Captain Nemo Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Ειχε ανακοινωθεί ο E8700 θα βγεί τελικά η ο E8600 θα είναι ο γρηγορότερος C2D που θα υπάρξει θέλω να βάλω τον καλύτερο που δεχεται το mobo.
Captain Nemo Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δεν ξερω οι σημερινες εφαρμογές εκμεταλεύονται τους 4 πυρήνες ? ο Core 2 Quad Q9550S εχει ερθει στην Ελλάδα ? Δεν ξέρω αν έρχονται μοντέλα της σειρας s με μειωμένη κατανάλωση δηλαδή .Το mobo μου είναι GIGABYTE P35-DQ6.
nikos21aek Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δεν ξερω οι σημερινες εφαρμογές εκμεταλεύονται τους 4 πυρήνες ? ο Core 2 Quad Q9550S εχει ερθει στην Ελλάδα ? Δεν ξέρω αν έρχονται μοντέλα της σειρας s με μειωμένη κατανάλωση δηλαδή .Το mobo μου είναι GIGABYTE P35-DQ6. Aν ψάξεις τις "σωστές" εφαρμογές για να αξιοποιήσεις μια quad cpu αντί να χρησιμοποιήσεις τις κλασσικές εφαρμογές που ξέρει όλος ο κόσμος ναι σαφώς και υπάρχουν.Από εκεί και πέρα τα windows 7 θα αξιοποιούν τους πολλούς πηρύνες από ότι έχω διαβάσει..Για τον S δεν ξέρω..Οι 9550/9650 πάντως υπάρχουν. Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι καλύτερα μελλοντικά θα αξιοποιηθεί μια quad cpu..Γιατί από ότι καταλαβαίνω θές κάτι πολύ δυνατό για να σου μείνει καιρό ε; Εdit:Yπάρχει και ο S http://www.skroutz.gr/s/75838/Intel-Core-2-Quad-Q9550S.html Αλλά επειδή είναι ξινοί..καλύτερα να περιμένεις τη μετάβαση των κατόχων σε ι7 που θα αρχίσει το ξεπούλημα..
nikos21aek Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Ναι θέλω να κρατήσει οσο πάει. Λάθος νοοτροπία..αλλά καλύτερα να σκεφτείς έναν quad αν το πας έτσι.
Captain Nemo Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Ενοείς να αναβαθμίσω πιο συχνά με μικρότερο επεξεργαστή ?
nikos21aek Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Ενοείς να αναβαθμίσω πιο συχνά με μικρότερο επεξεργαστή ? Μητρική+μικρότερο επεξεργαστή+Ram(αν χρειάζεται) πιό συχνά αντί της πανάκριβης cpu. Π.χ αν πάς σε μια budget μητρική με τον 720 phenomII x3 είσαι στα ίδια λεφτά που θές να δώσεις σε γρηγορότερο επεξεργαστή νέου Socket με μεγαλύτερη μελλοντική υποστήριξη και αξιοποίηση Δηλαδή κρατάς αυτόν που έχεις..μόλις δεεεν τραβάει άλλο πάς σε κάτι αντίστοιχο της εποχής του με όλες τις αλλαγές που θα υπάρχουν(usb3,sata3 κτλ...) Δεν αξίζει να επενδύσεις σε πεθαμένο socket πολλά λεφτά.
caution Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Οι Quad s κυκλοφορούν εδώ και καιρό, το αν δικαιολογούν τις αλμυρές τιμές τους είναι άλλο θέμα... Ο Ε8700 έχει ήδη διαρρεύσει σε ES αλλά πρόκειται για ένα bench-oriented προϊόν ( http://www.hwbox.gr/showthread.php?t=4825 )...
lunatic89 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Για ποιες εφαρμογες λες που υποστηριζουν 4 πυρηνες?Υπαρχει κάτι σαν το convertxto dvd για 4 πυρηνες?Ψαχνω αλλα δεν μπορω να βρω
disqualified Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 δεν ειναι απαραιτητο μια εφαρμογη να χρησιμοποιει και τους 4 για να ειναι χρησιμοι οι 4. Αν και κανω μονο εικασιες ενας 4πυρηνος μπορει να σωσει απο καταστροφη ενα encoding αν θελεις εκεινη την ωρα να κανεις και κατι αλλο στο pc σου.
lunatic89 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Τι εννοεις να το σωσει απ την καταστροφη?Εγω χρησιμοποιω πολυ το convertx κ παραλληλα αλλες εφαρμογες.Εχω εναν Ε6750. Θα ηθελα παρα πολυ ομως να βρω ενα παρομοιο προγραμματακι και με εναν 4πυρηνο να κανω δουλεια μου στο μισο χρονο
nikos21aek Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Για ποιες εφαρμογες λες που υποστηριζουν 4 πυρηνες?Υπαρχει κάτι σαν το convertxto dvd για 4 πυρηνες?Ψαχνω αλλα δεν μπορω να βρω Στο google έψαξες; Γράψε AVI TO DVD QUAD CORE SUPPORT PROGRAMME και πάτα enter.. DVD Flick ένα που βρήκα στάνταρ και το dvdauthor στο πρώτο αποτέλεσμα..
disqualified Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Τι εννοεις να το σωσει απ την καταστροφη?Εγω χρησιμοποιω πολυ το convertx κ παραλληλα αλλες εφαρμογες.Εχω εναν Ε6750.Θα ηθελα παρα πολυ ομως να βρω ενα παρομοιο προγραμματακι και με εναν 4πυρηνο να κανω δουλεια μου στο μισο χρονο ενα capture απο minidv μπορει να παει για παραδειγμα πολυ ασχημα αν στρεσαρεις με κατι αλλο τον επεξεργαστη
nikos21aek Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 ενα capture απο minidv μπορει να παει για παραδειγμα πολυ ασχημα αν στρεσαρεις με κατι αλλο τον επεξεργαστη Ας βάλει 3 πηρύνες να λειτουργούν για το encode αν ξέρει ότι θα κάνει και κάτι άλλο εκείνη την ώρα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.