Προς το περιεχόμενο

Γυμναστική [Ερώτηση]

Teo-95

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και όλα αυτά με: μπάσκετ απ' τα 12, γυμναστήριο μετά τα 18 (απλά για μυική τόνωση, οχι μπιλντεροκαγκουριές), στριτφάιτινγκ 15-20, άγριο φαγητό πάντα, καταχρήσεις ενίοτε.

Μια χαρά μου φαίνεται αυτό το πλάνο. Εναλλακτικά, κολύμβηση ή πόλο, για να βάλεις σωστές "βάσεις" στο πως θα αναπτυχθει το σώμα σου.

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ναι. 1,70 ήμουν όταν ξεκίνησα το βόλεϊ, τώρα 1,75, και επειδή με ξενέρωσε δεν το μετράω σαν ψηλωτικό άθλημα πλέον.

Γιατί σε ξενέρωσε το βόλει;

Μήπως οι άλλες ψήλωσαν περισσότερο και σε έδιωξαν απο την ομάδα; :ρ

Δημοσ.

Τράβα κανένα πόλο και στα 18 σου θα πετάς πέτρες να φύγουν. Κι μην αγχώνεσαι το σώμα σου ξέρει καλύτερα απλά τρώγε κανονικα και κάνε ένα σπορ , όχι απλά γυμναστική.

Δημοσ.

Παντως το βαρος σου σε σχεση με το υψος ειναι σιγουρα κατι που πρεπει να αλλαξει.. Δεν εχει σημασια αν το βαρος ειναι ΟΚ για την ηλικια σου.. Πρεπει να το δεις σε συνδυασμο με το υψος σου.. Γι'αυτο αν υπολογισεις τον δεικτη μαζεσ σωματος θα δεις οτι ειναι πολυ χαμηλος.. Αρκετα κατω απο το κατωτερο επιτρεπτο οριο.. Βαλε κιλα κατ'αρχην κ προτεινω κ εγω την κολυμβηση ή οποιο αλλο αθλημα σου αρεσει περισσοτερο, αλλα οχι βαρη..

Δημοσ.
Γιατί σε ξενέρωσε το βόλει;

Μήπως οι άλλες ψήλωσαν περισσότερο και σε έδιωξαν απο την ομάδα; :ρ

Γιατί οι ώμοι μου είναι

και δεν μπαινοβγαίνανε στους αγώνες.

Κατά τ' άλλα, ναι, παίζει να ήμουν αρκετά κοντή σε σχέση με τις υπόλοιπες εκεί =(

Επίσης, σε πιο οντοπικ κλίμακες, το να ασχοληθεί κάποιος σοβαρά με βάρη, δεν προϋποθέτει ένα χαμηλό μέσο όρο ύψους;

Δημοσ.

Δεν θα κανει αρση βαρων βρε. :-)

Σε ενα γυμναστηριο θα παει και θα κανει ασκησεις με βαρη, στηθος, ωμους, χερια, ποδια κλπ... Μπορει ανετα να γυμναστει με βαρη χωρις κανενα απολυτως κινδυνο αποφευγοντας τις ασκησεις που θα μπορουσαν να προκαλεσουν προβλημα. Ενας εμπειρος γυμναστης θα μπορεσει να τον καθοδηγησει καταλληλα..

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

υπαρχει κανεις που να εχει εφαρμοση καποιο προγραμμα αθξησησ βαρους κ να ειχε αποτελεσμα ...??λοιπον ειμαι 17ετων 1.78κ 65 κιλα κ θελω να παω για αρχη 73 κ μετα βλεπουμαι ασχολουμαι καθημερινα με γυμναστικη κ παιζω ποδοσφαιρο β εθνικη..οποιοσ μπορει να βοηθησει να μου στειλει μνμ ....οχι αοριστη βοηθεια ..πχ να τρωσ 6 γευματα τιν μερα ,θερμιδεσ κ τετοια ..αυτα τα ξερω..συγκεκριμμενα φαγητα κ ωρες ..ευχαριστω!!

