Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα!!! Δεν μπαίνει στα Windows Xp!

Composer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Μόλις μου προέκυψε κάποιο πρόβλημα και δεν μπαίνει το pc στα windows. Εχω διπλοπύρηνο επεξαργαστή με motherboard asrock conroexfire. Αυτό το έπαθα μετά απο registry defragment (το οποίο έχω κάνει πολλές φορές). Δοκίμασα εκκίνηση στις τελευταίες γνωστές ρυθμίσεις που λειτουργούσαν, αλλά τίποτα (ενώ παλιά το πρόβλημα λυνόταν με αυτό). Έκανα εκκίνηση σε κάθε επιλογή του safe mode και αφού φαίνεται οτι φορτώνει τα αρχεία, μένει στον κέρσορα που αναβοσβήνει πάνω αριστερά και δεν μπαίνει με τίποτα. Έκανα καια εκκίνηση από το cd των windows αλλά πάλι με βγάζει μέχρι το ίδιο σημείο. Είδα στο bios οτι η θερμοκρασία cpu είναι γύρω στους 86 βαθμούς κελσίου. Γενικά το pc κυμαινόταν σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες.

Θα εκτιμήσω κάθε σύντομη απάντηση, μιας και το θέμα είναι αρκετά επείγον, με έκοψε στο μέσο σημαντικής δουλειάς..

Πώς μπορεί να λυθεί αυτό το πρόβλημα??? :fear:

Δημοσ.

Δεν ξέρω πως γίνεται repair. Όταν έκανα boot από το cd, δε μου έβγαλε κανένα repair όπως μου είπε και ένας φίλος μου. Μόνο έλεγε "το πρόγραμμα εγκατάστασης φορτώνει τα αρχεία" και μετά από μερικά λεπτά "το πρόγραμμα εγκατάστασης ξεκινάει τα windows", και πάλι κατέληγε στη μαύρη οθόνη με τον κέρσορα να αναβοσβήνει πάνω αριστερά.

τελικά μπήκε! Έκλεισα το pc και το άφησα κανά 20λεπτο να κρυώσει μήπως φταίει η θερμοκρασία, και τελικά μπήκε. τώρα όντως φταίει αυτό; μου είχαν πει ότι θα πρέπει να βάλω μια ψύκτρα;

Δημοσ.

Στη registry κάτι πειράχτηκε και για αυτό δε μπορείς να μπεις. Αν και με το repair δε μπαίνεις, τότε εγώ θα έκανα backup με ένα livecd και φορμάτ. Μπορεί κάποιος να ξέρει κάποιο πρόγραμμα για να διορθώσεις τη registry.

Δημοσ.

Το ποιο σωστό είναι να κάνεις ένα backup με ένα live distro ubuntu και να κάνεις ένα φορματάκι (άν είναι δυνατόν ,θέλεις δηλαδη) ... μετά βλέπουμε...πρόβλημα θερμοκρασίας δεν νομίζω να είναι...έτσι και αλλιώς πάντως σου προτίνω να πάρεις μια ψυχτρούλα..όχι κάτι το τρελό...μια aftermarket για να το κρατάς σε χαμηλώτερη θερμοκρασία...αυτα...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πάλι το ίδιο πρόβλημα, δεν έμπαινε με τίποτα στα windows. τελικά το άφησα κλειστό για κανά 20λεπτο να κρυώσει, και μπήκε. Τελικά μήπως είναι η θερμοκρασία; 86 βαθμοί δεν είναι πολύ υψηλή; Ακούω για τιμές 45-55 ότι είναι οι φυσιολογικές.

Δημοσ.
Πάλι το ίδιο πρόβλημα, δεν έμπαινε με τίποτα στα windows. τελικά το άφησα κλειστό για κανά 20λεπτο να κρυώσει, και μπήκε. Τελικά μήπως είναι η θερμοκρασία; 86 βαθμοί δεν είναι πολύ υψηλή; Ακούω για τιμές 45-55 ότι είναι οι φυσιολογικές.

Δοκίμασε να αλλάξεις τη θερμοαγώγιμη πάστα. Καθάρισε τον ανεμιστήρα και την ψήκτρα του επεξεργαστή και δες τι θερμοκρασία θα έχει η cpu και πως θα συμπεριφέρεται μετά το σύστημα. Φυσικά και είναι πολλοί οι 86 βαθμοί!! Ο Ε6850 που έχω δούλευε στους 50 idle και στους 68 σε full load με την εργοστασιακή ψήκτρα. Με aftermarket έπεσαν κατά 10 βαθμούς οι θερμοκρασίες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...