dermitzos Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Γειά σας παιδιά, θα ήθελα να ρωτήσω πως γίνεται να βάλεις ραδιόφωνο icecast (κατα προτίμηση) ή shoutcast σε site Joomla. Πιστεύω πως αν κανω streaming μεσω site δεν θα εχω καποια προβληματα που εχω οταν κανω streaming μεσω του pc μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων..
giorgos147 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δε κατάλαβα ακριβώς τι θέλεις να κάνεις. Μπορείς να γίνεις λιγάκι πιο κατατοπιστικός;
dermitzos Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Θέλω να εκπέμψω (νομίζω πως έτσι λέγεται) ραδιόφωνο μέσω ίντερνετ με το icacast ή το shoutcast μέσω μιας σελίδας με Joomla. Ε΄πίζω να έγινα κατανοητός.
giorgos147 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Θέλω να εκπέμψω (νομίζω πως έτσι λέγεται) ραδιόφωνο μέσω ίντερνετ με το icacast ή το shoutcast μέσω μιας σελίδας με Joomla Χμμ... Αν καταλαβαίνω θέλεις απλά να βάλεις έναν player που θα παίρνει το σήμα απο to shout/icecast απο έναν υπολογιστή και θα το στελνει στη σελιδα σου;
dermitzos Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 ακριβως!! (Δεν ξερωπως γινεται η δουλειά γι' αυτο δεν το εξηγησα καλα)
giorgos147 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δες αυτό. Το ξέρω δεν ειναι καλογραμμένο. Θα το φτιάξω κάποια μέρα. Που θα πάει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.