Skierpetros Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Καλησπερα μιας που ηρθες καλοκαιρι θελω να παρω σαν ελληνας το internet μεχρι και στην παραλια ... Εχω ενα MacBook και θελω internet για broswing , msn αντε και κανα ραδιοφωνο ή βιντεο... Ποια εταιρια να επιλεξω? Vodafone - Cosmote - Wind ? Ποια εχει μεγαλυτερη καλυψη? Το πακετο 5 Gb data trasnfer θα μου φτασει?
Labfrog Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Το ότι έχεις macbook δεν έχει σημασία. Τώρα τι προσφέρει η κάθε εταιρία δεν ξέρω... Θα λένε σίγουρα στο site τους.
Merdock Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Μόνο για τον κανά μήνα που πας διακοπές το θες;Με ενδιαφέρει και μένα αυτό γι αυτό ρωτάω.
tsitris Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Το ότι έχεις macbook δεν έχει σημασία. Τώρα τι προσφέρει η κάθε εταιρία δεν ξέρω... Θα λένε σίγουρα στο site τους. Και όμως έχει,αν δεις το stick που δίνει τώρα η vodafone παρέχει οδηγούς μόνο για xp/vista. Συνεπώς???
gs20309 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 εφόσον έχεις macbook μήπως έχεις κ iPhone? εγώ λέω να την παλέψω με το tethering αλλά δεν ξέρω εαν έχει εξτρα χρέωση.. βέβαια τι να φτάσουν τα 500mb.. το είχα ψάξει λίγο αλλά οι τιμές μου φάνηκαν παράλογες.. καμιά προπληρωμένου χρόνου αν είναι γιατί τα πάγια δεν νομίζω ότι χρειάζονται εφόσον το θες μόνο για το καλοκαιράκι.. στο site της voda που έψαχνα ειλικρινά δεν κατάλαβα τπτ.. γιατί δεν τα εξηγούν αναλυτικά ρε γμτ? http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1339 Vodafone Mobile Connect 3G Προπληρωμένης Χρήσης άμα καταλάβει κανείς ας πει κ σε μένα.. ---- δεν εχει χρεωση το tethering σε voda k cosmote ! μου είπαν τα παιδιά στο άλλο thread
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.