Προς το περιεχόμενο

ftp server και internet

tao

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ το forum θα ήθελα τα φώτα σας θέλω να στήσω έναν ftp server έτσι αποφάσισα και κατέβασα τον filezillia του έκανα εγκατάσταση και παίζει στο lan του σπιτιού μου κανονικά ο server έχει ως εξής (εικόνα 1)

Τώρα το κώλυμα μου είναι γιατί δεν τον βλέπω από το internet παρεμπίπτοντος είμαι με hol και net faster έχω στήσει ένα lan με ip 10.0.0.1 (εικόνα 2)

Έχω φτιάξει και ένα dydns (εικόνα 3)

Και οι ρυθμίσεις που έχω κάνει είναι οι εξής (εικόνα 4) (εικόνα 5)

Τι έχω κάνει λάθος δεν καταλαβαίνω

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Φιλικά Μάνος!!!!

post-18750-129063007882_thumb.jpg

post-18750-129063007883_thumb.jpg

post-18750-129063007887_thumb.jpg

post-18750-12906300789_thumb.jpg

post-18750-129063007893_thumb.jpg

Δημοσ.

Φαινεται να εχεις ανοιξει την πορτα 21 . Την εχεις δοκιμασει ομως οτι ανοιξε σιγουρα; Δοκιμασε μια εδω http://www.canyouseeme.org/

Επισης οταν λες εχεις στησει ενα lan με ip 10.0.0.1; Εκει σε αυτη την ip βλεπεις τον ftp server;

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ φίλε Αrisg88 για το ενδιαφέρον.

Έχεις δίκιο ενώ από το router έχω ανοίξει την πόρτα 21 από το link που μου έδωσες φαίνετε κλιστεί, γιατι γινετε αυτό?

Όταν λέω έχω στήσει ένα lan με ip 10.0.0.1 θέλω να πω τι οι τρεις υπολογιστές που έχω στο σπίτι μου έχουν τις ip 10.0.0.1 το router 10.0.0.2 το ένα pc 10.0.0.3 το Άλο pc και 10.0.0.4 το τελευταίο pc

Δημοσ.

Αρχικα δοκιμασε με ενα restart το router. Ισως θελει ωστε να ανοιξει η πορτα. Επισης σε ποια απο τις 3 ip's τρεχει ο ftp server; Επειδη για εκεινη την ip θα πρεπει να ανοιξεις την πορτα 21

Ασχετο, μηπως κοβει ο provider πορτες οπως κοβει ο ΟΤΕ;

Δημοσ.

Επανεκκίνηση του router έχω κάνει FTP είναι στην 10.0.0.2

Αυτό που λες με τον provider το έχω συναντήσει στον ΟΤΕ για hol δεν ξέρω κάτι

Δηλαδή φίλε μου και εσύ τα βλέπεις σωστά?

Άρα τι μπορεί να φταίει?

Δημοσ.

Η πόρτα πρέπει να είναι ανοικτή και στο firewall. Μήπως αυτό φταίει;

Και κάτι άλλο. Την ενημέρωση του dyndns μην τη βασίζεσαι στο router. Καλύτερα απενεργοποίησέ το και κατέβασε το client του dyndns και στήστο στο PC που τρέχει και το filezilla.

Δημοσ.

Ναι το firewall σωστα, για το dyndsns πιστευω οτι το router θα κανει πιο σωστα τη δουλεια του

Δημοσ.

τον router βαλτον να κανει ανακατευθυνση στην τοπικη ip του υπολογιστη που τρεχει ο filezilla!και επισης πρεπει απο το internet να πατας την ιπ του ρουτερ και διπλα το :21!:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...