Προς το περιεχόμενο

CD Player αυτοκινητου με υποδοχη usb.Ποιο;

mynam3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ότι σου αρέσει οπτικά. Δε διαφέρουν στα χαρακτηριστικά.

Από μάρκες πολλές : Clarion, JVC, Alpine, Kenwood, Pioneer, LG..

Δημοσ.

Αν σε ενδιαφέρει να ακούς ραδιόφωνο, τότε για μένα μόνο Blaupunkt. Μακράν η καλύτερη λήψη στην αγορά, ακόμα και χωρίς κεραία. Αντίθετα, Kenwood που αγόρασα δεν με ικανοποίησε καθόλου. Δεν έπιανε καθόλου καλά. Αυτή τη στιγμή έχω Pioneer και είμαι αρκετά ευχαριστημένος (έχει καλύτερο ήχο στα CDs), αλλά καμία σχέση με Blaupunkt στο ραδιόφωνο. Με 150 ευρώ παίρνεις πολύ καλό CD player, ακόμα κι από το Praktiker, αλλά στην τιμή που το πουλάνε, σε συμφέρει να το πάρεις από μαγαζί που θα σου κάνει και τοποθέτηση με τα ίδια λεφτά. Νομίζω μάλιστα ότι τα ηχοσυστήματα στο Praktiker είναι παραεισαγωγής (όχι όλα) και δεν καλύπτονται από την επίσημη αντιπροσωπεία.

Αυτό μου φαίνεται μια χαρά, χωρίς να το έχω δοκιμάσει. Προαιρετικά μπορείς να βάλεις και προσαρμογέα για bluetooth.

http://www.skroutz.gr/s/37644/Blaupunkt-London-MP48.html

Τιμή, 132 ευρώ.

Δημοσ.
Αυτό μου φαίνεται μια χαρά, χωρίς να το έχω δοκιμάσει. Προαιρετικά μπορείς να βάλεις και προσαρμογέα για bluetooth.

http://www.skroutz.gr/s/37644/Blaupunkt-London-MP48.html

Τιμή, 132 ευρώ.

Δεν έχει όμως είσοδο USB... Προσωπικά, σε Pioneer θα πήγαινα μιας και είμαι ευχαριστημένος από τα φτηνά τους μοντέλα.

Δημοσ.
Αυτο διαλεξα και μεχρι στιγμης ειμαι ικανοποιημενος

Ευχαριστω!!:mrgreen::mrgreen:

Τιποτα my friend :) Κι εγω το εχω εδω και 4-5 μηνες και ειναι πολυ καλο. Ειναι και αισθητικα ομορφο αν και αυτο ειναι υποκειμενικο βεβαια.

Δημοσ.

Επειδη προσφατα αναβαθμισα ολοκληρο το ηχοσυστημα στο αυτοκινητο μου νομιζω οτι μπορω να σε βοηθησω.

Λοιπον. Για τις απαιτησεις που εχεις, οτι μαρκα και να παρεις διαφερει ελαχιστα απο τα χαρακτηριστικα της αλλης. Εννοω οτι στο αυτι σου η διαφορα θα ειναι μη αντιληπτη αναμεσα σε 2 πηγες.

Αρα στην επιλογη της μαρκας πρεπει κατα τη γνωμη μου να καταληξεις κατοπιν των παρακατω κριτιριων:

1. Ποια θεωρεις ποιο αξιοπιστη..Κατα τη γνωμη μου ολες ειναι ιδιες πανω κατω, αλλα θα προτιμουσα μια που δινει μεγαλυτερη διαρκεια εγγυησης.

2. Ποια συσκευη ειναι πιο ευχρηστη. Γιαυτο καλο ειναι να πας σε ενα εξειδικευμενο και καλο μαγαζι και να ζητησεις να δεις εν λειτουργια τις πηγες που σε ενδιαφερουν, ωστε να συγκρινεις την πρακτικοτητα και τη λειτουργικοτητα τους. Πιστεψε με ειναι ισως το πιο σημαντικο κομματι στην επιλογη. Ειδικα οταν μιλαμε για αμαξι παιζει σημαντικο ρολο η ευχρηστια.

3. Ποια ταιριαζει αισθητικα με το αμαξι σου.

Εννοειται οτισ τα λεφτα που δινεις δε θα βρεις πηγη που να συνδυαζει αριστα τα παραπανω 3, αλλα σιγουρα βρισκεις κατι αξιοπρεπεστατο.

ΥΓ. Αγορασα Kenwood πηγη με αρκετα χρηματα παραπανω απο αυτα που διαθετεις και ειμαι υπερευχαριστημενος. Διαφωνω με τον φιλο που λεει οτι δεν πιανει καθως δεν εχω κανενα προβλημα ληψης.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Καιρος να το αλλαξω, διαθετω μεχρι 150 ευρω.

Εχετε να προτεινετε κατι?

ελα φιλαρακι εγω εχω το PDR611 JVC ΜΕ ΘΥΡΑ USB ΚΑΙ ΕΞΟΔΟ AUX.....ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΚΟΥΑΛΑΙΖΕΡ.......

Δημοσ.

Πάρε ένα Pioneer. Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος, απλά με βόλεψε περισσότερο που η usb είναι μπροστά (όχι να βγάζει καλώδιο από πίσω)...

Δε θυμάμαι πως λένε το μοντέλο! Εαν έχεις μικρό (σε μέγεθος) stickάκι πάρε με front usb, είναι πολύ βολικό :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...