st2 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 το χρειάζομαι για να βάλω πάνω το Αrchicad.(ArchiCAD 12 System Requirements http://www.graphisoft.com/support/archicad/system_requirements/ ) και αργότερα της ίδιας κατηγορίας προγράμματα έχω δει διαφορες συνθέσεις που προτείνετε παιδια στο φορουμ και έχω καταλήξει γενικα περιπου τι ψάχνω Ολα υπο συζητηση 1-θέλω να είναι όσο γίνεται πιο αθόρυβο 2-AMD 4πυρηνο 3-4giga RAM 4-SSD σκληρος 5-καρτα γραφικών δεν ξέρω ποια κάνει, από παιχνιδια παιζω pro με την παρεα και πλεον ελάχιστα(γεραματα). (υποσημείωση οσα pc έχουν περάσει από τα χέρια μου έχουν nvidia καρτες τις ati δεν τις ξέρω αλλα δεν σημαινει τιποτα αυτο) 6-οθονη όχι ακόμα πιο μετά αν βρω λεφτά 7-dvd/cd rom και θα ήθελα ολα τα parts να ήταν από το ίδιο καταστημα για να το δεσει και να μου το δώσει όποια πρόταση-βοήθεια δεκτή σας ευχαριστώ
Dante80 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Πολύ καλές οι συνθέσεις των παιδιών. Να και κάτι από μένα, ελαφρώς πιο αργό από τον 920 αλλά στημένο για να μην ακούγεται όταν δουλεύεις. Το έβαλα από πλαίσιο, για να έχεις ποικιλία στις προτάσεις... Hubrid Xfire, 4 120αρηδες συνολικά (1x800 intake, 1x800 exhaust, 1x450 PSU, 1x1000 CPU) που θα σου δώσουν κρύο και αθόρυβο rig εργασίας, 4πύρηνος που θα σε καλύψει στο προγραμμά σου και 4gb κρύες 1,8 800αρες μνήμες. Ο samsung SSD είναι εξαιρετικός και δοκιμασμένος, έχεις τον κλασσικό 640αρη για storage HDD και ένα κουτί με ηχομονωτικό υλικό και βελτιστοποιημένη χρήση για silent computing. Επίσης, fanless discrete κάρτα γραφικών με triple interface και την καλύτερη ψύκτρα για silent computing στην αγορά. Σύνολο 702€
grimpr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Έσκισε η σύνθεση του Dante80. Είσαι σίγουρος όμως ότι ο SAMSUNG MLC δεν υποφέρει απο τα κλασσικά προβλήματα των SSD; δεν πιστεύω να φοράει κανένα JMicron επάνω.
Dante80 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Xεχε...όταν λέω δοκιμασμένος το εννοώ. Εξάλλου, η samsung πάντα βάζει controllers....samsung...
st2 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 σας ευχαριστώ όλους παιδιά που ασχοληθήκατε πολύ καλοί να προσθέσω ακόμα μια παράμετρο που από βλακεία δεν έγραψα διατίθεται σκληρος 320giga οπότε αν γινόταν τα λεφτα που αντιστοιχουν στον δισκο να πήγαιναν σε μια καλυτερη καρτα γραφικών για παραδειγμα? 'οπως http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.519651 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.519663 ολα αυτα ενω δεν ξέρω αν ταιριάζουν οι καρτες αυτες (από άποψη θορυβου δεν ταιριάζουν σιγουρα)
pabou13 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Εαν ειναι ετσι τοτε στην συνθεση που σου εφτιαξα μπορεις να βγαλεις τον 640αρη σκληρο και να βαλεις αυτον τον επεξεργαστη αντι του 920. Η 4770 που σου εβαλα ειναι υπεραρκετη για αυτα που την θελεις. Για πες μας κιολας σε τι αναλυση παιζεις; (εαν θελεις δεν αλλαζεις καθολου επεξεργαστη και σου ερχεται και πιο φτηνα)
Dante80 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Σε αυτή την περίπτωση, δώσε άλλα 20€ και πήγαινε εδώ. βγαίνεις ελαφρώς εκτός budget, αλλά είναι η καλύτερη επιλογή για θόρυβο και gaming. Αν θέλεις να μείνεις εντός budget, κοίτα αυτές: Sapphire HD 4770 SVGA (PCI-Express, DDR5, 512 MB) Sapphire HD 4850 SVGA (PCI-Express, 512MB)
st2 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 ρε παιδια είστε απιστευτοι!! σας ευχαριστω πολυ τωρα θα σπασω τον κουμπαρα μου και θα δω τι με παιρνει να κάνω μια ερωτηση ακομα πολυ αοριστη βεβαια αλλα μπορει να ξέρετε! ποσο χρονικο διαστημα περναω με αυτο το κουτι πριν γινει ντεμοντε και χρειαστω κάποια αναβαθμιση??;;??
d3m0n Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 ρε παιδια είστε απιστευτοι!! σας ευχαριστω πολυ τωρα θα σπασω τον κουμπαρα μου και θα δω τι με παιρνει να κάνω μια ερωτηση ακομα πολυ αοριστη βεβαια αλλα μπορει να ξέρετε! ποσο χρονικο διαστημα περναω με αυτο το κουτι πριν γινει ντεμοντε και χρειαστω κάποια αναβαθμιση??;;?? Για 2 χρονάκια(και παραπάνω) θα είσαι μια χαρά.Το πολύ πολύ να αλλάξεις κάρτα γραφικών αν έχεις μεγάλες απαιτήσεις.
st2 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 μερικες ερωτήσεις ακόμα αν γίνεται τα parts που προτείνει ο dante τα παραγγέλνω μέσω νετ? τα δένει το πλαισιο και πάω μια έβδομαδα μετά και παίρνω το κουτι μου??? τι παίζει με τα parts που είναι top web offer και internet only??? δεσιμο είναι free to charge????
Innersense Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 ρε παιδία μια ερωτησούλα δεν σκεφτήκατε να κάνετε? γιατί ο ssd σε semi pro oriented desktop? δεν θέλεις full επιδόσεις; μόνο για htpc θα το δικαιολογούσα... τεσπα, πολύ καλές οι προτάσεις κατα τα άλλα
eSATA Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 μερικες ερωτήσεις ακόμα αν γίνεται τα parts που προτείνει ο dante τα παραγγέλνω μέσω νετ? τα δένει το πλαισιο και πάω μια έβδομαδα μετά και παίρνω το κουτι μου??? τι παίζει με τα parts που είναι top web offer και internet only??? δεσιμο είναι free to charge???? παραγγειλε το και πες τους να στο φερουν φτιαγμενο..κανε και ενα τηλεφωνο να το επιβαιβεωσεις. Δωρεαν είναι
@topos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Ρε αδερφια το cad δεν εκμεταλευετε το Cuda? Eαν ναι τοτε ισως πρεπει να κοιταζεις αποκλειστικα nvidia...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.