Προς το περιεχόμενο

To nisi ton aisthimaton...

Soulbaby

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

pedia ine kati poli oreo pou diabasa kai ithela na to mirasto mazi sas! den iksera se pia katigoria akribos na to kano post, kai sorry an ine i lathos! elpizo na sas aresi:<BR>"Mia fora kai enan kairo itan ena nisi opou ola ta aisthimata zousan, Eutixia, Lipi, Gnosi kai ola ta ala simperilambanomenis kai tis Agapis. Mia mera anakinothike se ola ta aisthimata oti to nisi eprokito na bouliaksi sto bathos tou okeanou. Etsi ola ta aisthimata epimasan ta ploia gia na anaxorisoun.<BR>H Agapi itan i moni pou emine. Ithele na diafilaksi ton paradeiso tou nisiou mexri to telefteo dinato lepto.<BR>Otan to nisi ixe sxedon ola bouliaksi i Agapi apofasise oti itan i ora na figi. Arxise na psaxni kapoion na zitisi boithia. Akribos tote pernouse i Afthonia me ena megaloprepes karavi. H agapi rotise "Afthonia, mporo na ertho mazi sou sto ploio?". H Afthonia apantise "Signomi ala exi poli asimi kai xriso sto ploia kai den iparxei xoros gia sena pouthena."<BR>Tote i agapi apofasise na zitisi boithia apo tin Mateodoksia pou pernouse apo eki me ena oreo ploio. H Agapi fonakse "Mateodoksia, boithise me se parakalo". "De mporo na se boithiso" apantise... eipe "ise poli bregmeni kai tha mou katastrepsis to oreo mou ploio!".<BR>Meta,i agapi tin lipi na pernai. I Agapi eipe "Lipi, se parakalo ase me na ertho mazi sou". I Lipi apantise "Agapi, signomi, ala thelo na mino moni mou tora".<BR>Tote, ide tin eutixia. I Agapi fonakse "Eutixia se parakalo pare me mazi sou". Ala i eutixia itan toso xaroumeni pou den akouse tin agapi pou fonaze. H Agapi arxise na klei. Tote, akouse mia foni na leei "Ela Agapi, tha se paro ego mazi mou". Htan enas ilikiomenos. H Agapi aisthanthike toso eulogimeni kai xaroumeni pou ksexase na rotisi to onoma tou ilikiomenou.<BR>Otan efthasan stin ksira o ilikiomenos efige. H Agapi siniditopoiise posa pola xrostouse ston ilikiomeno. H Agapi tote sinantise tin Gnosi kai rotise "Poios itan autos pou me boithise?" "Itan o xronos" apantise i Gnosi. "Ma giati me boithise o xronos otan kanis alos den to ekane?". I Gnosi xamogelase kai me bathia sofia kai ilikrinia apantise "Giati mono o xronos ine ikanos na katalabi poso megali ine i agapi".<P>Ta gegonota tis zois:<BR>1)toulaxiston 5 anthropoi se auton ton kosmo, s' agapane toso poli pou tha pethenan gia sena.<BR>2) toulaxiston 15 atoma pano se auto ton kosmo se agapane me kapoio tropo.<BR>3) o monos logos pou tha mporouse kapoios na se misisi, einai giati tha ithele na itan akribos san kai sena.<BR>4) ena xamogelo sou mporei na feri eutixia ston kathena, akoma kai an de se simpathi.<BR>5) kathe nixta KAPOIOS anthropos se skeftete prin kimithi.<BR>6) eisai olos o kosmos se kapion.<BR>7) xoris esena kapios mporei na min zouse.<BR>8)eisai monadikos kai idieteros me ton diko sou tropo.<BR>9)kapios pou den kseris kan oti iparxei se agapai.<BR>10)<B>otan kanis to megalitero lathos apo pote, kati kalo tha erthi apo auto.</B><BR>11) otan skeftese oti o kosmos sou girise tin plati, rikse ena blemma, poli pithanon esi na exis girisi tin plati sou ston kosmo.<BR>12) otan skeftese oti den iparxei periptosi na apoktisis auto pou thelis, pou pithanon na min to apoktisis ala ean pistepsis ston eauto sou, poli pithanon arga i grigora na to apoktisis.<BR>13) na thimase panta ta komplimenta pou iseprakses, ksexna tis kakes paratirisis.<BR>14) panta na les se kapoion pos aisthanese gi auton, tha aisthanthis kai esi poli kalitera otan to kseri!<BR>15) ean exis enan poli kalo filo afierose xrono gia na tou pis oti ton theoris eksereto.<P>Elpizo na sas arese... Ego to brika poli kalo! perimeno gnomes...

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Επισκέπτης
Δημοσ.

Μπράβο ρε εμμανουέλα έχει έλειψη από τέτοια topic εδώ.<BR>Πάντως είσαι πολύ αισιόδοξη για έναν κορυφαίο πεσιμιστή όπως εγώ. ʼντε στο αφιερώνω:<P>Αγάπες ταξιδιάρες στο κύμα το θολό<BR>εβούλιαξ' η βαρκούλα και πέσαν στο γυαλό

Δημοσ.

