Palm Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.770655&sid=1 2 test videos
epsilon753 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Αξίζουν αυτές οι compact full hd; Έχει κανένας να πει εντυπώσεις;
Narayan Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Τα reviews φαίνεται να συμφωνούν στο ότι έχει πολλά ελαττώματα, αλλά για την τιμή της δικαιολογείται. Περισσότερο γκατζετ παρά κάμερα με την οποία θα τραβήξουμε τα πρώτα βήματα του Μανωλάκη.
Fidel Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=00AE28BBF6CA2A43ADDB8AEDDDF5D877&pa=BB99D5DB4BC7A54D9284952200B02897&gclid=CITyg5iT6ZoCFRZM5QodJGNuBw#
willyb Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Fidel,το link που εδωσες ειναι η καμερα TOSHIBA P10. Βλεπω τη εγγυηση της καμερας ειναι ενος χρονου απο E-SHOP.Επρεπε να ειναι σε 2 χρονια!!!
leon00 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 συνηθως αυτες οι καμερες σε αυτες τις τιμες εχουν προβλημα στην νυχτα η δυνατοτητα καταγραφης ειναι μικρη με το αποτελεσμα οχι καλο μια πιο αξιοπρεπης (αλλα και πιο ακριβη) λυση ειναι αυτη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.770656
adi32 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 η εικονα στα 2 τεστ βιντεο ειναι η κανονικη ? ειναι ψιλοαθλια
caution Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 http://a18.video2.blip.tv/2230000696921/Djandrea-ProvaPanoramaZOOM5xVideocameraToshibaCamileoP301080PTes473.MOV ( ψαρωτική ανάλυση ( 1440x1080 χμμ... ) - χάλια σταθεροποίηση και αργό focus ε; )
giokspy Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 εχει να προτεινει κανεις καμια με flash memory με καλη αποδωση στα σκοτεινα?
Eluminator_91 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Μπορει καποιος να μου πει την διαφορα της toshiba camileo p10 απ'την s10??..γτ εγω δν εχω καταφερει να βρω ουτε μια διαφορα και παρ'ολα αυτα h σ10 ειναι πιο ακριβη απ'την p10..
Palm Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.770655&sid=1 2 test videos Καλα ολες τις πηρατε βρε αθεοφοβοι ???? Δεν αφησατε καμμια και για μας ????
Eluminator_91 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Καλα ολες τις πηρατε βρε αθεοφοβοι ????Δεν αφησατε καμμια και για μας ???? Χαχα..τελειωσαν..next time.. παρε την toshiba camileo h10..φαινεται αρκετα καλη για τα λεφτα της..
petros1000 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Καλα ολες τις πηρατε βρε αθεοφοβοι ????Δεν αφησατε καμμια και για μας ???? Από ότι φαίνεται την τελευταία την πήρα εγω, εφόσον μόλις εβαλα την παραγγελία μου στο e-shop, αμέσως το προϊόν χαρακτηρίστηκε ως εξαντλημενο. Την βιντεοκαμερα την παρελαβα την επόμενη μερα (στην Πατρα), και ετσι είχα την ευκαιρία να την δοκιμάσω μέσα στο ΣΚ σε διήμερη εκδρομή (με μοτό). Η αλήθεια είναι πως αφού την παρηγγειλα, μου ήρθε η φαεινή ιδεα να ψαξω στο νετ για reviews, και απογοητευτηκα πριν καν την παραλαβω. Η καμερα παιρνει πολύ χαμηλη βαθμολογία...ουσιαστικά τα review λενε "μεινετε μακρια". Ετσι, περίμενα την καμερα με μια - ήδη - προδιεγραμμενη απογοήτευση. Ωστόσο, η μικρή Camileo με ξαφνιασε ευχαριστα. Για όσους ενδιαφερονται παραθετω εδώ καποιες από τις παρατηρήσεις μου οι οποίες φυσικά είναι υποκειμενικές και παντα πρεπει καποιος να σκεφτεται ότι οι απαιτήσεις των χρηστων διαφερουν: 1. ευχρηστία Πολύ μικρή, πολύ καλή κατασκευή, ευχαριστο κρατημα και παιδικά ευκολος χειρισμός. Ενεργοποιείται με το ανοιγμα της οθόνες της στην θεση θεασης, και απαιτεί πολύ λιγο χρόνο ενεργοποιησης. Η θηκούλα που παρεχεται είναι πολύ καλή και ευχρηστη, και προστατευει πολύ καλά το περιεχόμενο της. Το μεγεθός της επιτρεπει να την εχετε σε μια τσεπη, αν και λογω ελειψης προστατευτικού καλύματος του φακού, δεν θα το προτεινα....