speedy23 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Παιδια νομιζω ουσιαστικα σε αναγκαζει να κανεις update στην καινουργια εκδοση.Οταν μου ειχε βγαλει μηνυμα για καινουργια εκδοση, εγω ειχα αρχικα αρνηθει αλλα εβλεπα οτι δεν μπορουσα να κατεβασω με τιποτα.Μολις εκανα,αρχισε να κατεβαζει κανονικα.Στην αρχη και σε μενα κολλαγε τρελα αλλα το ελεγε στο site τους οτι θα υπαρχουν προβληματακια στην αρχη.Εμενα οταν κολλαγε μονο με restart του Pc επαιρνε μπροστα.Τωρα ευτυχως ολα δουλευουν ρολοι.
Praetorianos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Αν του βάλω το μοντέλο του router, το username και το password θα μου κάνει αυτόματα reconnect κάθε φορά που κατεβάζει ώστε να έχω μηδενικό downtime? Επίσης είναι ασφαλές κάτι τέτοιο?
accipio Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Ίσως ναι, ίσως όχι. Δοκίμασε και θα δεις. Σε μένα, όπως γράφω και πριν, δεν δουλεύει, παρόλο που υποστηρίζει το ρούτερ μου (βέβαια δεν το πολυέψαξα, μια και δεν με ενδιαφέρει άμεσα να κάνει reconnect). Θέμα ασφάλειας δεν νομίζω να υπάρχει (αν εννοείς ότι κινδυνεύει το ρούτερ σου).
vasilis1 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Εγω εχω άλλο πρόβλημα στην νεα εκδοση: Δεν μου κανει unrar στα αρχεια (Mac 10.5.7 περιβαλλον). μου δειχνει σε καθε επανεκκίνηση οτι εχει ενα update το οποιο ειναι το unrar το κατεβάζει αλλά πάλι τα ιδια
lak10 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 παιδια πως μπορω να προσθεσω το ρουτερ μου στο jdownloader ειναι το linksys wag 160n
talisman Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Εγω εχω άλλο πρόβλημα στην νεα εκδοση:Δεν μου κανει unrar στα αρχεια (Mac 10.5.7 περιβαλλον). μου δειχνει σε καθε επανεκκίνηση οτι εχει ενα update το οποιο ειναι το unrar το κατεβάζει αλλά πάλι τα ιδια Καταρχην το προβλημα ειναι ποια εκδοση εχει ο καθενας.Η τελικη εκδοση ειναι η 0.5.949 Δεν μπαινει ομως με αυτοματο update για αυτον που εχει την 0.5.917 Οπως δεν μπαινει και για αυτον που εβαλε την αρχικη εκδοση 0.5.859 την πρωτη ωρα που βγηκε το ανανεωμενο προγραμμα την προηγουμενη Τεταρτη.Παντως καποιος που εχει προηγουμενη εκδοση και δεν μπορει να βαλει την τελικη 0.5.949 ας κανει copy τα παρακατω αρχεια στον φακελλο που εχει το προγραμμα και θα παρει το update http://rapidshare.com/files/239405789/JD_Update_31.05.09.rar Στο προγραμμα αριστερα στα Addons στο πεδιο JD Unrar εχεις τσεκαρισμενο το Activate για να σου κανει Unrar τα αρχεια
_BASSstarlet_ Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Γιατι δεν τα δεχεται ? Έλα ντε! Δεν ξέρω ρε παιδιά, σε πολυπλοκότητα συναγωνίζεται το e-mule πλέον.. EDIT:Ωπα!Μετά το χειροκίνητο update, τώρα μπορώ να δω το account.. Mπράβο στον Talisman που μας ξεστράβωσε!!
speedy23 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Ρε παιδια ξαφνικα το προγραμμα μου παρουσιασε reconnection issues και δεν κατεβαζει κατευθειαν αλλα ψαχνει για καινουργια ip καθε φορα που κατεβαζω απο rapidshare παρ'ολο που ειμαι premium user.Εχει τυχει σε κανενα αλλον αναλογο πραγμα?
talisman Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Ρε παιδια ξαφνικα το προγραμμα μου παρουσιασε reconnection issues και δεν κατεβαζει κατευθειαν αλλα ψαχνει για καινουργια ip καθε φορα που κατεβαζω απο rapidshare παρ'ολο που ειμαι premium user.Εχει τυχει σε κανενα αλλον αναλογο πραγμα? Μηπως τσεκαρισες κατα λαθος το εικονιδιο του reconnection (πανω στην μπαρα του προγραμματος τριτο απο το τελος)
speedy23 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Ναι τικαρισμενο ειναι αλλα δεν θυμαμαι να ειχα πειραξει κατι σε αυτο.Δεν πρεπει να ειναι τικαρισμενο? Το ξετικαρισα αλλα το προβλημα παραμενει.Μου βγαζει μηνυμα(πανω στη μπαρα,το δευτερο απο το τελος) οτι "reconnection is not configured correctly".Tι κουλα ειναι αυτα ρε σεις?Μεχρι προχθες κατεβαζα μια χαρα.
talisman Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Ναι τικαρισμενο ειναι αλλα δεν θυμαμαι να ειχα πειραξει κατι σε αυτο.Δεν πρεπει να ειναι τικαρισμενο? Το ξετικαρισα αλλα το προβλημα παραμενει.Μου βγαζει μηνυμα(πανω στη μπαρα,το δευτερο απο το τελος) οτι "reconnection is not configured correctly".Tι κουλα ειναι αυτα ρε σεις?Μεχρι προχθες κατεβαζα μια χαρα. Το προτελευταιο κουμπι δεν το εχω πατησει ποτε και δεν ξερω.Παντως ειναι για χειροκινητη επανασυνδεση η' για δοκιμη επανασυνδεσης
hikesl Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Μετά από Update στην έκδοση 7.504 μου κατεβάζει με Premium account μόνο το πρώτο αρχείο και στα υπόλοιπα σαν free. Με επανεκκίνηση επανέρχεται-αλλά πάλι κατεβάζει μόνο το πρώτο σαν premium. Καμιά ιδέα τι φταίει? Ευχαριστώ. ------------------------------------------------------------------------------- Ξαναπέρασα τις ρυθμίσεις του rapid και λειτουργεί κανονικά τώρα.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Nαι, το παθαίνω και γω αυτό. Είναι λίγο στριφνό..
mindtrapper Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Τα ίδια και εγώ. Δε θέλει restart, μπορείς από τα settings εκεί που έχει τα premium accounts να κάνεις untick και πάλι tick τον λογαριασμό σου και θα δουλεύει σωστά μέχρι να το κλείσεις. Αλλά πολύ ενοχλητικό.
talisman Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Τελικα μου φαινεται οτι η καινουργια εκδοση εχει καποια προβληματα που δεν τα βλεπαμε σε προηγουμενες.Καταρχην ενω λειτουργει χανει το λογαριασμο μου στο netload και με βαζει σε αναμονη.Οταν πηγαινω κατω αριστερα στους λογαριασμους βλεπω οτι εχει απενεργοποιησει αυτον του netload.Πρεπει να τον τικαρω ξανα για να τον βρει.Τελος δεν μου κανει το δευτερο extract σε αρχεια που χρειαζεται δυο.Κανει μονο το πρωτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.