Προς το περιεχόμενο

Ασυρματο router ADSL με διακοπτη Wifi

zombietone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Επιλογη για να κλεισω τοwifi εχω και σε αυτο που χρησιμιοπιω τωρα στο μενου του αλλα ηθελα να υπαρχει σαν εξωτερικος διακοπτης, ωστε να μην υπαρχει η αναγκη να ανοιγω τον υπολογιστη για ενεργοποιω/απενεργοποιω...

Κανα λινκ για αυτα που προτεινετε... Forthnet εχω αλλα οταν την εβαλα ειχα παρει ενσυρματο... Τωρα δε νομιζω να μου δωσουν τιποτα... Χαχαχα.

Δημοσ.

για το Speedtouch 585 (αυτο το γκρι που δινει η forthnet η το μαυρο που δινει ο οτε) εχει κουμπι στην μπροστινη οψη του που απενεργοποιει με ενα πατημα το ασυρματο δικτυο

χωρις να μπεις στο μενου του καθολου για να το κανεις απο εκει

Δημοσ.

για το v6 δεν ειμαι σιγουρος

εαν το κρατησεις για 2-3 δευτερολεπτα τοτε το ρουτερ κλεινει (σαν soft button)

δεν το εχω δοκιμασει ΠΟΤΕ να δω τι θα κανει εαν το πατησω στιγμιαια... :)

Δημοσ.
Ξερετε καποιο adsl router με εξωτερικο διακοπτη wifi, ωστε να μην εκπεμπει οταν δεν ειναι σε χρηση;

απλα και καποια linksys to kanoυν που δεν το προτεινω οποτε καλυτερα speedtouch.απο την αλλη να πω την αληθεια και να το κλεινεις δεν αλλαζει τιποτα για 2 λογους.α.σιγουρα θα εχεις αλλα 10 δικτυα γυρω σου να εκμπεμπουν και μερικα απο αυτα θα εχουν full σημα και το πιο βασικο?το κινητο σου το κλεινεις οταν εισαι σπιτι και δεν το χρησιμοποιεις?μαλλον οχι.οποτε ξεκινα με αυτο

για το v6 δεν ειμαι σιγουρος

εαν το κρατησεις για 2-3 δευτερολεπτα τοτε το ρουτερ κλεινει (σαν soft button)

δεν το εχω δοκιμασει ΠΟΤΕ να δω τι θα κανει εαν το πατησω στιγμιαια... :)

με 15 seconds μεσα κλεινει συνηγθως και με 2-3 ανοιγει

στο δικό μου ανοίγει το ασύρματο αλλά δεν το κλείνει

δες το αποπανω

7.4.4.7 εχω

με το 7 ..... πιανει αυτο.με το 8 δεν κλεινει το ασυρματο απλα κανεις add cliens στο ασυρματο

Δημοσ.
απλα και καποια linksys to kanoυν που δεν το προτεινω οποτε καλυτερα speedtouch.απο την αλλη να πω την αληθεια και να το κλεινεις δεν αλλαζει τιποτα για 2 λογους.α.σιγουρα θα εχεις αλλα 10 δικτυα γυρω σου να εκμπεμπουν και μερικα απο αυτα θα εχουν full σημα και το πιο βασικο?το κινητο σου το κλεινεις οταν εισαι σπιτι και δεν το χρησιμοποιεις?μαλλον οχι.οποτε ξεκινα με αυτο

Οχι δεν εχω 10 δικτυα, ουτε οσα εχω ειναι με φουλ σημα... Αλλα και να ειχα δε βλεπω κανενα λογω να τα κανω 11...

Το κινητο μου οταν κοιμαμαι αν δεν το κλεινω το εχω σε αλλο δωματιο... Αλλα το κλεινω... γιατι κοιμαμαι...

Δεν ξερω ποσο επηρεαζουν οι αθωες οικιακες ακτινοβολιες ή τελοσπαντων οι ακτινοβολιες της καθημερινοτητας στην πολη και να σου πω την αληθεια δεν με νοιαζει και ιδιαιτερα... Εφαγα ενα Τσερνομπιλ στο κεφαλι οπως κι εσυ αν ειναι τα τιναξω απο αυτο δε θα με σωσει το κουμπακι του router... Απλα επειδη με wifi, bluetooth κλπ εμενα προσωπικα με πιανει το κεφαλι μου οταν τα εχω σε κοντινη αποσταση αλλα στην τελικη δεν βλεπω το λογω να ψηνω τον εγκεφαλο μου οση ωρα δεν το χρησιμοποιω...

Δημοσ.
Οχι δεν εχω 10 δικτυα, ουτε οσα εχω ειναι με φουλ σημα... Αλλα και να ειχα δε βλεπω κανενα λογω να τα κανω 11...

Το κινητο μου οταν κοιμαμαι αν δεν το κλεινω το εχω σε αλλο δωματιο... Αλλα το κλεινω... γιατι κοιμαμαι...

Δεν ξερω ποσο επηρεαζουν οι αθωες οικιακες ακτινοβολιες ή τελοσπαντων οι ακτινοβολιες της καθημερινοτητας στην πολη και να σου πω την αληθεια δεν με νοιαζει και ιδιαιτερα... Εφαγα ενα Τσερνομπιλ στο κεφαλι οπως κι εσυ αν ειναι τα τιναξω απο αυτο δε θα με σωσει το κουμπακι του router... Απλα επειδη με wifi, bluetooth κλπ εμενα προσωπικα με πιανει το κεφαλι μου οταν τα εχω σε κοντινη αποσταση αλλα στην τελικη δεν βλεπω το λογω να ψηνω τον εγκεφαλο μου οση ωρα δεν το χρησιμοποιω...

απλα και το κινητο σε αλλο δωματιο ειναιχειροτερο απο ρουτερ σε αλλο δωματιο.κατα τα αλλα ναι οτι θα παμε ολοι απο καρκινο ειναι γνωστο.το bluetooth δεν εχει καθολου και παρε αυτο που δεν στεκετε στο αυτι αλλα ποθ ειναι σαν πιαστρακι στιν μπλουζα.εγω αυτο εχω παντως

Δημοσ.

νασ το ενεργοποιησεις η να το απενεργοποιησεις?μεσα απο το μενου μπορεις να κανεις και τα 2.ειναι στην καρτελλα home network ip 192.168.1.254

kai βεβεα νατο κλειδωσεις μην ξεχασεις.το κουμπι μπροστα το απενεργοποιει αμα το πατησεις για 10-15 και το ενεργοποιει αντιστοιχα μετα απο 2-3 seconds

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...