Sadamiraq Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Καλησπερα,εχω ενα προβληματα με το flashget,οταν κατεβαζω rapidshare links,ξαφνικα στην μεση η λιγο πριν τελειωσουν τα κοματια,η ταχυτητα download πεφτει στο μηδεν,νεκρωνει,για να ξαναρχισει να κατεβαζει ειτε πρεπει να το εχω κανει στοπ και να το ξαναρχισω σε καμια ωρα,ειτε κανοντας restart το ρουτερ,ειναι αρκετα ενοχλητικο και εχω δοκιμασει τα παντα,διαβασα και αλλους στο νετ που εχουν το ιδιο προβλημα με μενα,αλλα λυση δεν ειδα,αν καποιος απο σας εχει συναντησει το συγκεκριμενο προβλημα και ξερει πως φτιαχνει ας δωσει την λυση,ευχαριστω
Iron_man21 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 φίλε και μένα κατι τέτοιες βλακείες μου έκανε. Έβαλα το Bitcomet και τώρα είμαι μια χαρά.
Sadamiraq Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Το θεμα ειναι οτι με βολευει απιστευτα το flasget,αλλα και με το cryptload μου εχει κανει οχι βεβαια τοσο συχνα αλλα το εχει κανει,καποιος που εχει λυσει το συγκεκριμενο προβλημα?
darkys Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 για να μη δημιουργω αλλο θεμα... το εχω βαλει και εγω και μου κανει το ιδιο πραγμα...κολλαει επειδη εχω ξεχασει και προσπαθω να το κανω εγκασταση σε αλλο πσ που πρεπει να βαλω τους κωδικους rapidshare?
triffid Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Εργαλεία/Προεπιλεγμένες ιδιότητες λήψης/τικάρεις "σύνδεση με τον διακομιστή"
panos300 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Καλησπερα,εχω ενα προβληματα με το flashget,οταν κατεβαζω rapidshare links,ξαφνικα στην μεση η λιγο πριν τελειωσουν τα κοματια,η ταχυτητα download πεφτει στο μηδεν,νεκρωνει,για να ξαναρχισει να κατεβαζει ειτε πρεπει να το εχω κανει στοπ και να το ξαναρχισω σε καμια ωρα,ειτε κανοντας restart το ρουτερ,ειναι αρκετα ενοχλητικο και εχω δοκιμασει τα παντα,διαβασα και αλλους στο νετ που εχουν το ιδιο προβλημα με μενα,αλλα λυση δεν ειδα,αν καποιος απο σας εχει συναντησει το συγκεκριμενο προβλημα και ξερει πως φτιαχνει ας δωσει την λυση,ευχαριστω Εγω που ειχα προβλημα εβαλα μια πιο καινουργια εκδοση και ειναι μια χαρα εχω τωρα την εκδοση fsashget version 2.0.2.1028 για δοκιμασε το αν εχεις παλαιοτερη εκδοση!!!!!Το ιδιο και με το cryptload κατεβασε πιο καινουργια εκδοση!
shootingstar Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 εμένα πάλι το flashget ξαφνικά βρίσκει script error και παρόλο που έχω κάνει όλα τα σχετικά με την απενεργοποίηση των ειδοποιήσεων αυτών δεν αλλάζει κάτι.κατέβασα όλες τις πιθανές εκδόσεις του, και ότι πρόγραμμα και να χρησιμοποιήσω για κατέβασμα είτε δε δουλεύει είτε κατεβάζει αντί για αρχεία .rar σελίδες html. καμμιά ιδέα κανείς για το τι μπορώ να κάνω?
talisman Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Εγω που ειχα προβλημα εβαλα μια πιο καινουργια εκδοση και ειναι μια χαρα εχω τωρα την εκδοση fsashget version 2.0.2.1028 για δοκιμασε το αν εχεις παλαιοτερη εκδοση!!!!!Το ιδιο και με το cryptload κατεβασε πιο καινουργια εκδοση! Στο flashget ισχυει το ακριβως αντιθετο η καλυτερη εκδοση μακραν και η πιο σταθερη ειναι η 1.73
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.