγά ρε. Κοινό λάθος για κάποιον που δεν το έχει ξανακάνει. Ρωτόντας μαθαίνεις
ArisG88 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Πως το καταφερες αυτο και εκαψες 2 δισκους σε 10 μερες; Μηπως εχεις κανενα προβλημα με το τροφοδοτικο;
nick#18 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 εγγηυση δεν εχουν? εμενα τα επεξε ενας 320ρης απο αυτους της υπογραφης στο 2ο pc και εκανε σαν καμπαναριο...παω πλαισιο που τους ειχα παρει λεω γεια σας εδω καμπαναριο αλαξτε τον... παει δοκιμαζει μου λεει εχετε δικιο...μισο λεπτακι να σου φερω καινουργιο...
a.c.chris Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 μπα το τροφοδοτικό κομπλέ είναι... στον έναν έκανα πατάτα.. τον συνέδεσα στο pc και ακούμπαγε η πλακέτα σε σίδερο καιαιαιαι τσάφ!!! ο άλλος δν ξέρω τι έπαθε.. ήταν συνδεδεμένος με το pc αλλά δν τον είχα χρησιμοποιήσει καθόλου.. ε και τον έβγαλα και κουδούναγε.. αλλά για εγγύηση... δεν το κόβω. είχα πάρει το pc από προσφορά ()απ τα multirama ε και για να ισχύει δν πρέπει να ανοίξω το pc.. ε εγώ το άνοιξα!!! άρα μάλλον δν ισχύει εγγύηση....... και άρα παω για σκληροο
FallenAngelGR Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 ΝΑι ρε φιλε! Τους σκληρους δεν επρεπε να ανοιξεις και να αλλαξεις το μεσα τους, οχι να ανοιξεις το καπακι και να δεις τι γινεται μεσα!!!
a.c.chris Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 όχι ρε παιδιά.. είχε ένα αυτοκολλητάκι στο case που έλεγε "αν ανοιχτεί δεν ισχύει η εγγύηση" κάπως έτσι, ε και απ τη στιγμή που ανοιξα το case χάθηκε η εγγύηση απ όλα τα πράγματα... καλή πατέντα (φουστιά)..
FallenAngelGR Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Αρα και για service αμα το στειλεις και το ανοιξει ο τεχνικος χανεις την εγγηυση!!! χαχα!!!
nick#18 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 βρε καταστροφεα topic starter γιατι τους σκαλησες? εκει εχω μηνει...μια χαρα δεν ηταν?
a.c.chris Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Φίλε nick#18 είχα σοβαρό λόγο ήταν να ανταλλάξω το σύστημά μου (CPU: Q6600 Mobo: ανάξια λόγου! RAM: 2GB DDR2 667 twinMOS GPU: 8600GT (δεν ξέρω τι υλοποίηση είναι!!!) τροφοδοτικό :400W multirama!!!) με ένα σύστημα (Ε5200, καλή μητρική (μάλλον p43 chipset) 2GB μνήμες 800άρες και 4850!!!) είχα πάρει και ένα καλό τροφοδοτικό... τι λες άξιζε να τους σκαλήσω??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.