παντα στην θηκουλα της!!! 2. χαρακτηριστικα/λειτουργια Τα χαρακτηριστικά της είναι αψογα για τα χρηματά της. Μπορεί να μην είναι full high definition, αλλά σιγουρα είναι πολύ καλυτερη από τις 720p. Οι ρυθμίσεις είναι λίγες, αλλά αυτό δεν είναι κατ' αναγκη κακό.....ανάλογα τι ζηταει κανεις. Το οπτικό ζουμ είναι καλό, συνεχές χωρίς διακοπές. Η αναπαραγωγή βιντεο είναι πολύ καλή (στην οθονιτσα της εννοω) Σε καλές συνθηκες φωτισμού, η ποιότητα του βιντεο είναι ικανοποιητικότατη (για τα δικά μου δεδομενα τουλαχιστον). Νομιζω ότι τα χρωματα είναι λιγο υπερτονισμένα, ειδικά το πρασσινο, αλλά δεν με ενοχλησε παρακολουθόντας το βιντεο. Αντιθέτως μπορω να πω, για εμένα το παραπανω εντονο χρωμα, με ικανοποιησε. Η ροή του βιντεο σε HD είναι ομαλότατη, αρκεί να μην υπάρχουν εντονες εναλλαγες. ετσι, όταν την προσαρμοσα στην μοτοσυκλετα για να αποτυπωσω διαδρομή, δεν τα καταφερε καλά....σε τετοιες συνθήκες πιστευω (δεν το εχω δοκιμάσει ακόμα) πως πρεπει η ποιότητα να πεσει στα 720p όπου πλεον μπορεί να ενεργοποιηθεί και το stabilization. Σε συνθήκες χαμηλού εξωτερικού φωτισμού (λίγο πριν το λυκοφως), εμφανιζεται κόκκος. Το βιντεο εξακολουθεί να είναι ... παρακολουθησιμο, αλλά η σύγκριση με την διαυγεια των βιντεο σε καλό φως, σε ξενιζει. Ωστόσο, εγω τουλαχιστον συγκρινοντας με τις low budjet (εως 300 ευρω) mini DV επιλογες μου σε βιντεοκαμερα, είμαι ικανοποιημένος. Ενα μικρό προβληματάκι είναι το autofocus της, όπου καποιες φορές δεν αντιδρα γρηγορα....ωστόσο, ένα μικρό παιξιμο του ζουμ, κανει την καμερα να βρει το φοκους της γρηγορα και παλι. Κατα περίεργο τρόπο αυτό συμβαίνει μόνο στο ανω όριο του οπτικού ζουμ. Επίσης, θα ήθελα λιιιιγο πιο δυνατό μικρόφωνο. Δεν εχει προβλημα να πιασει ήχους από το "θεμα σου", αλλά η εμβέλεια του είναι σχετικά μικρή, και το ευρός περιορισμένο. Ετσι, στοχευοντας τον φιλο ακριβως απεναντί μου, ενω αυτον τον "γραφει" κανονικα, η φωνή του διπλανού μου, δεν γραφει με ικανοποιητική ενταση. Οι φωτογραφικες της ικανοτητες είναι πολύ αξιόλογες για μηχανή που .... ΔΕΝ είναι φωτογραφική μηχανή. Φυσικά, μην περιμένουμε την φωτογραφία που θα τραβηξει μια dedicated φωτογραφική μηχανή, ειδικά όταν ζηταμε μια απαιτητική φωτογραφία. Ωστόσο, όσο το φως είναι επαρκές η μικρή camileo δεν θα απογητευσει για διαυγείς και crystal clear φωτο. Η διαρκεια της μπαταρίας της είναι ανωτερη από την αναφερόμενη στα τεχνικά χαρακτηριστικά. Χωρίς να το έχω διαπιστωσει, θεωρω ότι μπορεί να τραβηξει περί τις 3 ωρες βιντεο πριν ζητησει recharge. Συμπερασματικα, για τις δικες μου αναγκες - που ειναι οι αναγκες ενός μεσου χρήστη - και τα χρηματα που μου κοστισε (περί τα 160 ευρω), θεωρώ ότι είναι μια αξιολογοτατη μηχανή. Σιγουρα πολύ καλύτερη από τις low budjet mini DVs (οι οποίες βεβαια ουτως ή αλλως, πεθαναν)!
sukalas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 http://a18.video2.blip.tv/2230000696921/Djandrea-ProvaPanoramaZOOM5xVideocameraToshibaCamileoP301080PTes473.MOV ( ψαρωτική ανάλυση ( 1440x1080 χμμ... ) - χάλια σταθεροποίηση και αργό focus ε; ) Ακριβώς το steadyshot ειναι σαν κυμα!H ανάλυση και τα χρώματα σπέρνουν ομως..πιστεύω μέτρια προσφορά σαν σύνολο
F33L Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 εξαντλιμενο πλεον.. αυτο που δεν σκεφτηκατε ειναι οτι μονο κ μονο η 32 giga φλας κανει του **** τα λεφτα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.