manic Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Εχω αγορασει το baudtec απο την connx το εχω τοποθετημενο στο κατω διαμερισμα (το σπιτι μου ειναι 2 οροφο) αλλα οταν ειμαι στον πανω οροφο δεν εχω καθολου καλο ειναι φυσιολογικο αυτο και εαν ναι πως μπορει να λυθει?? -> βασικα πιανω καλυτερα αλλες συνδεσεις απο γειτονες απο την δικια μου...
ArisG88 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Με μια αλλαγη κεραιας πιστευω θα εχεις σημα και πανω. Κατι τετοιο θα βοηθησει αρκετα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.612304
manic Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 thanks φιλε αλλα ειναι φυσιολογικη αυτη η απολια στο σημα σε αποσταση μολις λιγων μετρων (λιγοτερο απο 7-8 μετρα) και με την αρεμβολη ενος απλου τοιχου???
androu Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 δοκίμασε και να αλλάξεις κανάλι μπορεί να εκπέμπει και ο γείτονας στο ίδιο και να γίνεται παρεμβολή
theo86 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Βασικά δεν ειναι ενας απλος τοιχος....ειναι μπετο με σιδερα. Δηλαδη χειροτερα απο απλο τοιχο (τουβλο). Δοκιμασε κεραια οπως ειπαν ή repeater
manic Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 δοκίμασε και να αλλάξεις κανάλι μπορεί να εκπέμπει και ο γείτονας στο ίδιο και να γίνεται παρεμβολή ok θα αγορασω κεραια αλλα αυτο που λες εδω πως γινετε?
androu Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 δεν ξέρω ακριβώς στο baudtek πώς γίνεται πάντως σε ορισμένα έχει επιλογή για channel απο 1-11 και ανάλογα αλλάζει και λίγο η συχνότητα...
poulinos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 thanks φιλε αλλα ειναι φυσιολογικη αυτη η απολια στο σημα σε αποσταση μολις λιγων μετρων (λιγοτερο απο 7-8 μετρα) και με την αρεμβολη ενος απλου τοιχου??? nai ειναι απολυτως φυσιολογικο.επειδη ειναι πλακα τσιμεντο σιδερο το πολυ να πιασει εναν οροφο πανω και πολλες φορες μπορει ναμην πιασει σε μακρια δωματια του αποπανω οροφου.εδω σε πιο δυνατα ρουτερ αμα περναει πορτα πυρασφαλειας το σημα γονατιζει.οποτε θες repeater για να πιασει καλυτερα.η μεγαλυτερη κερεα δεν θα κανει τιποτα για ενα βασικο λογο.το να ενισχυσεις το που φτανει το σημα σου ειναι το ενα κοματι διοτι πρεπει να ενισχυσεις και το μεχρι που φτανει η καρτα στο Pc.γιατι μπορει το ρουτερ να φτανει την καρτα σου αλλα η καρτα σου να μην φτανει το ρουτερ.μεγαλυτερη κερεα ειναι μεγαλυτερη απολαβη αν θυμαμε σωστα αλλα δεν σημαινει οτι το ρουτερ εκμπεμπει πιο δυνατα.δηλαδη η ισχυς παραμενει νομιζω στα 100miliwatt που ειναι ενα ρουτερ.και αλλο ο τοιχος στον ιδιο οροφο που ειναι τουβλο και αλλο σε αλλον οροφο που ειναι πατωμα
poulinos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Εχω αγορασει το baudtec απο την connx το εχω τοποθετημενο στο κατω διαμερισμα (το σπιτι μου ειναι 2 οροφο) αλλα οταν ειμαι στον πανω οροφο δεν εχω καθολου καλο ειναι φυσιολογικο αυτο και εαν ναι πως μπορει να λυθει?? -> βασικα πιανω καλυτερα αλλες συνδεσεις απο γειτονες απο την δικια μου... kai nai πιανεις το γειτονα διοτι ισως ειναι στο ιδιο υψος και σας χωριζει ενα τζαμι η τοιχος.και πολλες φορες πιανεις καλυτερα των αλλων.
manic Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 οποτε θες repeater ευχαριστω για την απαντηση αλλα επειδη ειμαι καπως ασχετος το reapeater πως λειτουργει και κυριοτερα πως θα το τοποθετησω (δλδ πανω στο pc πανω στο ρουτερ ή καπου ενδιαμεσα για να αναμεταδιδει??)
binary_dreamer Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 κοίτα με την κεραία θα ενισχυθεί το σήμα σου αλλά σκέψου ότι όποιος είναι κοντά στον router με την κεραία θα ψήνεται. προτείνω να πάρεις άλλο ένα router και να το παίξεις σε bridge mode στο σημείο όπου είσαι. η άλλη λύση είναι αν μπορείς να ρίξεις καλωδίωση.
manic Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 κοίτα με την κεραία θα ενισχυθεί το σήμα σου αλλά σκέψου ότι όποιος είναι κοντά στον router με την κεραία θα ψήνεται.προτείνω να πάρεις άλλο ένα router και να το παίξεις σε bridge mode στο σημείο όπου είσαι. η άλλη λύση είναι αν μπορείς να ρίξεις καλωδίωση. αυτο δεν αποτελει προβλημα μιας και το ρουτερ ειναι σε ενα δωματιο που δεν παει σχεδον κανεις ποτε...
ss13 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 κοίτα με την κεραία θα ενισχυθεί το σήμα σου αλλά σκέψου ότι όποιος είναι κοντά στον router με την κεραία θα ψήνεται.προτείνω να πάρεις άλλο ένα router και να το παίξεις σε bridge mode στο σημείο όπου είσαι. η άλλη λύση είναι αν μπορείς να ρίξεις καλωδίωση. + 1 , καλύτερα καλωδίωση παρά κεραία , έχουμε που έχουμε τα κινητά με την ακτινοβολία , μην ψυθούμε εντελώς !!
poulinos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 το repeater μπαινει εκει που εχεις σημα και πιανει το σημα και το αναμεταδιδει.το σεταρεις κοντα στο υπαρχον ρουτερ με καλωδιο συνηθως και αφου κανεις ρυθμισεις το πας εκει που πιστευεις οτι μπορει να πιασει σημα πχ στον αποπανω οροφο ωστε να αναμεταδωσει το σημα σε ολο τον οροφο.ενα ευκολο και ωραιο αν και μισω την belkin ηταν ενα belkin repeater με μια ethernet που εκανε 40 ευρω multirama.πολυ ευκολο .μετα εχω δοκιμασει kai linksys expander αλλα πολυ πιο ακριβο και λιγο πιο δυσκολο στο σεταρισμα.εχω δοκιμασει και level one αλλα ηταν και access point kai repeater και 1002.καλο ηταν απλα λιγο πιο δυσκολο απο το belkin γιατι επρεπε να διαλεξεις οτιθα κανει το repeater.κατα τα αλλα ειχε παιξει ευκολα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.