Προς το περιεχόμενο

σύνδεση συναγερμού για σπιτι με pc,

giorgosxristou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα,

το λοιπόν,έχω βάλει στο σπίτι συναγερμό και θέλω με έναν τρόπο να τον συνδέσω με το pc ώστε να μπορώ να στέλνω email σε δικά μου άτομα σε περίπτωση παραβίασης (λόγο δουλειάς τα τσεκάρουν πολύ συχνά όλη μέρα),ένα αυτό,δυο ο συναγερμός βγάζει μια έξοδο όπου έχω 12 volt σε συναγερμό και 0 σε ηρεμία,σκέφτομαι με ένα reledaki αυτή η επαφή που ουσιαστικά θα anoigoklinei να συνδεθεί με usd ώστε να παίρνει ο υπολογιστής εντολή και να στέλνει τα email,ακόμα καλύτερα αν γίνεται να στέλνει sms,έχετε κάτι υπόψιν σας από μεριάς software και hardware που μπορεί να το κάνει αυτό?η και αν έχετε κάποια πρόταση ακόμα καλύτερα,έτοιμο πακέτο sms τις εταιρίας κάνει περίπου 450 euro...."απαγοερευτικο" ποσό.

p.s

ελπίζω να αιιαί το κατάλληλο σημείο που το έβαλα.

Δημοσ.

Υπαρχουν καποια μοντελα συναγερμων που οταν χτυπησει παιρνει τηλεφωνο σε καποιους αριθμους που εχεις ορισει και παιζει ενα ηχογραφημενο μυνημα. Στο σπιτι μου εχουμε ενα τετοιο συστημα, παιρνει πρωτα 5 τηλεφωνα και μετα αν δεν σταματησει παιρνει τηλεφωνο τη αστυνομια. Νομιζω θα ηταν πιο βολικο αν εκανες κατι τετοιο...

Δημοσ.

οσον αφορα την τηλεφωνικη καρτα που λεει ο φιλος πιο πανω δεν ειναι και σχετικα φθηνη.

ρωτησε αυτους που σου εβαλαν το συναγερμο, αν υπαρχει καρτα για το δικο τους συναγερμο για λογους συμβατοτητας (αν και ταιριαζουν και απο αλλους, στην ουσια, μια εντολη παιρνει απο το rele που περιγραφεις)

οσον αφορα τα ηχογραφημενα μυνηματα, καλεις καποιους που μπορουν να σπευσουν (γειτονες φιλους κ.λ.π.) αλλα αστυνομια και πυροσβεστικη απαγορευεται διοτι δεν ανταποκρινονται στις κλησεις ετσι κι αλλιως, (ψευδο-συναγερμοι κ.λπ)

Δημοσ.

Αυτο με την αστυνομια δεν ξερω τι ισχυει νομικα, βασικα μου ειχε πει αυτος που εβαζε τους συναγερμους οτι παντου ετσι κανει απλα το αφηνει τελευταιο ωστε σαν περιπτωση λαθους να μην προλαβει να καλεσει.

Δημοσ.

Με usb δυσκολα θα κανεις κατι..Νομιζω με σιριακή αν δοκιμάσεις αλλα δεν ξερω πως στελνεις σημα απεξω προς τα μεσα.Λογικά καποιος κοντρολερ θα μπορούσε να κανει δουλειά .Πρεπει να ψαξεις για κυκλώματα σε ηλεκτρονικα μαγαζια.Απο εκει και περα κανεις μια εφαρμογη και κανεις οτι θες

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:03 ----------

οσο για το σμσ μπορει να γινει συνδεοντας καποιο κινητο στο pc. Βεβαια πρεπει να βρεις συμβατο κινητο να στελνει με ΑΤ εντολες μηνυματα

Δημοσ.

εντάξει ,δεν είναι και ανάγκη απόλυτη,απλά λέω μήπως υπάρχει κάτι που έχει κάνει κάποιος από εδώ και να το πρότεινε,αν πάω σε κοντρόλερ μπορώ σχετικά εύκολα με ένα παλιό μου κινητό που έχω και στις επαφές από τα κουμπιά έχω βάλει καλώδια ,με ένα μικροεπεξεργαστή να το κάνω μόλις χτυπάει ο συναγερμός να στέλνει έτοιμα sms,απλά έψαχνα για καμια πιο εύκολη λύση,

ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...