Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με το laptop

Isolde

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το laptop μου άρχησε έτσι ξαφνικά να μην δουλεύει κανονικά, όταν πας να κάνεις κλικ σ΄ένα πρόγραμμα δεν έρχετε τίποτα, οπότε δεν δουλεύει το ιντερνετ. Σε τί οφήλετε; 'Εχει μήπως να κάνει με το disk space ή με το ότι δεν έχουμε ανανεώσει το Antivirus software; :confused:

Δημοσ.

Το ότι δεν έχεις κανει το antivarus ανανέωση δεν νομιζω να σου προκαλεί τοσο μεγάλο πρόβλημα.Ο σκληρός σου έχει γεμισει τελείως?Σβήσε μερικά αρχεία να τον ξελαφρώσεις και μας λε ξανα

Δημοσ.

Σε πολλά μπορεί να οφείλεται. Μπορεί να είναι ιός, μπορεί να υπάρχει πρόβλημα στα win (αν κατάλαβα δε μπορείς να κάνεις διπλό κλικ στα εικονίδια της επιφάνειας εργασίας). Δες για ιό, γιατί χωρίς ενημερωμένο antivirus το ρισκάρεις πολύ.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ και τους δύο.

Ο σκληρός μου δεν έχει γεμίσει τελείος αλλά μάλλον κοντεύει. Έσβησα με τα πολλά μερικά αρχεία αλλά πάλη τίποτα. Διπλό κλικ στα εικονίδια της επιφάνειας εργασίας μπορώ να κάνω αλλά πέρνει πολύ χρόνο όσπου να έρθουν. Το ίντερνετ πάλη ή κάτι σχετικό κάνει δέκα ώρες. Ήθελα να βγάλω και προγράμματα εφόσων αυτά πέρνουν πολύ χώρο αλλά παραπάνω από τρεις ώρες περίμενα να γεμίσει η λίστα με όλα τα προγράμματα τα οποία υπάρχουν στο λαπτοπ ώστε να μπορέσω να διαλέζω να σβήσω μερικά. Έ, στο τέλος μου την έδωσε :devil:

Δημοσ.

Ο σκληρός μου δεν έχει γεμίσει τελείος αλλά μάλλον κοντεύει. Έσβησα με τα πολλά μερικά αρχεία αλλά πάλη τίποτα. Διπλό κλικ στα εικονίδια της επιφάνειας εργασίας μπορώ να κάνω αλλά πέρνει πολύ χρόνο όσπου να έρθουν. Το ίντερνετ πάλη ή κάτι σχετικό κάνει δέκα ώρες. Ήθελα να βγάλω και προγράμματα εφόσων αυτά πέρνουν πολύ χώρο αλλά παραπάνω από τρεις ώρες περίμενα να γεμίσει η λίστα με όλα τα προγράμματα τα οποία υπάρχουν στο λαπτοπ ώστε να μπορέσω να διαλέζω να σβήσω μερικά. Έ, στο τέλος μου την έδωσε :devil:

Ανασυγκρότηση έχεις κάνει ποτέ? Βάλε κ κανένα αντιικο πιο πριν,κάνε μια ανασυγκρότηση μετά μπας και το σώσεις

Δημοσ.

Ευχαριστώ.

Ανασυγκρότηση έχεις κάνει ποτέ? Βάλε κ κανένα αντιικο πιο πριν,κάνε μια ανασυγκρότηση μετά μπας και το σώσεις

Όχι, πρώτη φορά τ΄ακούω, το έψαξα στο google όμως. Καλή ιδέα ακούγετε. Επίσεις και το recover disc για το οποίο έχω ακούσει.

Δημοσ.

Βάλε ένα antivirus

http://www.free-av.com/

κάνε αυτά με την σειρά

http://www.microsoft.com/atwork/getstarted/speed.mspx

πήγαινε έναρξη - εκτέλεση - γράψε msconfig και πήγαινε στην έκτη καρτέλα που γράφει εκκίνηση και ξετίκαρε με προσοχή κάποια προγράμματα για να μην κουράζεται το μηχανάκι κατά την εκκίνηση !!

Δημοσ.

Όχι, πρώτη φορά τ΄ακούω, το έψαξα στο google όμως. Καλή ιδέα ακούγετε. Επίσεις και το recover disc για το οποίο έχω ακούσει.

Απο οτι καταλαβενω εισαι σχετικα αρχαριος με τους υπολογιστες. Φανταζομε οτι θα γινετε ενας ψυλοχαμος στο pc σου, απο προγραματα που τρεχουν χωρις λογο, ιους, trojan, κτλ...

Η καλύτερη λύση είναι να κάνεις ένα back up σε ότι αρχείο χρειάζεσαι, να κάνεις φορματ στον δίσκο σου και να περάσεις τα windows από την αρχή.

Απο εκει και περα θα πρεπει να προσεχεις τι προγραματα κατεβαζεις και περνάς στο pc σου.

Θα χρειαστείς οπωσδήποτε κάποιο antivirus. θα σου προτεινα το avast που ειναι free και αρκετα καλο. http://www.avast.com/eng/download-avast-home.html

Επίσης, 1 με 2 φορές το μήνα να κάνεις ανασυγκρότηση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...