Καλό, αλλά να προσθέσω εκεί που λες ότι "μόνο ο χρόνος είναι ικανός να καταλάβει πόσο μεγάλη είναι η αγάπη". Εγώ θα έλεγα και ο χωρισμός γιατί από τη στιγμή που χωρίζεις από κάτι (όχι μόνο από κάποιο άλλο πρόσωπο αλλά και από αντικείμενα πολλές φορές), ή από τη στιγμή που χάνεις κάτι, τότε καταλαβαίνεις πραγματικά πόσο σου λείπει και πόσο το αγαπάς.<P> Φιλικά.

Δημοσ.

Aigea, πεσιμιστές και απαισιόδοξους μας αποκαλούν οι άλλοι... Εγώ προτιμώ τον όρο "ρεαλιστές"... Έμμα πολύ ωραίο, αλλά και πολύ θλιβερό... Με τρελαίνει η σκέψη να με αγαπάει κάποιος που δεν ξέρω...και μερικές φορές σκέφτομαι οτι όλα είναι τόσο πολύπλοκα που δεν μπορώ να τα αντέξω...Σταματάω πριν πηδήξω απο κανένα μπαλκόνι...

Δημοσ.

Απλά <B>ΤΕΛΕΙΟ!</B> Δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω διαφορετικά. περιέχει πολλές αλήθειες που τείνουμε να ξεχάσουμε. Μπράβο Εμμανουέλα, αμα βρέις κι άλλα τέτοια ξέρεις...<BR> wink.gif" border="0

Δημοσ.

ola afta einai vlakies....agapi mexri kapia ilikia diskolo na iparksei...kai afto giati mesa stis sxeseis metaksi 2 anthropon (erotikes) pezoune rolo polla..opos kai i emfanisi.an den eisai oraios kamia den se thelei gia agori tis para mono gia filo tis (afto isxisei kai gia ta koritsia alla eimai agori kai grafo pos einai ta pragmata gia mena)an eisai oraios tis exeis oles..akoma kai an eisai o pio adios tou kosmou.an kapios girisei kai mou pei oti leo vlakies tha sas po to eksis poli aplo pragma...otan milate me tous filous sas gia kopeles ti lete? filos1: ase re eida mia ston dromo poli thea (oi ekfraseis einai sxetikes)<BR>filos2: ela re eixe oraio soma. (kai pali poli sxetikes kserete ti rotame)<BR>apotelesma.... oloi koitame emfanisi...gia afto den iparxei agapi mexri na orimasoume kai na krinoume prota alla pragmata. tha mou pite iparxoune kai oi filoi mas...merikes fores den arkoune oute aftoi...oso simantikoi kai na einai...<BR>oti eipa mporei na sas fanoun asxeta...isos kai oxi

Δημοσ.

εμενα με εκανες να κλαψω νοιοθωντας την αληθεια αυτων που εγραψες ,ειναι και αυτο ενα συναισθημα που πολλοι το καταπιεζουμε κακως.Μπραβο που καθησες και τα εγραψες ολα αυτα smile.gif" border="0

Δημοσ.

Toufa auto pou egrapsa den anaferete stin agapi sigekrimena stin diki mas ilikia i akoma kai megaliteri... mas xalas to oreo topic me ta asxetapou egrapses. pantos to gegonos oti oloi kitoun emfanisi ine ipokimeniko! otan eisai me kapoion prepi na se elki emfanisiaka gia na iparxei to aparaitito pathos,pothos... otan eroteuese to proto pragma pou se kani ine i emfanisi dioti auti ine i proti epafi! i emfanisi pezi rolo se mia sxesi... prepi o alos na se empnei! tora an iparxei agapi se mikres ilikies pistepse me oti kati ksero... kai episis tha prepe na isun pio aisiodoksos!

Δημοσ.

oxi bebea...den pezi rolo mono i emfanisi! ala bebea pezi kai auti rolo.... ne ontos mporei na eroiteutis ton xaraktira kapoiou... ala an den iparxei ximia pos tha steriosi i sxesi! auto pou thelo na stin ousia na po ine oti gia na ine mia sxesi petiximeni prepi na iparxoun ola...

Δημοσ.

