ados Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 συνηθως αυτες οι καμερες σε αυτες τις τιμες εχουν προβλημα στην νυχτα η δυνατοτητα καταγραφης ειναι μικρη με το αποτελεσμα οχι καλο μια πιο αξιοπρεπης (αλλα και πιο ακριβη) λυση ειναι αυτη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.770656 φιλε μου οπως μου ειπε και καποιος αλλος εδω που με βοηθησε οταν εψαχνα καμερα και ημουνα αναμεσα σε p30 και h20,τελικα εκτος απο την οθονη τους και την διαφορα στα λεφτα ειναι ακριβως ολοιδιες καμερες,πηρα την p30 τελικα (αφου ειναι ποιο φθηνη και ιδια) και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος,κι οσα λεει παραπανω ο φιλος ο petros1000 ολα ειναι ακριβως ετσι,εξαρταται τι θελει ο καθενας,για μενα που κανω το χομπυ μου ειναι απλα τελεια,και γνωμη μου,αυτα τα χρωματα που σου δινει δεν τα βρικα ουτε σε αλλες πολυ ανωτερες...ή ετσι μου φανηκε? ειδα test hd στο youtube και το λεω αυτο. δεν ξερω,ειναι δυνατον??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΓΙΑΓΚΟΣ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Ρε παιδιά,πήρα κι εγώ αυτή την κάμερα.Τώρα την ανακαλύπτω.Έχω ένα πρόβλημα ,όμως.Μόλις κάνει εγγραφή στα 2 λεπτά και 40 δευτερόλεπτα βγάζει μήνυμα memory full.Έχω βάλεικαι μία μνήμη επιπλέον 4gb. Δοκίμασα και χωρίς τη μνήμη.Κάποια ιδέα;Είναι αδύνατον να καταγράφει μόνο 2,5 λεπτά.Ευχαριστώ. Με σώζετε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antonis_Sp Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Μάλλον χρησιμοποιείς μόνο την εσωτερική μνήμη. Έχεις δει αν γράφει τίποτα στην κάρτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΓΙΑΓΚΟΣ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Η εσωτερική μνήμη είναι 1gb.Τα 2και μισό λεπτά είναι περίπου 96ΜΒ.Οπότε και λάθος να έχω βάλει την κάρτα(αν και δοκίμασα και χωρίς και με αυτή) ούτε για δείγμα δεν κάνουν.Κάποιο λάθος θα έχω κάνει μάλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ados Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 παιδες,γι αυτες τις καμερες υπαρχει ολοκληρη συζητηση εδω http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=307541 τωρα ο φιλος που λεει οτι η λυση ειναι η h20 κανει νομιζω κανει λαθος γιατι οι 2 καμερες ειναι το ιδιο σε χαρακτηριστικα εκτος απο το σχημα τους (πιστολι-κανονι) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:28 ---------- Η εσωτερική μνήμη είναι 1gb.Τα 2και μισό λεπτά είναι περίπου 96ΜΒ.Οπότε και λάθος να έχω βάλει την κάρτα(αν και δοκίμασα και χωρίς και με αυτή) ούτε για δείγμα δεν κάνουν.Κάποιο λάθος θα έχω κάνει μάλλον. φιλε μου επειδη εχω την ιδια καμερα και χωρις καρτα μεσα οντως μου διχνει διαθεσιμο χρονο για γραψιμο 2,5 λεπτα,μολις ομως βαζω την καρτα μου διχνει αυτοματα κατω δεξια στην οθονη της ενδειξη πως εχει καρτα μεσα και ο χρονος που μου απομενει αλαζει κατ'ευθειαν σου διχνει εσενα την ενδειξη αυτη? μηπως δεν την διαβαζει καθολου? δοκιμασες με αλλη καρτα? μηπως δεν ειναι η σωστη καρτα?(πρεπει να ειναι sdhc) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftys Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 ελπιζω να μην ενοχλησει η "διαφημιση" μου, εχω την εν λογω καμερα και την πουλαω γιατι μου εχουν φερει δωρο καποια αλλη, οποιος ενδιαφερεται, υπαρχει εδω: ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ! ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eluminator_91 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Σκεφτομαι ν'αγορασω την συγκεκριμενη βιντεοκαμερα (toshiba camileo p30) και θα ηθελα να ρωτησω, το βραδυ με επαρκη φωτισμο (πχ σε χωρους με φωτισμο το βραδυ) πως τα παει?? Επισης σε τι μοφη γραφει το βιντεο, σε .mov ή σε .avi?? Ευχαριστω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftys Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Σκεφτομαι ν'αγορασω την συγκεκριμενη βιντεοκαμερα (toshiba camileo p30) και θα ηθελα να ρωτησω, το βραδυ με επαρκη φωτισμο (πχ σε χωρους με φωτισμο το βραδυ) πως τα παει?? Επισης σε τι μοφη γραφει το βιντεο, σε .mov ή σε .avi?? Ευχαριστω.. φιλε μου η συγκεκριμενη ειναι χαλια χωρις επαρκη φωτισμο, δηλαδη μετα το μεσημερι ξεχνα την.... ακομη και μεσα στο σπιτι με φωτισμο η εικονα ειναι γεματη "θορυβο"... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eluminator_91 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 φιλε μου η συγκεκριμενη ειναι χαλια χωρις επαρκη φωτισμο, δηλαδη μετα το μεσημερι ξεχνα την.... ακομη και μεσα στο σπιτι με φωτισμο η εικονα ειναι γεματη "θορυβο"... Aυτο ακριβως εψαχνα φιλε μου, ηλπιζα οτι το βραδυ εστω σε χωρους με φωτισμο τα πηγαινε καλυτερα αλλα αν ειναι ετσι. Ευχαριστω για την απαντηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.