Tilemaxx Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Την είδα χθες. Εξαιρετική ταινία, το σενάριο της δεν ξεφεύγει απο τις 2 προηγούμενες, κορυφαίο voice acting, σίγουρα το καλύτερο που έχω δει μέχρι τώρα σε animated ταινία, σε βαθμό όπου νόμισες οτι κάνουν perform αληθινοί ηθοποιοί και όχι CGI models. Εξαιρετική και η υπόθεση της, χωρίς κοιλιές ούτε νεκρά και βαρετά σημεία κατα την διάρκεια, και ένα συγκινητικό τέλος που προσωπικά με άγγιξε όσο λίγα endings. Σε καμία περίπτωση λοιπόν δεν θα μπορούσα να την χαρακτηρίσω παιδική ταινία, μιας και απευθύνεται κυρίως στη γενιά που είχε μεγαλώσει με τα προηγούμενα. Μόνο όσοι είχαν βιώσει τις δυο πρώτες ταινίες θα καταφέρουν να τους αγγίξει έτσι το 3. Προσωπικά περίμενα ένα αδιάφορο sequel, αλλά διαψεύστηκα πανηγυρικώς. Της δίνω ενα 9.5/10.
Toufas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 για οσους το εχουν δει, η σκηνη της κορύφωσης με ολα τα παιχνιδια με μουσικη απο τον ιδιο συνθετη αλλα απο αυτο που ειχε κανει στο lost: [ame]http://www.youtube.com/watch?v=auHMLGNCfqA[/ame]
marantonis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Ειχα και τον μπαζ και τον Γουντι σε κουκλες μικρος :cry:
Tilemaxx Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 για οσους το εχουν δει, η σκηνη της κορύφωσης με ολα τα παιχνιδια με μουσικη απο τον ιδιο συνθετη αλλα απο αυτο που ειχε κανει στο lost: http://www.youtube.com/watch?v=auHMLGNCfqA Η συγκεκριμενη σκηνή είναι όντως συγκλονιστική.
marantonis Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Η ταινια περιειχε αλληγορικα μηνυματα υπερ της δημοκρατιας και κατα του απολυταρχισμου ή ιδεα μου ηταν? Θα λεγα οτι δεν εγινε εσκεμμενα αλλα θυμαμαι οτι υπαρχει κ μια ατακα απο ενα παιχνιδι που φαινεται να το φανερωνει. Εντυπωσιακο εξτρα, αν ισχυει.
Tilemaxx Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Η ταινια περιειχε αλληγορικα μηνυματα υπερ της δημοκρατιας και κατα του απολυταρχισμου ή ιδεα μου ηταν? Θα λεγα οτι δεν εγινε εσκεμμενα αλλα θυμαμαι οτι υπαρχει κ μια ατακα απο ενα παιχνιδι που φαινεται να το φανερωνει. Εντυπωσιακο εξτρα, αν ισχυει. Μια απο τις κεντρικές ιδέες ήταν αυτή που λες και στις τρείς ταινίες. Ποιά ατάκα εννοείς;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.