deminho11 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Ρε παιδιά μου έδειξε ένας φίλος σήμερα αυτό το σχήμα και μου είπε να προσπαθήσω να το σχεδιάζω χωρίς να περάσω 2η φορά πάνω απο γραμμή που έχω ίδη σχεδιάσει και να μην τσαλακωθεί χαρτί και τέτοια κόλπα. Είπε οτι έχει ακούσει οτι μόνο ο Einstein έχει καταφέρει να το φτιάξει, αν και δεν το πολυ πιστεύω... Δεν κατάφερα να το φτιάξω, στην καλύτερη των περιπτώσεων έλειπε μια γραμμη.
DarkOrion Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Είναι λάθος Eugenie. Δεν βγαίνει γιατί μένει μια γραμμή που δεν έχει σχεδιαστεί, η οριζόντια στο κάτω τρίγωνο. Εκτός αν κατάλαβα λάθος στο σχεδιάγραμμα με τα βελάκια...
deminho11 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Είναι λάθος Eugenie. Δεν βγαίνει γιατί μένει μια γραμμή που δεν έχει σχεδιαστεί, η οριζόντια στο κάτω τρίγωνο. Εκτός αν κατάλαβα λάθος στο σχεδιάγραμμα με τα βελάκια... Nαί δεν έχει σχεδιαστεί μία γραμμή!!! Υ.Γ. Πιστεύω οτι δεν μπορεί να σχεδιαστεί!!!
slipknot Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Επίσης στο βήμα 10 περνάει πάνω από τη γραμμή που έχει κάνει στο βήμα 7.
De@th L0rd Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Το μολύβι προφανώς δε πρέπει να σηκωθεί έτσι δεν είναι;Με μερικά σχέδια και μια πρώτη ματιά είναι αδύνατο.
deminho11 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Το μολύβι προφανώς δε πρέπει να σηκωθεί έτσι δεν είναι; Ναι και δεν μπορει να περασει 2η φορα πανω απο σχεδιασμένη γραμμη
-nick- Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Προσπαθώ να σκεφτώ τρόπο να φτιάξω ένα προγραμματάκι που να ελέγχει αν είναι δυνατόν κάτι τέτοιο.
deminho11 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Επίσης στο βήμα 10 περνάει πάνω από τη γραμμή που έχει κάνει στο βήμα 7. Το "σταυρωμα" τον γραμμών γίνεται, να μην περάσει πάνω απο ολόκληρη γραμμη δεν γίνετε...
DarkOrion Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Και εγώ πιστεύω πως δεν γίνεται, αλλά κάποιος λόγος θα υπάρχει, κάποια απόδειξη... Μία παρατήρηση είναι ότι από κάθε σημείο τομής, διέρχονται είτε 5 ευθύγραμμα τμήματα (στις ακμές τους τετραγώνου) είτε 2 ευθύγραμμα τμήματα (στις κορυφές των τριγώνων). Λόγω αυτής της συμμετρίας, δεν γίνεται να κλείσει το σχήμα. Και πάλι όμως, αυτό δεν είναι απόδειξη, παρατήρηση θα έλεγα πως είναι...
Evgenios1 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Επίσης στο βήμα 10 περνάει πάνω από τη γραμμή που έχει κάνει στο βήμα 7. Τι ουτε χιαστη? ΥΓ: Δεν ειμαι κανα σαϊνη ....
deminho11 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Τι ουτε χιαστη? ΥΓ: Δεν ειμαι κανα σαϊνη .... Όχι γίνεται η χιαστή.
slipknot Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Τι ουτε χιαστη? ΥΓ: Δεν ειμαι κανα σαϊνη .... Όχι οκ, απλά κατάλαβα λάθος.
RAZA Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Μπορούμε να επεκτείνουμε γραμμές?Ή το σχήμα πρέπει να βγει όπως το δίνεις στην εικόνα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.