Ικαρι.ώτης Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2002 Πριν από λίγο καιρό αγόρασα ένα CD writer Teac 40x.όλα καλά όσο αφορά τις εγραφές από CD σε CD.Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να γράψω δεδομένα (κείμενο ή εικόνες).Το πρόγραμμα εγραφής που έχω είναι το Nero.Μάλλον κάτι δεν κάνω σωστά γιατί από εκεί που το πήρα μου είπαν ότι με αυτό το μηχάνημα μπορώ να γράφω και δεδομένα .ʼς μου πει κάποιος τα βήματα για την εγραφή δεδομένων
Super Moderators paredwse Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2002 Super Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2002 1/ Ανοίγεις το Nero. 2/ Αν ΔΕΝ βγει ο wizard (ένας οδηγός βήμα-βήμα) τον ενεργοποιείς από το Help > Use the Nero Wizard και ξανα-ανοίγεις το Nero. 3/ Διαλέγεις να γράψεις CD (εκτός αν έχεις DVD-R ) και Next 4/ Διαλέγεις compile a new CD και Next 5/ Διαλέγεις Data CD και next και στο επόμενο Finish. 6/ Η οθόνη θα χωριστεί στα δύο. Από αριστερά θα διαλέξεις τον υποκατάλογο στον οποίο έχεις τα κείμενα/δεδομένα που θες να αντιγράψεις και θα τα μεταφέρεις με το ποντίκι στο δεξί μέρος (μην ανησυχείς, δεν χάνονται από τον σκληρό). Μπορείς να μεταφέρεις κι όλοκληρο υποκατάλογο. 7/ Μόλις τελειώσεις πατάς Burn και περιμένεις.
wert Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2002 Ακομα πιο εύκολα θα είναι άν έχεις τις τελευτέες εκδόσεις του nero.... Ανοίγεις το nero express ..... Μην ρωτήσεις τι θα κάνεις μετά γιατί δεν υπάρχει πιό απλό πράγμα στον κόσμο από αυτό.. Αντε να σου το πώ και αυτό... Επιλέγεις Data cd .... Επιλέγεις data που θες να γράψεις ... Πατάς μόλις τελειώσεις next... Κάνεις τις επιλογές που θές (ονομα στο cd ταχύτητα εγγραφής κλπ.... Πατάς το burn....... Ανοίγεις μια μπύρα..... Ανάβεις ένα τσιγάρο ...... Μόλις τελειώσεις το τσιγάρο θα έχει τελειώσει και η εγγραφή πιστεύω... Και τώρα αποτελειώνεις την μπύρα σου ευτιχισμένος που τα κατάφερες...... Καλή επιτυχία...... :grin: :smirk:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.