Προς το περιεχόμενο

Toy Story 3!!!

UpToDate_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ θα πάω μέσα στην επόμενη εβδομάδα μάλλον,περιμένω παρέα όχι τίποτα άλλο..:P

Μόνος δεν θα πήγαινα ποτέ στην σειρά με τα μικρά :lol:

Δημοσ.

Δεν ετυχε να παω ακομα, αλλα σιγουρα θα το τιμησω. Τα πιτσιρικια που θα το δουν, σιγουρα δεν θα νιωσουν την ιδια 'μαγεια' οπως εμεις..

Δημοσ.

Θυμάμαι ήμουν παιδικό σταθμό/προνήπιο (δεν θυμάμαι) όταν είχε βγεί το πρώτο. Το δεύτερο το θυμάμαι καλύτερα όταν είχε βγεί 2-3 χρόνια μετά. Τότε είχε γίνει χαμός, όχι τόσο πολύ με τα CGI graphics, αλλά με το concept των "ζωντανών παιχνιδιών" που μπλέκουν σε περιπέτειες κτλ. Ίσως η καλύτερη ταινία κινουμένων σχεδίων όλων των εποχών.

Και τα τραγούδια του Πανούση απο το ελληνικό soundtrack της ταινίας ακούγoνται μέχρι και σήμερα.

Δημοσ.
Τι εννοεις #1? Στο Top 250 παντως ειναι 8.8

Αύριο ανανεώνεται το score...στην σελίδα της ταινίας βλέπεις αυτο που τρέχει τώρα δηλ. το 9.3... :shock:

Δημοσ.
Kαι 14.000 φευγα voters.. Τωρα ανυπομονω ακομα ποιο πολυ :-D

Ε κοίτα η βαθμολογία εκεί θα παιχτεί.

Γιατί πάει σαν τα γκάλοπ των εκλογών :P

Και εγω περιμένω μεσα στην επόμενη βδομαδα να του ρίξω ένα βλέφαρο :-D :-D :-D

Δημοσ.

Πωωωπω, το είχα δει πριν καιρό ότι θα βγει!

Πόσες φορές το είχα πάρει σε κασέτα; Μέχρι που το αγόρασα!!!(το πρώτο) Παίζει να ήμουν 3-4 ετών και να το είχα δει εκατοντάδες φορές! Αααααχ. Τι 200ρες δραχμές και γω δε ξέρω πόσα πλήρωναν για τις τότε ενοικιάσεις στα Video Club είχε ρίξει η μαμά.

Το είδε κανείς σε 3D;

Δημοσ.

Σήμερα Πρεμιέρα.. εγώ θέλω να το δώ σε 3d αλλά δεν θα το κάνω το λάθος και θα προτιμήσω αναλογικό..

Δημοσ.
Σήμερα Πρεμιέρα.. εγώ ήθελα να το δώ σε 3d αλλά δεν θα το κάνω το λάθος και θα προτιμήσω αναλογικό..

Γιατι λαθος?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...