deminho11 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Μπορούμε να επεκτείνουμε γραμμές?Ή το σχήμα πρέπει να βγει όπως το δίνεις στην εικόνα? Ακριβώς όπως το βλέπεις φίλε μου...
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δεν γίνεται. Είναι κλασικός άλυτος γρίφος: http://www.puzzles.com/PuzzleHelp/PuzzleHelpItems49_60.htm#051 edit: Στις λύσεις του παιχνιδιού αυτού: http://www.puzzles.com/PuzzlePlayground/UnicursalMarathon/UnicursalMarathon.htm δίνει και την εξήγηση του γιατί είναι αδύνατο (nick θα σε βοηθήσει στον προγραμματισμό του προγράμματος) : http://www.puzzles.com/PuzzlePlayground/UnicursalMarathon/UnicursalMarathonSol.htm
ΠάρηςΓ Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Το προγραμμα θα πρεπει να δοκιμάσει λογικα 16!=20922789888000 συνδιασμούς!
Teaser Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Έτσι ενημερωτικά, δεν είναι υποχρεωτικό να έχουν όλα τα προβλήματα λύση.
deminho11 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Εγώ απλά έψαχνα και απο κάποια επίσημη πηγή οτι αυτό δεν είναι δυνατόν να σχεδιαστεί!
elven Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Εγώ το σχεδίασα αλλά δεν το χω ανεβάσει ακόμα,οπότε δεν θα το βρείτε
ΠάρηςΓ Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Βασικα μονο εαν φτιαχτει προγραματάκι να κανει 16! συνδιασμους θα δουμε εαν υπαρχει λυση..λολ
Chrisxxx Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δεν εχει λυση. Απο τη στιγμη που υπάρχει το χ μεσα στο τετραγωνο οπως και να το πατε παντα θα μενει μια γραμμη που θα σας στελνει πισω ή μια γραμμη που δεν θα σχεδιαστει.
sheik Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Οπως ειπε κι ο manuel ειναι κλασικο αλυτο προβλημα. Αν θυμαμαι καλα, το ειχαμε κανει στα διακριτα μαθηματικα και ειχε να κανει (νομιζω), με ενα θεωρημα του Euler...
kage Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Εχω βαρεθει να ακουω οτι μλκ εχει σκεφτει καποιος να πεταει κ την φραση,"μονο ο αινσταιν το βρηκε ή το σκεφτηκε!!!". δεν εχει να κανει με τον starter topic ειναι γενικο το κακο,λεει καποιος μια μλκ και οι αλλοι την αναπαραγουν
anarxos0 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Εχω βαρεθει να ακουω οτι μλκ εχει σκεφτει καποιος να πεταει κ την φραση,"μονο ο αινσταιν το βρηκε ή το σκεφτηκε!!!".δεν εχει να κανει με τον starter topic ειναι γενικο το κακο,λεει καποιος μια μλκ και οι αλλοι την αναπαραγουν πες τα αρχηγέ
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Το προγραμμα θα πρεπει να δοκιμάσει λογικα16!=20922789888000 συνδιασμούς! Όχι ρε, δε διάβασες την εξήγηση στο link που έδωσα; Είναι πολύ απλό. Και φυσικά δεν υπάρχει κάποια λύση να βρούμε. Αποδεικνύεται στο λινκ πως είναι αδύνατον, αυτό είναι το μόνο που μπορεί να πει κανείς για το συγκεκριμένο πρόβλημα.
gerr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Εχω βαρεθει να ακουω οτι μλκ εχει σκεφτει καποιος να πεταει κ την φραση,"μονο ο αινσταιν το βρηκε ή το σκεφτηκε!!!".δεν εχει να κανει με τον starter topic ειναι γενικο το κακο,λεει καποιος μια μλκ και οι αλλοι την αναπαραγουν βρήτε τη λύση τότε Δεν τι είπε στα κινέζικα . Δεν έχει λύση το πρόβλημα. Το εξηγεί και στη λύση που παρέθεσε πριν ο Manuel.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.