Προς το περιεχόμενο

Διαφορα μνημων Corsair

j11h

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Φιλε μου οι c5df εχουν μαζι και το airflow fan που εχει η corsair για τις dominator. Χρησιμο -ισως- για πολυ βαρυ oc, εγω παντως οταν τις ειχα το εβαλα μονο για 2 λεπτα απο περιεργεια. Πολυ φασαρια...

Δημοσ.
Φιλε μου οι c5df εχουν μαζι και το airflow fan που εχει η corsair για τις dominator. Χρησιμο -ισως- για πολυ βαρυ oc, εγω παντως οταν τις ειχα το εβαλα μονο για 2 λεπτα απο περιεργεια. Πολυ φασαρια...

Δηλαδη,με 2 λεπτα ακομα,περνεις και το fan;wtf;:rolleyes:

:lol:

Δημοσ.
Προφανως καμια.. !:lol::lol:

Μονο ενα F προστιθεται στο τελος του part number.xD

:P

Ξερεις ρωταω γιατι εχω ενα ζευγαρι απο το ενα και ενα απο το αλλο(1,5 μηνα πριν εβαλα αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554097 ) μεσα στο pc και τελευταια περνω blue screen (βλεπε κι εδωhttp://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=2745938#post2745938 ).

Απλα τα eshops μεχρι τωρα δεν τις αναγραφανε σαν 2 διαφορετικες μνημες(κατι που το κανουν το τελευταιο διαστημα) και αυτο μου κινησε την περιεργια.

Δημοσ.

Παιδια ριξτε ομως και μια ματια στους κοδικους: Στο ενα λεει 8500C5DF και στο αλλο 8500C5D.

Δημοσ.
Σου ξαναλεω. Στο c5d παιρνεις μονο τις μνημες.

Στο c5df εχει στο πακετο και airflow fan...

Μαλιστα το καταλαβα αυτο.Απλα σε εμενα στο ενα ζευγαρι επανω γραφει version1.1(στο παλιο,και δεν ειναι τα volt σιγουρα γιατι εκεινα αναγραφονται πιο διπλα) και στο αλλο version2.1(σε αυτο που εβαλα πριν λιγο καιρο).Δεν υπαρχει διαφορετε ε?

Παιδια συγνωμη που κανω συνεχεια ερωτησεις αλλα οπως θα ειδατε και στο αλλο θεμα στο link,εχω τρελαθει στις blue screen και προσπαθω να βγαλω μια ακρη.

Δημοσ.

Τωρα με πιανεις αδιαβαστο, αλλα οπως το γραφεις λιγικα θα εχουν βγει 2 version της μνημης... Παντως η διαφορα των δυο κωδικων που εβλεπες ειναι αυτη που σου ειπα. Το θεμα με τις version μη σε ανησυχει

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:28 ----------

...αν και τωρα που το συζηταμε... ψιλιαζομαι οτι μαλλον το version αναφερεται στο airflow fan γιατι η corsair το εχει βγαλει σε 2 εκδοσεις... μαλλον αυτο ειναι....

Δημοσ.
Τωρα με πιανεις αδιαβαστο, αλλα οπως το γραφεις λιγικα θα εχουν βγει 2 version της μνημης... Παντως η διαφορα των δυο κωδικων που εβλεπες ειναι αυτη που σου ειπα. Το θεμα με τις version μη σε ανησυχει

Oκ χιλια ευχαριστω.Εαν φυσικα βγαλω αποτελεσμα με το θεμα των blue screen θα ποσταρω κι εδω.Ευχομαι οι δυο version να μην εχουν καμια μικρη διαφορα μεταξυ τους και να ειναι αυτο η αιτια.

Ευχαριστω και παλι! :-)

Δημοσ.

Μην μπερδεύεσαι με τις pic που έχει το eshop, στο 2ο link που αναφέρεις δείχνει τις DDR3 Dominator :-D..Όπως σωστά είπε ο watchyourback, αυτές με το f στον κωδικό έχουν αυτό το fan ..Τώρα για το νέο revision, παίζει να φοράνε και διαφορετικά chipάκια από τις πρώτες, αλλά δεν σε απασχολεί (αν δεν κάνεις o/c ;))

Δημοσ.
Μην μπερδεύεσαι με τις pic που έχει το eshop, στο 2ο link που αναφέρεις δείχνει τις DDR3 Dominator :-D..Όπως σωστά είπε ο watchyourback, αυτές με το f στον κωδικό έχουν αυτό το fan ..Τώρα για το νέο revision, παίζει να φοράνε και διαφορετικά chipάκια από τις πρώτες, αλλά δεν σε απασχολεί (αν δεν κάνεις o/c ;))

Εχεις δικιο δεν το προσεξα να σου πω την αληθεια οτι ηταν ddr3(απο εχθες εχει γινει κουκουρουκου το μυαλο μου να διαβαζω forums για blue screens :cry: ).Σχετικα με το o/c που ειπες,αυτο ειναι το δευτερο πραγμα που μου κινησε παλι την περιεργια,οτι οι corsair dominator ddr2 1066 δουλευουν στα 1066 σαν o/c και δεν ειναι η default συχνοτητα(θελει ρευμα στα 2.1V).Απλα αναρωτιεμαι εαν υπαρχει καποια διαφορα στο πως χειριζεται το ρευμα η μια version με την αλλη(αν και μου φαινεται λιγο σεναριο επιστημονικης φαντασιας).

Μετα απο τις blue screen εχω γινει σαν την Νικολουλη που συγκρινει τα θεματα μεταξυ τους ρε γ@μ0το :shifty:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...