Lobo1 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Καλησπερα, Πριν λιγο καιρο, και καθως αντεγραφα μουσικη στο πισι, αυτο έκανε restart και απο τοτε μου βγαζει συνεχως στην εκκινηση System boot Failure.Δοκιμασα άλλον σκληρο, εβαλα νεα RAM, αλλα τα ιδια. Δεν γινεται ουτε format να κανω.Εχει κανεις καμια ιδεα του τι μπορει να συμβαινει; Ευχαριστω εκ των προτερων..
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Θα ρωτησω το προφανες που ισως σου ξεφυγε.. Μηπως εχεις καποιο cd μεσα και προσπαθει να ξεκινησει απο κει? Καποια δισκετα?
Lobo1 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Οχι, οχι.Μακαρι να ηταν αυτο, να ηρεμουσα κι εγω.. Δεν κανει boot ουτε απο το σκληρο ουτε απο το cd rom.
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Ξεκινα με μια λεπτομερη περιγραφη του pc σου. Aκομα και οταν αλλαξες σκληρο δεν μπορεσες ουτε format-εγκατασταση των windows να κανεις?Οταν ξεκιναει το pc,κανει post?Mηπως βγαζει καποιο λαθος εκει?Στο bios μπορεις να μπεις?Live cd εχεις δοκιμασει να τρεξεις?
Lobo1 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 ακριβως.ουτε στο νεο σκληρο μπορω να κανω format. ενας διπλοπυρηνος επεξεργαστης στα 2 με μια 1 GB DDR-2 πλεον ραμ, μιας και εβαλα νεα.Οταν λες ποστ φιλε μου, τι εννοεις; μπαινω στο bios, αλλα μετα με βγαζει το σιστεμ φελιουρ.τρέλα.δεν ξερω τι να κανω.
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 ακριβως.ουτε στο νεο σκληρο μπορω να κανω format.ενας διπλοπυρηνος επεξεργαστης στα 2 με μια 1 GB DDR-2 πλεον ραμ, μιας και εβαλα νεα. Το προβλημα δεν ξεκινησε απο την στιγμη που εβαλες την επιπλεον ραμ ετσι? Οταν λες ποστ φιλε μου, τι εννοεις; Τα γραμματα που βγαζει ο υπολογιστης μολις ξεκιναει,οπου γραφει τι επεξεργαστη εχεις,ram,σκληρους κλπ.Eκει μηπως εχεις παρατηρησει καποιο μηνυμα λαθους? Πχ Error System Fan μπαινω στο bios, αλλα μετα με βγαζει το σιστεμ φελιουρ.τρέλα.δεν ξερω τι να κανω. Οταν βαζεις να κανεις καινουρια εγκατασταση windows απο το cd,ξεκιναει η εγκατασταση?Σου βγαζει εκει καποιο λαθος κατα τη διαρκεια της εγκαταστασης?
Lobo1 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Το προβλημα ξεκινησε ξαφνικα.πριν τη ραμ και το σκληρο.αυτα τα εβαλα να δω μπας και εφταιγαν αυτα τα χαρντγουερς.Το ποστ που οντως βγαζει αλλα οχι παντα, ειναι ενα ερορ για το μπουτ.Οσο για την εγκατασταση, ουτε κατα διανοια δε λεει να ξεκινησει.
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Μεσα στο bios εχεις πειραξει κατι?To boot sequence ειναι καθορισμενο να ξεκιναει απο τον c:\? Το προβλημα ξεκινησε ξαφνικα.πριν τη ραμ και το σκληρο.αυτα τα εβαλα να δω μπας και εφταιγαν αυτα τα χαρντγουερς. Εβαλες την εξτρα ram ενω ειχε παρουσιαστει το προβλημα δηλαδη.Δεν κανεις και μια δοκιμη με μια μονο ram(την νεοτερη)?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.