Dam.C. Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Καλησπέρα, Μόλις αγόρασα το Zyxel P-662HW D1 και προσπαθω να το κανω configure για γραμμή Tellas, αλλα δε μου κάθετε . Πιο συγκεκριμένα: -Έχω mia αρχαιολογία (dual-core 2,81 mhz, 2gb ram, Gigabit Ethernet Controller κάρτα δικτύου), WinXP Home [original] - A-V Kaspersky Internet Security 7 (το κλείνω όταν παλεύω να κάνω configure) - Όταν συνδέω το Zyxel πρώτα ανιχνεύει τη σύνδεση, αλλά μετά διαγιγνώσκει σφάλμα σε αυτή όταν πορσπαθώ να συνδεθώ στην κεντρική σελίδα του Zyxel (την 198.162.1.1). - Κάνω κινήσεις για επιδιόρθωση, προσπαθεί το σύστημα να "Ανανεώσει την IP", αλλά μάταια. - Μέσω της γραμμής εντολών κάνω Ping το 198.162.1.1 (το μόνο που ξέρω να κάνω), αλλά τίποτα πάλι, αναφέρει ότι και τα τέσσερα πακέτα χάθηκαν! - Συνεπώς, το βασικό πρόβλημα είναι ότι δεν μου ανοίγει την κεντρική οθόνη του Zyxel στο IP 198.162.1.1, λέει ότι η σύνδεση δε λειτουργεί. - Όταν πήγα να το κάνω configure μέσω του Laptop (Acer 5720-άριστο!) μέσω WiFi πέτυχε, και το έφτασα μέχρις ενός σημείου, αλλά και κει κόλλησα (βασικά έμεινα από χρόνο, είχα άλλη δουλειά). Δε νομίζω ότι φταίει το Zyxel αυτό καθ' εαυτό, αλλά το σύστημά μου δεν δέχεται κάτι, και γω είμαι πολύ βλάκας για να το ξέρω. Το πρόβλημά μου εξακολουθεί να είναι το ότι δεν συνδέεται ο Desktop. Ακούω προτάσεις!
poulinos Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 δωσε καρφωτα ip sto pc . 192.168.1.100 subnet 255.255.255.0 default gateway 192.168.1.1 και μετα δοκιμασε.επισης κλεισε ολα τα firewall επισης να μην εχεις proxy.αν δεν περασει το ping δεν θα παιξει ποτε .επισης σεταρε το απο το αλλο Pc Με καλωδιοδεν εχει τιποτα δυσκολο.στην σελιδα της forthnet θα βρρεις οδηγιες για zyxel 650 .δεν ξερω αν εχουν σηκωσει και οδηγιες για τα νεα Interface αλλα παντως ειναι ευκολο και δεν καταλαβα που κολλησες.ena username kai pass βαζεις και vpi 8 vci 35 kai pppoe/llc
Dam.C. Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Σ'ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Θα το εφαρμόσω αμέσως μόλις μου δωθεί η ευκαιρία. Μια απορία μόνο, όταν λες: "δωσε καρφωτα ip sto pc", εννοείς να πάω στις "Ιδιότητες" του "TCP/IP" (στις "Ιδιότητες" των Συνδέσεών μου) και να το ορίσω εγώ?
100 010 00 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Αυτο εννοει φιλαρακο γιατι σου εχει κολλησει ο DHCP server...... ή μπορεις να κανεις και ρεσετ στο router με μεγαλες ποιθανοτητες να συνελθει και να το ξαναστησεις για να ξαναγραψει καλα ολες τις βιβλιοθηκες απο πανω. Δες αν θες και κανα firmware update γιατι συνηθως ετσι λυνονται τα περισσοτερα απο τα προβληματα
poulinos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 τι απαντας εσυ εμενα ρωτησε..σε λενε poulino.ναι αυτο εννοοω και γενικα ειναι καλυτερα να παιζεις με καρφωτα Ip για να κανεις και πιο εθυκολα port forward και να μην υπαρχει περιπτωση να αλλαξει h ip σου επειδη συνδεθηκε καποιο αλλο pc.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.