Προς το περιεχόμενο

Bracket για Thermalright IFx-14?

therock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
μπορούσε κάλιστα να ρωτήσει και το μαγαζί :o

(ποιος το πρότεινε? :P )

heh, http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=311884&page=2

#17-#19

Βασικα εγω ρωταγα αν θα εκανε το bracket της coolermaster και καποιος ειπε πως χρειαζεται το αυθεντικο, και εσυ με παρεπεμψες στο Multirama που το εχουν, αλλα κανεις δεν ειπε πως περιλαμβανεται!

Ενταξει δεν κατηγορω κανεναν, σιγα που να το ξερουμε αν εχει η δεν εχει.

Παντως δεν το εχω ανοιξει ακομα το κουτακι, απλως θα ρωτησω αν δεχονται επιστροφες.

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οχι ρε συ δεν τρεχει τιποτα, που να το ξερες.

Παντως το λογικο ειναι να περιλαμβανουν οι συσκευασιες και να πωλουνται μονο σαν ανταλλακτικα.

Τωρα αναρωτιεμαι αν θα περιλαμβανε και η ifx-14. Αλλα εκεινη γραφει εξ'αρχης πως ειναι για lga775 ή am2.

Παντως μια χαρα, την περιμενα πολυ μεγαλυτερη απο τις εικονες που ειχα δει (την true black). Μπορω να πω πως απο το μεγεθος της ειμαι ικανοιποιημενος σε σχεση με αυτο που περιμενα.

Δημοσ.
Μολις παρελαβα την True Black.

Ρε παιδια, τελικα περιεχει η συσκευσια και το bracket της απο οτι βλεπω. Και εγω ειχα φροντισει να το αγορασω ξεχωριστα γιατι σε ενα προηγουμενο μυνημα ειχε αναφερθει ωπς δεν περιεχει bracket.

Και κοστιζει και 12 ευρα για 2-3 βιδες!

οχι ρε παιδια τι bracket ?Eγω ειχα ανοιξει το κουτι στο πλαισιο και δεν το ειχε.Λετε να ανοιγουν τα κουτια και να τα παιρνουν? Μιλαμε για το bracket για ι7 ε?

Δημοσ.

Α οπα σορρυ εχει 775 και am2 bracket. Απλως ειδα εγω bracket μεσα και απο κει που ηξερα πως δεν ειχε, με την μια υπεθεσα πως ειναι για i7...

Σορρυ guys!

Διαβασα τις ιδηγιες ομως για να ξεχωρισω την διαφορα, επιδη σαν bracket φαινεται το ιδιο. Το 775 εχει μικροτερη ή μεγαλυτερη επιφανει ομως νομιζω?

Δημοσ.

ε δεν ειναι δυνατον .Εχει καταντησει αηδια αυτο το πλαισιο στην Γλυφαδα.Εμενα με πηραν και τηλεφωνο κιολας να μου πουνε οτι αυτη η ψυκτρα δεν κανει για ι7.Ετσι απλα .Για να τελειωνουμε.Καλα για το αλλο της Ηλιουπολης το αφηνω.Τα ατομα ειχαν βαλει την ψυκτρα πανω απο θεση ram και ουτε να ενημερωσουν ουτε τιποτα.Εγω σας το λεω να ανοιξουμε κανενα post με ευτραπελα Πλαισιου.Θα γελαμε και θα κλαιμε συγχρονως.

• Super Moderators
Δημοσ.
Α οπα σορρυ εχει 775 και am2 bracket. Απλως ειδα εγω bracket μεσα και απο κει που ηξερα πως δεν ειχε, με την μια υπεθεσα πως ειναι για i7...

Σορρυ guys!

Διαβασα τις ιδηγιες ομως για να ξεχωρισω την διαφορα, επιδη σαν bracket φαινεται το ιδιο. Το 775 εχει μικροτερη ή μεγαλυτερη επιφανει ομως νομιζω?

σαν δεν ντρέπεσαι...τώρα έρχομαι από εκεί για ξύλο... :P

Δημοσ.
σαν δεν ντρέπεσαι...τώρα έρχομαι από εκεί για ξύλο... :P

heh, ας το δουμε θετικα τουλαχιστον, δεν χρειαζεται να τραβιεμαι στα multirama για επιστροφες?

ε δεν ειναι δυνατον .Εχει καταντησει αηδια αυτο το πλαισιο στην Γλυφαδα.Εμενα με πηραν και τηλεφωνο κιολας να μου πουνε οτι αυτη η ψυκτρα δεν κανει για ι7.Ετσι απλα .Για να τελειωνουμε.Καλα για το αλλο της Ηλιουπολης το αφηνω.Τα ατομα ειχαν βαλει την ψυκτρα πανω απο θεση ram και ουτε να ενημερωσουν ουτε τιποτα.Εγω σας το λεω να ανοιξουμε κανενα post με ευτραπελα Πλαισιου.Θα γελαμε και θα κλαιμε συγχρονως.

Δεν υπαρχει θεμα αναλογο του κακιστη εξυπηρετηση του εσοπ αλλα για πλαισιο? Εντυπωση μου κανει, εδω εχουν βγαλει για το pixmania.