file Toufa. Parathetw tis apopseis mou sxetika me tin gnwmi sou. Den prospathw na sou epivallw tipota, apla dinw mia diki mou apopsi gia to thema<P>"ola afta einai vlakies....agapi mexri kapia ilikia diskolo na iparksei..."<P>vgazeis diladi tosous anthrwpous pou pragmatika noiwthoun kati gia kapoion allon, anamesa se autous kai emena, vlakes? diladi egw pou exw agapisei polles fores kai twra eimai sta 17 simainei oti den eimai wrimos? Diladi to gegonos oti eimai me mia kopela enamisi xrono einai vlakeia? diladi den mporei na agapisei kapoios mexri ta 18 i ta 21? <P><BR>"kai afto giati mesa stis sxeseis metaksi 2 anthropon (erotikes) pezoune rolo polla..opos kai i emfanisi."<P>den diafwnw gia auto. to thema omws einai oti i emfanisi paizei enan mikro rolo se mia sxesi. exw mathei poly kala oti opoios koitaei ton allon MONO gia to pws einai ekswterika xanei panta. Auto pou prepei panta na vlepei o allos, poly perissotero apo tin emfanisi sou, einai poios pragmatika eisai mesa sou.<P>"an den eisai oraios kamia den se thelei gia agori tis para mono gia filo tis (afto isxisei kai gia ta koritsia alla eimai agori kai grafo pos einai ta pragmata gia mena)an eisai oraios tis exeis oles..akoma kai an eisai o pio adios tou kosmou."<P>etsi nomizeis. poses kopeles ksereis pou ta ftiaxnoune me agori mono gia to pws einai ekswterika? polles? me too. TI XARAKTHRA EXOUNE OMWS AUTES OI KOPELES? einai apo autes pou allazoune 'gomeno' san ta poukamisa? einai apo autes pou flertaroun apo edw kai apo ekei just 4 the fun of it? tha protimouses na eixes mia tetoia kopela? egw pantws oxi...<P>"apotelesma.... oloi koitame emfanisi...gia afto den iparxei agapi mexri na orimasoume kai na krinoume prota alla pragmata. tha mou pite iparxoune kai oi filoi mas...merikes fores den arkoune oute aftoi...oso simantikoi kai na einai..."<P>epanalamvanw: diladi egw pou exw agapisei simainei oti den eimai wrimos? diladi den mporei na agapisei kapoios mexri ta 18 i ta 21? diladi mono enas enilikas mporei na agapisei? pistepse me den einai etsi.<BR>Den katalava ti akrivws ennoeis gia tous filous mas edw. Se sxesi me ti tous sigrineis? "mexri na orimasoume kai na krinoume prota alla pragmata. tha mou pite iparxoune kai oi filoi mas" ean ennoeis oti prepei oi filoi sou na krinoun gia sena kai gia tin kopela sou, tote entaksei, den xreiazetai kan na anaferw poso lathos eisai.<P>"oti eipa mporei na sas fanoun asxeta...isos kai oxi"<P>proswpika den mou fainontai asxeta mia kai simvainoun auta...alla oxi etsi opws ta les. To na vazeis to "oloi" mprosta apo kathe ti pou les, pairneis mpala kai autous, oso ligoi kai na einai, pou einai kai theloun na einai swstoi, kai den dinoun simasia se mikra pragmata opws i emfanisi alla se megala. Proswpiki sou gnwmi einai, den mporw na sou epivallw tin dikia mou, alla me to pou ta diavasa auta mporw na sou pw pws an oxi egw, kapoios allos otan ta diavasei mporei na prosvlithei. Kapote oloi otan imastan mikroi skeftomastan auta: oles oi gynaikes einai... , agapi den yparxei, klp. Megalwnontas omws polloi vlepoun tin diafora pou yparxei anamesa se auta kai se auto pou simvainei pragmatika. epanalamvanw, TIPOTA den einai apolyto. pistepse me to kserw poly kala auto<p>[ 17-06-2001: Message edited by: akpe ]

Δημοσ.

Για να πω και εγώ τη γνώμη μου βρε παιδιά μιας και πιστεύω ότι είμαι μεγαλύτερος από τους πιο πολλούς εδώ μέσα (μέσα σε αυτό το ποστ εννοώ) οπότε βλέπω τα πράγματα διαφορετικά.<P> Η εμφάνιση παίζει σημαντικό ρόλο μέχρι κάποια ηλικία (θα έλεγα μέχρι τα 20 - 22 το πολύ). Έκεί είσαι σε μία ηλικία που δε σε ενδιαφέρει αν η κοπέλα ή το αγόρι έχουνε λεφτά, είναι καλά παιδιά, κλπ, αλλά κοιτάς να βρεις κάποιον(κάποια) ωραίο(α) για να περνάς καλά (ξέρετε τι εννοώ wink.gif" border="0). Απο εκεί και πέρα όσο περνάει ο καιρός τα πράγματα αλλάζουνε και κοιτάς να βρεις κάποιονπου να εμπιστεύεσαι και να υπάρχει επικοινωνία. Δεν παίζει ρόλο τόσο η εμφάνιση αλλά ο χαρακτήρας. Βέβαια παίζει ρόλο και εμφανίση από πρώτης όψεως. Π.χ. δε θα πλησίαζες κάποιον (κάποια) σε ένα μπαράκι για να του (την) πέσεις αν δεν ήτανε εμφανίσημος (εμφανίσιμη) οπότε ποτέ δε θα ήξερες πόσο καλός χαρακτήρας είναι από τη στιγμή που δε θα του (της) έδινες μία ευκαιρία. Πιστεύω όμως ότι όσο περνάνε τα χρόνια η εμφάνιση μπαίνει στην άκρη και το ρπώτο ρόλο παίρνει ο χαρακτήρας.<P> Φιλικά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...