Δημοσ.

Γιατί δε ρωτάς έναν προπονητή που θα ξέρει να σε συμβουλευσει καλύτερα; Εχω την εντύπωση, χωρις να είμαι ειδικός, οτι αυτό που χρειάζεσαι είναι ελεύθερα βάρη με κάποιο συνδιασμό διατροφής με αρκετή πρωτεϊ νη, αλλά δεν είμαι ειδικός. Καλύτερα να πας σε κάποιον επαγγελματία που δεν θα σου πει αοριστίες και επιπλέον δεν θα κάνεις καμιά ζημιά στο σώμα σου.

Δημοσ.

Μας κοροϊδεύεις, ελαφρά;

Κοτζάμ ομάδα Β' εθνικής διατροφολόγο δεν έχει και θες να μάθεις από το insomnia πως θα πάρεις σωστά κιλά.

Κοίτα να δεις, χωρίς να είμαι πολύ ειρωνικός, η απάντηση που θα πάρεις από εδώ μέσα είναι κάπως έτσι για να πάρεις κιλά.

Ξυπνάς, μπαίνεις στο wow, μεσημεριανό, 3 δίπιτα και 1.5 λίτρο κόκακόλα, τα καταπίνεις δεν τα μασάς για να προλαβαίνεις τις εξελίξεις στο παιχνίδι. Απογευματάκι, παραγγελία κρέπα μία αλμυρή, μία γλυκιά με έξτρα σοκολάτα τις συνοδεύεις με redbull, τις τρως και ρεύεσαι χωρίς να σταματήσεις το τσίκι τσικι. Βράδυ, 2 καρμπονάρες και μία 6άδα μπύρες, τις ντερλικώνεις, τις μπύρες τις πίνεις βίαια από το μπουκάλι, προσοχή μη λερώσεις το ασύρματο πληκτρολόγιο, με το που τις τελειώσεις πέσε για ύπνο.

Ακολούθα τα παραπάνω μέχρι lvl 80 και θα έχεις πάρει αρκετό βάρος.

Σοβαρά τώρα, αν η ομάδα δεν σας δίνει διατροφή, πήγαινε μόνος σου σε κάποιον διατροφολόγο, είναι επένδυση για τους αθλητές.

Δημοσ.
υπαρχει κανεις που να εχει εφαρμοση καποιο προγραμμα αθξησησ βαρους κ να ειχε αποτελεσμα ...??λοιπον ειμαι 17ετων 1.78κ 65 κιλα κ θελω να παω για αρχη 73 κ μετα βλεπουμαι ασχολουμαι καθημερινα με γυμναστικη κ παιζω ποδοσφαιρο β εθνικη..οποιοσ μπορει να βοηθησει να μου στειλει μνμ ....οχι αοριστη βοηθεια ..πχ να τρωσ 6 γευματα τιν μερα ,θερμιδεσ κ τετοια ..αυτα τα ξερω..συγκεκριμμενα φαγητα κ ωρες ..ευχαριστω!!

Μην αγχώνεσαι με το βάρος σου , κοίτα να προσπαθείς να παίζεις καλύτερη μπαλα, είσαι ακόμα 17 ετών έχεις πολλά περιθώρια ακόμα για να ολοκληρωθεί η αναπτυξή σου, είναι πολύ πιθανό οτι στο μέλλον θα δυναμώσεις και άλλο ΑΝ συνεχίσεις το ποδόσφαιρο.

Παρόλο που θεωρητικά η αυξηση βάρους μυοσκελετικά μπορεί να σημαίνει περισσότερη δύναμη , υπάρχει και το ενδεχώμενο παίρνοντας κιλά να παίξεις χειρότερο ποδόσφαιρο.

Αν ρίξεις μια ματιά στα σωματομετρικά χαρακτηριστικά επαγγελματιών ποδοσφαιριστών , θα διαπιστώσεις πως το βάρος σου δεν είναι ιδιαίτερα χαμηλό, ενώ μπορεί να θεωρηθεί και φυσιολογικό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...