Παντως οντως οι τυποι ειναι αστα. ΚΑτι παραγγελιες που εχω κανει τον τελευταιο μηνα μου εχουν βγαλει το λαδι.

Στελνω την πρωτη παραγγελια και διαλεγω ολα τα προιοντα να ειναι εντος 24 ωρων για να τα παραλαβω την επομενη μερα γιατι θα ημουν εκτος Αθηνων.

Με παιρνουν την επομενη μου λενε υπαρχει προβλημα με την παραγγελια σας, δεν εχουμε το τροφοδοτικο. Μα μου σου του αφου ελεγε παραδοση εντος 24, ναι εχετε δικιο αλλα καποιος θα το προλαβε,κτλ. Τελικα του λεω βγαλτε και στειλε το κανονικα τα υπολοιπα. Μου λεει οκ αλλα αυριο επειδη λογο της ελειψης αυτης εμεινε πισω η παραγγελια.

ΜΕ παιρνουν την επομενη μου λενε δεν εχει το κουτι (case) μα μου σου του ξανα, ε να εχουμε ενα αλλα ειναι χτυπημενο, μηπως θελετε το cosmos η το haf?Οχι αφηστε το στειλτε τα υπολοιπα.

Εν τελει για παραγγελια 5 αντικειμενων γι πομενη μερα, πηρα 3 απο αυτα και σε 3 μερες!

Περα απο αυτο εσπασα την παραγγελια, και δημιουργησα 2 νεες. Το τροφοδοτικο που δεν ειχαν το εστειλα σε νεα παραγγελια με την true black και το ασυρματο keypad της logitech. Μετα απο κανα μηνα φασης το χουμε δεν το χουμε το τροφοδοτικο, τους πηρ χτες τους ειπα βγαλτε το και σημερα μου ηρθε η ψυκτα και το keypad.

Ιδια φαση με την 30αρα Samsung 2560χ1600που ακομα την περιμενω. Χτες που ακυρωσα τοι τροφοδοτικο μου ειπαν πως θα μου ρθει Τεταρτη (Αυριο).

Για να δουμε. Ολο την εχουμε/δεν την εχουμε παει και αυτη

Ασε που σημερα που ηρθε ο delivaras μου εφαγε και 2.5 ευρω ο τσιπης επειδη και καλα δεν ειχε ρεστα. Εχε χαρει που παρελαβε η μανα μου, εγω θα τον εβαζα να παει στο περιπτερο να χαλασει. Πως την ειδε ταχυδρομιο και σου ρχεται χωρις ρεστα? 2 ευρω να παιρνει ετσι απο τον καθενα βγαζει ενα κατοσταρικο στο νερο απο το "δεν εχω ρεστα".

Καλα ειπα παρα πολλα ητανε ν μην αρχισω. Μου φαινεται ενεργοποιησες καποιον διακοπτη οταν ειπες για ευτραπελα περι πλαισιου.

Αντε ναπαρω και την οθονη αυριο να ξεμπερδευω μαζι τους και τις κ**οαγορες τους μεσω ιντερνετ!

Δημοσ.

μια και το εφερε η κουβεντα σου πια οθονουλα πηρες ακριβως ?Να ριξω κανα βλεφαρο

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:54 ----------

Υπάρχει αυτή η έκδοση της Black που έχει μέσα το bracket, και αυτή η έκδοση που είναι η "απλή", χωρίς το bracket δηλαδή...Και ένας φίλος που την πήρε πρόσφατα δεν είχε μέσα το bracket...

Μισο μισο ...η μια ειναι η extreme που δειχνεις και η αλλη ειναι η black.Αλλο το ενα αλλο το αλλο .Ασχετα αν ειναι ιδιες σαν αποδοση πανω κατω

Δημοσ.

Μισο μισο ...η μια ειναι η extreme που δειχνεις και η αλλη ειναι η black.Αλλο το ενα αλλο το αλλο .Ασχετα αν ειναι ιδιες σαν αποδοση πανω κατω

Οπ ναι, έχεις δίκιο...βασικά μπερδεύτηκα με τις Black και τις Extreme σε όλο το θέμα και το έγραψα λάθος :lol: fixed thx

• Super Moderators
Δημοσ.
μια και το εφερε η κουβεντα σου πια οθονουλα πηρες ακριβως ?Να ριξω κανα βλεφαρο

την 30αρα Samsung αν θυμάμαι καλά... http://www.skroutz.gr/s/10750/Samsung-SyncMaster-305T-30%22.html

ίδιες ακριβώς, καθόλου πάνω κάτω...

Δημοσ.

Η Οθονη τελικα ουτε σημερα ηρθε, οδυσσεια τραβαω μ'αυτους.

Τεσπα, ρε παιδια τα ανεμιστηρακια μου βγηκε η παναγια μεχρι να καταλαβω πως τα κουμπωνεις στην ψυκτρα με αυτα τα γαντζακια-συρματακια. Και ακομα δεν ειμαι και σιγουρος αν τα εβαλα σωστα.

Με βοηθατε λιγο, μην χρειαστει μετα να ξεκουμπωσω την ψυκτρα και βαζω ξανα θερμοαγωγιμη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...