Dimitris1948 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 νασ το ενεργοποιησεις η να το απενεργοποιησεις?μεσα απο το μενου μπορεις να κανεις και τα 2.ειναι στην καρτελλα home network ip 192.168.1.254kai βεβεα νατο κλειδωσεις μην ξεχασεις.το κουμπι μπροστα το απενεργοποιει αμα το πατησεις για 10-15 και το ενεργοποιει αντιστοιχα μετα απο 2-3 seconds το έχω πατήσει το κουμπί ανάψει το λαμπάκι αλλα είναι πορτοκαλι τι σημαίνει αυτό, ευχάριστο
poulinos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 αναλογως το χρωμα τουλαχιστον στο 585 σου δειχνει τι κλειωμα εχει.στο δικο σου δεν θυμαμε.στο 585 κοκκινο = χεκλειδωτο κιτρινο = wep και πρασινο = wpa.απλα εκτος απο το να το ανοιξεις κλειδωσε το με wpa+wpa2 και οταν θα το βρισκεις θα πρεπει να το βγαζει Locked και να σου ζηταει κωδικο
Dimitris1948 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 αναλογως το χρωμα τουλαχιστον στο 585 σου δειχνει τι κλειωμα εχει.στο δικο σου δεν θυμαμε.στο 585 κοκκινο = χεκλειδωτο κιτρινο = wep και πρασινο = wpa.απλα εκτος απο το να το ανοιξεις κλειδωσε το με wpa+wpa2 και οταν θα το βρισκεις θα πρεπει να το βγαζει Locked και να σου ζηταει κωδικο επειδή είμαι αρχάριος δεν κατάλαβα πολύ τι είπες, να σου πω ότι δεν το έχω κάνει set up ακόμα gt δεν ξέρω το username και τον κωδικό πεζή κάποιο ρολο αυτό?
poulinos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 ANALΟΓΩς τι χρωμα παιρνει αυτο το λαμπακι δειχνει και καποια πραγματα για το ασυρματο.δες στο manual Η κατεβασε το απο καποιο site να δεις διοτι εχω το 787 το οποιο ειναι λιγο διαφορετικο απο το δικο σου και για το δικο σου δεν θυμαμμε.νομιζω κοκκινο ξεκλειδωτο και οτιδηποτε αλλο χρωμα κλειδωμενο για να μην σε κλεβουν οι γειτονες.οταν το σεταρεις τοτε θα αναψει το ιντερνετ πρασινο.κοκκινο αμα βαλεις λαθος username η pass.απλα εγω τα θυμαμε για 787 και 585 οχι για το δικο σου.παρομοιια ειναι αλλα για το δικο σου δεν μπορω να θυμηθω ποσα και ποια χρωματα εχει
orck Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 ετσι οπως τα λες ειναι κοκκινο λαμπακι στο wlan σημαινει ξεκλειδωτο ασυρματο δικτυο πορτoκαλι σημαινει wep (κλειδωμενο μεν, αλλα μπορει καποιος με λιγες γνωσεις και ορεξη να σου υποκλεψει τον κωδικο) πρασινο σημαινει κλειδωμενο με wpa η wpa2 (ΑΥΤΟ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ, δεν ανοιγει με τα συμβατικα μεσα) οταν παρεις username, password τοτε θα τα εισαγεις στο ρουτερ σου για να σου αναψει και το led internet
Dimitris1948 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 ευχάριστο για τις απάντησης, όμως το username και το password δεν τα έχω και δεν το έχω κάνει set up το cd το έχασα αλλα ευτυχώς μπορώ από την ιστοσελίδα να το κάνω set up αλλα χρειάζομαι pass και username τι κάνω ?λίγη βοήθεια
poulinos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 α.ναι απλα δεν θυμομουν αν ηταν τα ιδια και για το peedtouch του φιλου.οταν μπαινεις 192.168.1.254 αν σου ζητησει κωδικο για να μπει στο ρουτερ τοτε αυτος δεν ειναι ο κωδικος της συνδεσης αλλα ο κωδικος που εχει βαλει καποιος στον ρουτερ.αμαδεν τον θυμασε παντα το μικρο κουμπακι απο πισω για 4-5 δεπτερολεπτα και θα χασει ολες τις ρυθμισεις οποτετο ξανασεταρεις απο την αρχη.το cd δεν το χρειαζεσαι .το username και το pass το βαζεις ΑΠΕΥΘΕΙΑς ΣΤΟ BROADBAND CONNECTION και δεν χριαζεται να κανεις το wizard.στο wizard πρωτα σε ρωταει user name kai pass συνδεσης και μετα καπακια username kai pass router και οι μισοι εκει την πατανε γιατι νομιζουν οτι ξαναρωταει το ιδιο.την δευτερη φορα δεν βαζεις τιποτα.επισης σε καποια speedtouch ειχες λιγο θεμα με το password με internet explorer 7 και οταν εβαζες pass sto router ακομα και να το γραφες σωστα δεν εμπαινε στο menou tou.οποτε εκει βαζεις mozilla
