_BASSstarlet_ Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Ναι, αλλά το ερώτημα είναι, αυτοί που πηγαίνουν τώρα και τα συντηρούν, είναι αυτοί που παίζουν μόνο dota και όσοι δεν έχουν ίντερνετ; Δεν νομίζω..
Linus_21 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Ναι, αλλά το ερώτημα είναι, αυτοί που πηγαίνουν τώρα και τα συντηρούν, είναι αυτοί που παίζουν μόνο dota και όσοι δεν έχουν ίντερνετ; Δεν νομίζω.. Είναι και αυτοί. Είναι και τα άτομα που αντί για ένα καφεδάκι κάποιο απόγευμα προτιμούν να περάσουν ένα δύωρο παίζοντανς παιχνίδια(όχι απαραίτητα online) είτε μόνοι τους είτε με παρέα, άτομα που θέλουν να δοκιμάσουν κάποιο παιχνίδι, κοριτσάκια και αγοράκια που θέλουν να τσεκάρουν το fb τους να δουν αν τους έστειλε κάποιος friend request η φιλάκια, κόσμος που δεν είναι στην πόλη του και χρειάζεται να μπει στο internet, φοιτητές να εκτυπώσουν τις εργασίες τους και χίλια δυο.
Pantelwolf Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Οι περισσοτεροι πλεον πανε στο νετ καφε μονο για την παρεα, γιατι αλλο να βριζεις καποιον στην αλλη ακρη της γης που σου εκανε χεντσοτ μονος σου στο σπιτι και αλλο να Πετας το πληκτρολογιο στο κεφαλι του αλλου που του εκατσε το μουλτικαστ και ψοφησες. Και δεν εχουμε τοσο μεγαλη αγορα για να ανοιξουν ενα σε καθε γειτονια. Και οι εταιρειες δε φροντιζαν ουτε τα ιδια τους τα καταστηματα, μη μιλησω για φραντσαιζ.. εδω γελανε, 2 μηνες να παρακαλας για να ερθουν οι τεχνικοι. Και καλα να παθουν που τους την εκαναν κ φυγαν απο την αλυσιδα και δεν προλαβαν να μπουν ΧΑΑ χεχε..
Street-Fighter Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δεν ειναι μονο τα games ποσες φορες μου εχει κατσει να βρισκομαι μακρια απο το σπιτι μου και να εχω ραντεβουδακι μια ωρα μετα ε εκει παω σε ενα ιντερνετ καφε και λιωνω μεχρι να περασει η ωρα για να παω στο ραντεβου αντι να επιστρεφω σπιτι και να πρεπει να ξανα γυρισω στο καπακι. Απο την αλλη μπορει να πρεπει να εκτυπωσεις και κατι και να μη εχεις μελανι τι κανεις?πας σε νετ καφε. Και υπαρχουν και αλλοι λογοι οπου καποιος παει σε νετ οχι μονο για games.
lexmark Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 ή να πεφτει το ιντερνετ εκεινες τις στιγμες που το χρειαζεσαι οπωσδηποτε και επειγοντως και να τρεχεις βραδιατικα στο νετκαφε της γειτονιας με τις πυτζαμες σου. Α! Ρε ogame!! :-D
chesty Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 (επεξεργασμένο) Τολμαει να μιλαει ο προεδρος για σχεδιο-ταφοπλακα, την ιδια ωρα που τουλαχιστον 3 απο τις 5 εταιριες που αναφερονται στο αρθρο εισφοροδιαφευγουν απο τοτε που ξεφυτρωσαν?Αναρωτιεμαι τελικα ποιοι εχουν "μπει" μεσα. Το γκετο των σαλονικιων και μη επιχειρηματιων που εχουν "κλασει" στο χρημα (εχω και ονοματα αλλα δεν τα αναφερω, οποιος καταλαβε καταλαβε) η το κρατος και οι απλοι καθημερινοι πολιτες? Για αυτο λοιπον ας μην υποκρινεται ο προεδρος λες και δε ξερει τι κατασταση επικρατει. Πρωτα θα πρεπε οι εταιριες που εκπροσωπει να ηταν ενταξει στις εισφορορολγικες τους υποχρεωσεις και μετα να βγαινει και να πουλαει μουρη. Για αυτους τους λογους εγω δεν τους λυπαμαι καθολου. Ουτε τους κλεφτες ουτε τους εργαζομενουν που ανεχονται να τους κλεβουν οσο σκληρο κι αν ακουγεται. Τους μονους που λυπαμαι ειναι τους τιμιους "μπακαληδες" επιχειρηματιες και τους εργαζομενους τους που πραγματικα ειναι ενταξει στις υποχρεωσεις τους. Κριμα για αυτους. Αυτοι ειναι που θα πληγουν ανεπανορθωτα. ΥΓ: Οχι βεβαια οτι ειμαι και υπερ των μετρων του κρατους, κι αυτοι αλλωστε οταν εσφιξαν τα χρεη μας θυμηθηκαν να εισπραξουν και κανα φορο απο τα μεγαλα ψαρια. Απλα να βαζουμε και μερικα πραγματα σε ταξη. ΣΥΜΦΩΝΩ 1000%. αυτοι ειναι που κλαιγονται οταν εβγαζαν απο τις πλατες παιδιων που δουλευαν χιλιαδες ευρω. Ξερετε κανεναν ιδιοκτητη νετ καφε να κολλαει ενσημα στους υπολοιπους εργαζομενους εκτος απο 1-2 ισα ισα για τη βιτρινα? Να πληρωνε βραδυνη βαρδια? υπερωρια? να ειχε αυθεντικα windows? αυθεντικα παιχνιδια? (μη μου πειτε για σερβερς και κεντρικα και αλλες τετοιες @@ριες γιατι τα ξερω) να μην εγραφε cd με software και mp3? Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2010 από dimitris2006 αφαίρεση χαρακτηρισμού
Haldol Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Απλά αλλάζουν οι ανάγκες της εποχής. Το broadband διεισδύει σε ολοένα και πιο πολλά σπίτια. Με ολοένα και μεγαλύτερες ταχύτητες και με μικρότερους χρόνους απόκρισης. Οπότε η ανάγκη του "internet cafe" (είτε για να κατεβάσεις κάτι ή για να παίξεις games) σταδιακά συρρικνώνεται. Όπως το κινητό εξαφάνισε τα καρτοτηλέφωνα, όπως τα ΜΜΜ -με σωστή υποδομή- περιορίζουν την ανάγκη του αυτοκινήτου/μοτοσυκλέτας. Παλαιότερα χρησιμοποιούσα internet cafe όταν δεν είχα σπίτι μου πρόσβαση για κάποιο λόγο και ήταν ανάγκη. Πλέον έχω mobile internet στο κινητό και δε με ενδιαφέρει. Η φυσική εξέλιψη θα είναι να κλείσουν τα πιο πολλά και να μείνουν 2-3 σε κάθε περιοχή για τους λίγους που θα τα έχουν ακόμη ανάγκη.
