Προς το περιεχόμενο

Bracket για Thermalright IFx-14?

therock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια ερώτηση. Επειδη αρχικα σκιπευα να παρω την prolimatech megahelems πηγα και πηρα αυτο το bracket http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.809095 αλλα αλλαξα γνωμη και τωρα θελω την ifx-14 γιατι διαβασα σε reviews πως ειναι ακομα καλυτερη. Το ζητημα ειναι πως στο bracket μου δεν αναφερει υποστηριξη για την ψυκτρα αυτη και σε διαφορα φορυομς διαβασα πως θες την παρακατω.

http://www.jab-tech.com/Thermalright-LGA-1366-Bolt-Through-Kit-for-IFX-14-pr-4389.html

Απλως θα ηθελα να ξερω αν με το δικο μου bracket θα αντιμετωπισω προβλημα στο να την κουμπωσω.

Επισης αυτο που λενε πως με αυτην την ψυκτρα χανεις backside cooling τι ειναι? Το εχω δει να το αναφερουν σε 2-3 φορουμ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Όντως αυτό το Bolt-Thru Mounting kit που πήρες, σύμφωνα με την thermalright δεν είναι συμαβατό με την IFX-14, χρειάζεσαι αυτό που αναφέρεις στο 2ο link. Με την Prolimatech επίσης δεν θα ήταν συμβατό (γιατί το πήρες πριν πάρεις ψύκτρα; :confused: το συγκεκριμένο kit είναι για τις Ultra/Black και HR-01 Plus). Αν έχεις αποφασίσει για την IFX, τότε κάνε μια δοκιμή μπας και, αλλιώς πάρε το kit του 2ου link.

Βασικα ειχα ηδη παραγειλει την Ultra black αφου πηρα το bracket, απλως επειδη δεν την εχω παραλαβει ακομα, αλλαξα αποψη και ειπα να παω στο prolimatech απο την στιγμη που τις εφερε το πλαισιο. ΟΜως επειτα εμαθα πως η IFx-14 ειναι καλυτερη και απο τις 2.

Το ζητημα ειναι πως Ελλαδα δεν τοβρισκω καπου το bracket.

Τωρα απο εξωτερικοπου να το βρω αραγε? Το λινκ που εδωσα ειναι ενδεικτικ, ουτε καν ξερω τι μαγαζι ειναι.

Μαλλον θα παρω την true black να ξεμπερδευω.

• Super Moderators

πεταμένα λεφτά και τσάμπα βάρος η IFX-14 κατά την γνώμη μου...

χίλιες φορές να έβρισκες (λέμε τώρα) την True Copper

πεταμένα λεφτά και τσάμπα βάρος η IFX-14 κατά την γνώμη μου...

χίλιες φορές να έβρισκες (λέμε τώρα) την True Copper

True Copper? Την εχω ακουσει, αλλα νομιζα πως λεγανε ετσι την true black.

Παντως αλλαξα αποτομα γνωμη γιατι σε διαφορα review εβγαινε καλυτερη σε ολα.

Τεσπα η true copper υπαρχει πουθενα, ή να συνεχισω την παραγγελια τις true black?

Περα απο την παστα που λενε οτι δεν ειναι της προκοπης (αλλωστε εδωσα 10Ε και πηρα καλυτερη ηδη) απλως λενε πως ειναι ανοξειδωτη η black Και για αυτο την διαλεγω σε σχεση με την extreme.

Ναι πηρα ηδη και επιβεβαιωσα. Λογικα αυριο θα την εχω. Ομως θα μαι για ακομα λιγο καιρο στο περιμενε γιατι περιμενω κατι panaflo και s-flex απο ebay για να ολοκληρωθει το συστημα... :(

Όπως είπε και o Thresh, δεν θα έβλεπες και σημαντικές διαφορές με την ifx-14...Η Cooper είναι θεόβαρη (σχεδόν 2kg :fear: ) και δύσκολο να βρεθεί εδώ...Καλορίζικη η True Black ;) Μπα ανοξείδωτη δεν είναι σε σχέση με την extreme, απλά είναι νικελωμένη :-D

• Super Moderators

η Ultra 120 με την Ultra 120 Extreme έχει διαφορά στον αριθμό των heatpipes

η Ultra 120 Extreme με την True Black καμία διαφορά...

η True Copper έχει και copper fins...

Μολις παρελαβα την True Black.

Ρε παιδια, τελικα περιεχει η συσκευσια και το bracket της απο οτι βλεπω. Και εγω ειχα φροντισει να το αγορασω ξεχωριστα γιατι σε ενα προηγουμενο μυνημα ειχε αναφερθει ωπς δεν περιεχει bracket.

Και κοστιζει και 12 ευρα για 2-3 βιδες!

Μολις παρελαβα την True Black.

Ρε παιδια, τελικα περιεχει η συσκευσια και το bracket της απο οτι βλεπω. Και εγω ειχα φροντισει να το αγορασω ξεχωριστα γιατι σε ενα προηγουμενο μυνημα ειχε αναφερθει ωπς δεν περιεχει bracket.

Και κοστιζει και 12 ευρα για 2-3 βιδες!

ας εψαχνες κανα ριβιου κι εσυ:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...