blacksuede Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 εχω την asus m3a78em και προσφατα ανακαλυψα πως η pci express της δε λειτουργει... στο βιος δεν εχει καποια ιδιαιτερη ρυθμιση (εχω βαλει πρωτα να ψάχνει στην pciex αλλα τιποτα) και επισης οταν ανοιξει ο υπολογιστης δεν βρισκει την καρτα γραφικων ουτε σαν νεο υλικο...σε αλλο pc λειτουργει κανονικα η ιδια καρτα γραφικων... αν για καποιο λογο δεν λειτουργει η pci express , το καλυπτει η εγγυηση ? εχει τυχει σε καποιον αλλο? τι αλλο μπορει να φταιει ?
Timour21 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 εχω την asus m3a78em και προσφατα ανακαλυψα πως η pci express της δε λειτουργει...στο βιος δεν εχει καποια ιδιαιτερη ρυθμιση (εχω βαλει πρωτα να ψάχνει στην pciex αλλα τιποτα) και επισης οταν ανοιξει ο υπολογιστης δεν βρισκει την καρτα γραφικων ουτε σαν νεο υλικο...σε αλλο pc λειτουργει κανονικα η ιδια καρτα γραφικων... αν για καποιο λογο δεν λειτουργει η pci express , το καλυπτει η εγγυηση ? εχει τυχει σε καποιον αλλο? τι αλλο μπορει να φταιει ? Αν είναι εντός εγγύησης δεν βλέπω κανέναν λόγο για να μην σε καλύπτει.
blacksuede Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 γιατι το rma του eshop ειναι αστα να πανε...πρωτη φορα θα χρειαστει να επιστρεψω κατι και εχει τρομαξει το ματι μου με αυτα που διαβαζω κατα καιρους....χαχα ειναι εντοσ εγγυησης παντως...οποτε θα το πακεταρω και θα τους το παω... προβλημα ειχε απο την αρχη η μητρικη, δεν εβγαζε σημα η hdmi αλλα το αφησα...τωρα ομως θα παω απεκει....
phanispal Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Αν και μάλλον άργησα, την onboard την απενεργοποίησες πριν χρησιμοποιήσεις 3d party vga;
Timour21 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Αν και μάλλον άργησα, την onboard την απενεργοποίησες πριν χρησιμοποιήσεις 3d party vga; Δεν θα έπρεπε να επιρρεάζει αυτό που λές, κανονικά το σύστημα θα έπρεπε να ξεκινά και να βλέπει και τις 2 κάρτες (onboard και την PCI-e) αν όπως λέει ο φίλος δεν δούλευε εξαρχής το hdmi τότε μάλλον για ελαττωματική ακούγεται...
blacksuede Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 ναι ρε παιδια απο την πρωτη μερα ειχα προβλημα με την hdmi... ειχα παθει τρελα εγκεφαλικα μεχρι που τα παρατησα... η ενσωματωμενη δεν γινεται να απενεργοποιηθει, βλεπεις η εξυπνη η μητρικη την απενεργοποιει μονη της μολις "δει" την κανονικη.... ακομα δεν την ξηλωσα βαριεμαι την ολη διαδικασια απιστευτα... αλλα τι να κανω που κλανει πομολα σε hd 9γιγα η ενσωματωμενη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.