Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση μητρικής - γραφικών - επεξεργαστή - μνήμη

Mr.Deo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα υπόλοιπα τα έχω οπότε αν θέλετε να μου προτείνετε κάποιο συνδυασμό μητρικής - γραφικών - επεξεργαστή - μνήμη (και τροφοδοτικό). Η χρήση του θα είναι για internet και κάνα pro ή κάποιο άλλο game όχι τπτ τρελό όμως.. Οπότε προτιμώ κάτι φθηνό αλλά κυρίων την καλύτερη αναλογία τιμής - απόδοσης γιατί απ' ό,τι έχω δει από ένα σημείο οι τιμές ανεβαίνουν εκθετικά :P

Δημοσ.

Αυτό είναι υπέρ αρκετό για να σε καλύψει.

Από εκεί και πέρα, αν θες να κινηθείς σε κάτι καλύτερο και ποιο "future proof", πες μας ακριβώς τι μπορείς να διαθέσεις.

31935930.jpg

Δημοσ.

Για την χρήση που το προορίζεις, από intel και e-shop αυτή την φορά....η σύνθεση του liopyr από πάνω είναι επίσης εξαιρετική...

HEROICHI HC350TE 350W GREEN 80PLUS RETAIL

INTEL PENTIUM DUAL CORE E5200 2.50GHZ LGA775 - 800 FSB - BOX

MSI P43 NEO-F

GEIL GX24GB6400DC DDR2 VALUE RAM 4GB (2X2GB) PC6400 800MHZ DUAL CHANNEL KIT

SAPPHIRE RADEON HD4670 512MB GDDR4 PCI-E RETAIL

Σύνολο, 280 ακριβώς. Από εκεί και πέρα, ανάλογα με το budget σου, και το πόσο θέλεις να κάνεις πιο δυνατό το σύστημα, προσθέτεις...;)

Δημοσ.
εγώ θα πρότεινα ένα τέτοιο τροφοδοτικό για να τ κρατίσει κιόλας

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1055712&page=5&category=69977705&catalog=20

Σιγά μην αγοράσει και υποσταθμό της ΔΕΗ για ένα σύστημα που στα φούρια του θα τραβάει 150W ... :P

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mr.Deo Tώρα έχεις μία ΑΜD και μία Intel λύση.

Πανομοιότυπες σε επιδόσεις και τιμή.

Διαλέγεις.

Δημοσ.

οκ,απλά πιστεύω οτι όταν αγοράζεις κάτι τ αγοράζεις και για μελλοντική χρήση τουλάχιστον 2-5 χρόνια.ένα καλό τροφοδοτικό χρειάζεται πάντα πιστεύω και δεν θα χρειαστεί να το ξαναλλάξει.

Δημοσ.
οκ,απλά πιστεύω οτι όταν αγοράζεις κάτι τ αγοράζεις και για μελλοντική χρήση τουλάχιστον 2-5 χρόνια.ένα καλό τροφοδοτικό χρειάζεται πάντα πιστεύω και δεν θα χρειαστεί να το ξαναλλάξει.

Συμφωνοι, αλλά αυτό που διάλεξες είναι huge overkill.

Και αυτά που βάλαμε παραπάνω, μπορούν να κρατήσουν ένα αξιοπρεπές σύστημα για πολλά χρόνια και αναβαθμίσεις, αρκεί να μην επιλέξει SLi/Crossfire συνδυασμούς.

Δημοσ.
εγώ πάντως θα του πρότεινα ένα τροφοδοτικό απο 750W και πάνω.

Ξαναπάλι.

Νομίζω το αναλύσαμε.

Μπορείς να προτείνεις ότι θέλεις, όπως μπορεί ο καθένας να λάβει βάση της κρίσης του την άποψή σου στα σοβαρά.

• Moderators
Δημοσ.

Κουκουρουκου μπλε, τιποτα αλλο δε λεω.

Δες μια και αυτο.

Και μετα ελα αιτιολογησε μας γιατι sony και καλα πρεπει να παρει τροφοδοτικο απο 750 βατ και πανω.

Δημοσ.

Φίλε TZORTZINO, για το προφίλ χρήσης του OP είναι λάθος επιλογή το να αγοράσει ένα τροφοδοτικό με αυτά τα χαρακτηριστικά. Εκτός του προφανούς (πεταμένα λεφτά για δύναμη που μάλλον δεν θα χρειαστεί ποτέ), πληρώνει και την ΔΕΗ παραπάνω, καθώς στα load που πρόκειται να τρέξει το rig (ΕΙΔΙΚΑ το συγκεκριμένο rig) το efficiency ενός μεγάλου τροφοδοτικού πλήττεται καίρια, με αποτέλεσμα να τραβάς περισσότερο ρεύμα από τον τοίχο. Είναι απλά λάθος επιλογή.

Αν σε ενδιαφέρει το θέμα, διάβασε περισσότερα εδώ:

http://www.anandtech.com/casecoolingpsus/showdoc.aspx?i=3413

http://www.tomshardware.com/reviews/geforce-radeon-power,2122-3.html

http://archive.atomicmpc.com.au/forums.asp?s=2&c=7&t=9354&p=0

:-)

Δημοσ.

thx guys..! Είστε τέλειοι και πολύ γρήγοροι. Διατηρώ μια αμφιβολία αν το κουτί που έχω κάνει τελικά. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το ελέγξω;

Δημοσ.
thx guys..! Είστε τέλειοι και πολύ γρήγοροι. Διατηρώ μια αμφιβολία αν το κουτί που έχω κάνει τελικά. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το ελέγξω;

Δεν υπάρχει κάτι εξωπραγματικό στην σύνθεση, αλλά ποιο κουτί έχεις?

Δημοσ.

Τι να σου πω φίλε :S Ένα Turbo-X αρκετά μεγάλο σε μέγεθος, 6αετίας ίσως και παραπάνω. Δεν το βρήκα τώρα στο plaisio.gr να στο δείξω. Λέει σε κάποιο σημείο ποιο είναι;

Κάτι άλλο, υπάρχει καμιά μητρική που να δέχεται και ide σκληρό; απλώς για να μην κάνω μεταφορά τα αρχεία στον άλλον που έχω και τον αφήσω άχρηστο τον πρώτο, δεν καίγομαι κιόλας

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...