Προς το περιεχόμενο

Ερωτηση για το emarket.gr

Eluminator_91

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα!!

Η ερωτηση μου ειναι η εξης:

Εχω βρει ενα προιον στο emarket.gr σε μια αγγελια αλλα δεν ξερω πως να επικοινωνησω με τον πωλητη..οσο κι αν εψαξα δν μπορεσα..μελος δεν μπορω να γινω στο emarket γιατι λεει πρεπει να εισαι πανω απο 18 χρονων (17 ειμαι..:-()..μηπως εχετε καμια ιδεα???

Ευχαριστω..

Δημοσ.
Kαλησπερα!!

Η ερωτηση μου ειναι η εξης:

Εχω βρει ενα προιον στο emarket.gr σε μια αγγελια αλλα δεν ξερω πως να επικοινωνησω με τον πωλητη..οσο κι αν εψαξα δν μπορεσα..μελος δεν μπορω να γινω στο emarket γιατι λεει πρεπει να εισαι πανω απο 18 χρονων (17 ειμαι..:-()..μηπως εχετε καμια ιδεα???

Ευχαριστω..

Τα στοιχεία του πωλητή θα εμφανιστούν μετά την δημοπρασία και αφού έχεις κάνει το υψηλότερο bid (αν θυμάμαι καλά γιατι έχω και χρόνια να μπώ-απο εποχές fleamarket).

Όσο για τον περιορισμό στην ηλικία...αλήθεια,με ποιο τρόπο θα επιβεβαιώσουν οτο ΔΕΝ είσαι 18;;;B)

Δημοσ.

Ναι οντως στο τελευταιο εχεις ενα δικιο..:-)

Για να κανω προσφορα σε δημοπρασια θα πρεπει να ειμαι μελος, ετσι??

Δημοσ.

Correct.Θα πρέπει να κάνεις εγγραφή εκ των πραγμάτων,γιατί μετά το τέλος τις δημοπρασίας τα στοιχεία δημοπράτη-ενδιαφερόμενου εμφανίζονται (μεταξύ τους μόνο).

Προσοχή μόνο γιατι η απατεωνιά πάει σύννεφο...

Δημοσ.
Προσοχή μόνο γιατι η απατεωνιά πάει σύννεφο...

τι εννοείς φίλε μου, πες μας να ξέρουμε να φυλαγόμαστε...:shock:

Δημοσ.

A, καταλαβα..δηλαδη θα πρεπει να περιμενω μεχρι τις 27 σεπτεμβριου οπου εχω γενεθλια..:P..να ρωτησω..δν λεει να δηλωσω οτι γεννηθηκα το 1990, ετσι??..το σκεφτηκα αλλα δν ξερω δν μου παει και τοσο να δηλωσω ψευτικα στοιχεια (για την ακριβεια στοιχειο γιατι σε ολα τα θα βαλω τα πραγματικα..:-))

Δημοσ.

Θα κανεις εγγραφη, θα σε παρουν τηλ για επιβεβαιωση κι ετσι θα ανοιξει το account σου. Μην δηλωσεις οτι εισαι 17. Τι 17 τι 18

Δημοσ.
τι εννοείς φίλε μου, πες μας να ξέρουμε να φυλαγόμαστε...:shock:

Δέν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο για να πώ.Πάντα εγγυμονούν κίνδυνοι σε sites δημοπρασιών και γενικότερα σε αγοραπωλησίες τέτοιού είδους.Οχι απαραίτητα στο emarket,ακόμα και στο ebay υπάρχει περίπτωση αντί για την GTX295 που βρήκες "προσφορά" στα 200 ευρώ,να παραλάβεις ένα τούβλο (αν το παραλάβεις ποτέ και αυτό).Επι εποχών fleamarket το σύστημα ήταν διάτρητο και το fora γεμάτο παράπονα και καταγγελίες για τον τάδε-τάδε-τάδε χρήστη.Πακέτα που δέν έφταναν ποτέ,ελαττωματικά προϊόντα,αντικείμενα που διπλο και τριπλοπουλούσαν και εν τέλη δέν έφταναν σε κανενός τα χέρια.Κάπου εκεί άρχισαν να ζητάνε και οι υπεύθυνοι του site προμήθεια απο τις αγοροπωλησίες και έδεσε το γλυκό.

Θα μου πείτε και με το δίκιο σάς,"Ελα ρε φίλε,υπάρχει και φιλότιμο"."Ναι,ίσως...σε κάποιες άλλες εποχές", θα απαντούσα.

Όπως και να έχει,η καλύτερη λύση είναι face2face συναλλαγές ή ακόμα και δοκιμή του προϊόντος πρίν το αγοράσεις.Σε περίπτωση αποστολής-αντικαταβολής θα πρέπει να είσαι 110% σίγουρος για το ποιών του πωλητή (αξιολογήσεις)

Δημοσ.
Θα κανεις εγγραφη, θα σε παρουν τηλ για επιβεβαιωση κι ετσι θα ανοιξει το account σου. Μην δηλωσεις οτι εισαι 17. Τι 17 τι 18

Δηλαδη στην ηλεκτρονικη φορμα εγρραφης να βαλω εκει που εχεις να συμπληρωσεις την ημ. γεννησης να βαλω ετος 1990..??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...