orck Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 θα καλεσεις την εταρια που εχεις επιλεξει (οτε, forthnet, tellas....) και θα τους πεις οτι δεν εχεις username, password μονο αυτοι μπορουν να σε βοηθησουν με αυτο (και με την προυποθεση οτι σε εχουν ενεργοποιησει, δηλαδη βλεπεις το λαμπακι broadband αναμενο σταθερο
poulinos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 και απλα περνας τα στοιχεια μεσα και παιζεις.στην forthnet ερχεται αυτοματα με sms οταν ενεργοποιηθει η συνδεση,
Dimitris1948 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 αν το κάνω reset ποιο θα είναι το pass και το username και που ακριβώς παο και τα γράφω? θα καλεσεις την εταρια που εχεις επιλεξει (οτε, forthnet, tellas....) και θα τους πεις οτι δεν εχεις username, password μονο αυτοι μπορουν να σε βοηθησουν με αυτο (και με την προυποθεση οτι σε εχουν ενεργοποιησει, δηλαδη βλεπεις το λαμπακι broadband αναμενο σταθερο είμαι cytauser(από κύπρο είμαι)
poulinos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 αν το κάνω reset ποιο θα είναι το pass και το username και που ακριβώς παο και τα γράφω? είμαι cytauser(από κύπρο είμαι) yparxoyn 2 Username και pass.ενα του provider και ενα για να μπεις στον ρουτερ.του ρουτερ το γραφει στο manual εκτος αν το εχεις αλλαξει οποτε πρεπει να κανεις reset sta default.του provider στα λεει ο provider και τα βαζεις μεσα στον ρουτερ οταν φτιαχνεις το connection.μπορει να εχει καποιο wizard.αναλογως το ρουτερ που εχεις.αλλιως ειτε αμα υπαρχει στοsite tis cyta το που το περνας η τους περνεις τηλ η στο manual.
Dimitris1948 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 το modem δεν το έχω πειράξει καθόλου όπως μου το έφεραν έτσι το αφίσα πριν ένα χρόνο περίπου που συνδέθηκα στο internet πήρα τηλ και μου είπαν username και password και τα έγραψα εδώ http://www.i-choice.com.cy/home?t=fvkzzfxb και μπήκα , από ότι "καταλαμβενις" είμαι πολύ αρχάριος και μπορουμεσες να τα γράψεις πιο απλά θα σου ήμουν ευγνώμων!!
poulinos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 χωρις να ξερω τι ρουτερ δινουν και τι ρουτερ εχεις οτι και να σου πω θα ειναι στον αερα.
Dimitris1948 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 χωρις να ξερω τι ρουτερ δινουν και τι ρουτερ εχεις οτι και να σου πω θα ειναι στον αερα. SpeedTouch 585 αυτό έχω!!
poulinos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 192.168.1.254 broadband connection που ειναι το δευτερο ταμπελακι μετα γραφει dsl connection και απο κατω internet.Μπαινεις εκει και βαζεις τα στοιχεια σου.αμα δεν σου βγαζει τετραγωνακια για να τα βαλεις πανω δεξια configure τα γραφεις και connect. και το wireless κλειδωνει απο το Home network δεξια πανω thomson το κανεις klik μετα πανω δεξια configure μετα βαζεις wpa μετα απο κατω wpa+wpa2 και αποπανω τον κωδικο και μετα apply.το wireless απο κοκκινο ξεκλειδωτο γινετε πρασινο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.