Προς το περιεχόμενο

Αναπαραγωγη αρχειων ψηφιακης βιντεοκαμερας απο επιτραπεζιο p

ifestionas48

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

* Επεξεργασία δημοσίευσης

* Αναφέρετε αυτήν την δημοσίευση

* Απάντηση με παράθεση

*

Αναπαραγωγη αρχειων ψηφιακης βιντεοκαμερας απο επιτραπεζιο p

από posidonas48 την Κυρ Μάιος 31, 2009 12:29 am

Καλησπερα παιδια.Θα ηθελα,αν εχετε την καλοσυνη και γνωριζετε σχετικα να με βοηθησετε να λυσω το εξης προβλημα.Μεταφερω, απο ψηφιακη βιντεοκαμερα sony,καποια βιντεακια mpg στον υπολογιστη,καποια συνδεω μεταξυ τους,καποια οχι,δεν ειναι το ζητουμενο αυτο,μετα με το nero burning τα γραφω ως dvdiso σε ενα αδειο dvd.Μαζι με αυτα γραφω στο ιδιο dvd τραγοδια και καποια αρχεια avi που εχω κατεβασει απο το διαδικτυο.Λοιπον συμβαινει το εξης,ενω στον υπολογιστη ολα τα αρχεια που εγραψα στο dvd,παιζουν κανονικα(εικονα-ηχος),οταν παω να τα δω στην φετα-player-επιτραπεζιο,τα αρχεια μουσικης και avi του διαδικτυου παιζουν κανονικα(εικονα-ηχος),τα βιντεακια της καμερας(mpg),παιζουν ΜΟΝΟ σαν εικονα,KΑΘΟΛΟΥ ΗΧΟΣ.Επειδη παλαιοτερα, στην φετα, εχω την εντυπωση(γιατι εγραψα και αλλα τετοια βιντεακια),επαιζαν κανινικα με ηχο και εικονα,πειτε μου σας παρακαλω,τι πρεπει να κανω-ρυθμισω στην φετα η'' στον τροπο εγγραφης ενδεχομενως,για να επιλυσω το προβλημα.Σας ευχαριστω και σας ειμαι υποχρεος.:-):-)

Δημοσ.

Σε τι κατάληξη είναι τα αρχεία της κάμερας;

Τα μετατρέπεις εσύ σε mpg ή έτσι τα παίρνεις από τον σκληρό δίσκο/δισκάκι της κάμερας;

Αν είναι vob η κατάληξη μάλλον αυτό είναι το πρόβλημα.

Δημοσ.

:cry: Παιδια χαίρετε!!

Έχω και εγώ ένα παρόμοιο πρόβλημα.

Έγραψα μία εκδήλωση με DVD camera (με δισκάκι 8cm - διπλής όψης) και πέρασα τα videakia στο PC. Δοκίμασα να τα παίξω τα videakia στο PC και OK παίζουν. Όταν τα έγραψα σε DVD, την πρώτη φορά ως "Δημιουργίας ταινίας DVD" και την δεύτερη φορά ως "δεδομένα". Όταν λοιπόν τα έβαλα και τα 2 να παίξουν στο κανονικό DVD (στην TV) έβλεπα εικόνα χωρίς ήχο.

Περιμένω εναγωνίως την άποψη σας για να λύσω το πρόβλημα αυτό.

Σας ευχαριστώ!!

Δημοσ.

Απ' ότι καταλαβαίνω, φταίει η μορφή του ήχου. Ίσως είναι σε κάποιο φορμά που δεν "καταλαβαίνει" η φέτα.

Κάνε την αναπαραγωγή με το kmplayer, πάτα δεξί κλικ-Media info (ALT-J), πάτα Copy και πόσταρε τις πληροφορίες.

Αν δεν έχειςτο km, κάνε δεξί κλικ-Ιδιότητες πάνω στο όνομα του αρχείου στο δεξί τμήμα με την playlist στον media player και δες εκεί σε τι μορφή είναι ο ήχος. Απλά το km είναι πιο αναλυτικό από τον wmp.

Δες ακόμα στις ρυθμίσεις της κάμερας τι επιλογές ήχου σου δίνει.

-------------------

@mitchell: Τα πέρασες με αντιγραφή-επικόλληση ή έκανες μετατροπή;

Αν απλά τα αντέγραψες στον δίσκο, μπορείς να τα ξαναγράψεις με το nero, αλλά όχι σαν DVD-ISO αλλά σαν DVD-Video. Θα σου εμφανίσει 2 φάκελους, έναν AUDIO_TS και έναν VIDEO_TS. Απλά βάλε όλα τα αρχεία στον 2ο, με την προϋπόθεση ότι κατά την πρώτη μεταφορά τους στον δίσκο δεν παρέλειψες τίποτα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα!περασα κι εγω απο την hi8 digital καμερα μου sony τα αρχεια στον υπολογιστη με το power director και παιζουν μια χαρα!οταν τα γραφω σε dvd με το nero και παω να τα δω στο επιτραπεζιο δεν εχω ηχο!τι να κανω?το ιδιο εγινε και με μια καμερα nikon!το αρχειο ειναι mpeg2.Με ενα το μετετρεψα σε avi αλλα παλι τιποτα!!!βοηθεια επειγον

ευχαριστω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...