Street-Fighter Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 (επεξεργασμένο) ΣΥΜΦΩΝΩ 1000%.αυτοι ειναι που κλαιγονται οταν εβγαζαν απο τις πλατες παιδιων που δουλευαν χιλιαδες ευρω. Ξερετε κανεναν ιδιοκτητη νετ καφε να κολλαει ενσημα στους υπολοιπους εργαζομενους εκτος απο 1-2 ισα ισα για τη βιτρινα? Να πληρωνε βραδυνη βαρδια? υπερωρια? να ειχε αυθεντικα windows? αυθεντικα παιχνιδια? (μη μου πειτε για σερβερς και κεντρικα και αλλες τετοιες @@ριες γιατι τα ξερω) να μην εγραφε cd με software και mp3? Χαλάρωσε παιδι μου πως κανεις έτσι; Μάλλον δούλευες σε καποιο και δεν σου κολαγαν ενσημα ε; Κρίμα σε έπιασαν κότσο αλλα εσυ φταις. Ποιος σου ειπε οτι τα windows τους ειναι παράνομα; ξέρεις τι λες; Αυθεντικότατα τα games τους ολα τουλάχιστον στις αλυσίδες. Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2010 από dimitris2006 αφαίρεση χαρακτηρισμού από το quote
Pantelwolf Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Χαλάρωσε παιδι μου πως κανεις έτσι;Μάλλον δούλευες σε καποιο και δεν σου κολαγαν ενσημα ε; Συνηθες φαινομενο Κρίμα σε έπιασαν κότσο αλλα εσυ φταις. Απο μια αποψη ναι, απο μια αλλη αν ζητας απεγνωσμενα μια δουλιτσα δεν παει ετσι.. Ποιος σου ειπε οτι τα windows τους ειναι παράνομα; ξέρεις τι λες; Αυθεντικότατα τα games τους ολα τουλάχιστον στις αλυσίδες. Επειδη εγω μιλαω απο πρωτο χερι ας καγχασω...
Mercyful_Fate Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 O Street-Fighter μάλλον μιλάει ειρωνικά (ελπίζω...).
Street-Fighter Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Επιτέλους ενας σε ολο το insomnia που καταλαβαίνει το πως γράφω!
darkhybridman Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 αντι να κανουν αυτο που εκανε η κορεα(φορολογησε το εικονικο χρημα του l2)και λεει οτι αμα το ανταλλαξεις με κανονικο χρημα μεσω των τραπεζων το 3% ειναι του κρατους.. αντι να φτιαξουμε λιγκες σοβαρες για games εδω και να κανουμε cups να φερνουμε παικτες και σπονσορες τιποτα δεν θα παει μπροστα..
chesty Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Χαλάρωσε παιδι μου πως κανεις έτσι;Μάλλον δούλευες σε καποιο και δεν σου κολαγαν ενσημα ε; Κρίμα σε έπιασαν κότσο αλλα εσυ φταις. Ποιος σου ειπε οτι τα windows τους ειναι παράνομα; ξέρεις τι λες; Αυθεντικότατα τα games τους ολα τουλάχιστον στις αλυσίδες. ''Κρίμα σε έπιασαν κότσο αλλα εσυ φταις.'' εχεις απολυτο δικιο....ειμαι ο βλακας της παρεας! ''Ποιος σου ειπε οτι τα windows τους ειναι παράνομα; ξέρεις τι λες; Αυθεντικότατα τα games τους ολα τουλάχιστον στις αλυσίδες'' Kαι εδω εχεις απολυτο δικιο.. Σε αλυσιδα δουλευα..εσυ ξερεις καλυτερα ελπιζω να δουλευεις καπου και να παιρνεις ολα τα νομιμα και να μη πιανεσαι κοτσος σαν και μενα και σαν τοσα αλλα παιδια που πανε να δουλεψουν απο αναγκη γιατι δεν ειχαν τη τυχη που ισως εχεις εσυ.
chesty Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Συνηθες φαινομενο Απο μια αποψη ναι, απο μια αλλη αν ζητας απεγνωσμενα μια δουλιτσα δεν παει ετσι.. Επειδη εγω μιλαω απο πρωτο χερι ας καγχασω... +1000000000000
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα