evabb Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Τελικά το αγόρασα το εισητήριο. Και το θεϊκό ; Το πήρα και 50 ευρώ λιγότερο γιατί αυτή την περίοδο παίζουν κάτι προσφορές (άδεια πλοία μου μυρίζει αλλά τέλωςσπάντων) Evabb δυο χρονια παρά 1 μήνα είμαι. Αλλά το Βέλγιο δεν το έχω βαρεθεί ακόμα... Sukalas με BMW θα κατέβω εχεις καιρο ακομα να το βαρεθεις.... 5 χρονια παρα 2 μηνες εγω και παω για ακομα 3
Teaser Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 εχεις καιρο ακομα να το βαρεθεις.... 5 χρονια παρα 2 μηνες εγω και παω για ακομα 3 Τόσο χάλια δηλαδή που δεν λες να φύγεις.
evabb Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Τόσο χάλια δηλαδή που δεν λες να φύγεις. εχω λογο σπουδες
stavi Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 [/color] α καλα οτι και να σου πω θα νομισεις οτι σε δουλευω και οτι ειναι fiction μεχρι να τα δεις απο κοντα και να πιστεις οτι ναι υπαρχουν τετοια ζωα. δεν ημουν ποτε ρατσιστρια αλλα με αυτους εδω εχω γινει και μαλιστα σκληροπυρηνικη. ειναι η χειροτερη φαρα. λετε για του αλβανους στην ελλαδα.... χα χα χα. τα καλυτερα παιδια ειναι οι αλβανοι. ως γυναικα τραβαω πολλα απο αυτους του λιγδιαριδες/γλοιωδεις τυπους. κι οχι μονο εγω αλλα ολες οι κοπελες. δεν υπαρχει περιπτωση να βγω στον δρομο (ακομα κι αν ειμαι με φορμες) και να μην μου την πεσουν 3-4. θα μου πεις αυτο ειναι το προβλημα σου; δεν χαιρεσαι που εχεις κατακτησεις; χα χα χα χα.....το θεμα ειναι οτι επιμενουν, δεν δεχονται την αδιαφορια η την αρνηση. αμα τους πεις οτιδηποτε σε παιρνουν απο πισω και σε ακολουθουν, αμα τους βρισεις σε λενε π....να κ....λα και αλλα τετοια χαριτωμενα, αμα δεν τους δωσεις σημασια τα ιδια. μινι φουστες/ντεκολτε/ κοντα μπουζακια ειναι απαγορευμενα εκτος αν θελω να με βιαζουν με το που μπω στο μετρο. τακουνια που φοραω μονο με παντελονι. εχει τυχει να γυριζω βραδυ (Πριν τις 12) σπιτι και δεν τολμαγα να κοιταξω τπτ αλλο εκτος απο το πατωμα του μετρο γτ ηταν τιγκα στα μαροκια και οπου με το που σηκωνα το βλεμα με καρφωναν καναν νοηματα και τετοια. εχει τυχει να μου την πεσει ενα ζωο ενω ηταν μπουκομενο με σαντουιτς και εξευδωνιζε μαρουλια προς ολες τις κατευθηνσεις. πριν 2-3 μερες περπαταγα στο πεζοδρομιο και ενας μλκς να μην με αφηνει να περασω. κατεληξα να ουρλιαζω. προχθες ενας αλλος παλι με ειχε παρει απο πισω και επειδη δεν του μιλαγα αρχισε να με βριζει. και δεν τα τραβαω μονο εγω. σε φιλη μου εχει τυχει πολλες φορες να σταματησει αυτοκινητο να της ανοιξουν πορτα και να τις λενε να μπει μεσα. μια αλλη την εβριζαν στο ετσι, χωρις λογο. και γενικως ειναι τα κακοποια στοιχεια της πολης. λαμογια και αλητες, οτι και να γινει αυτοι φταινε. στις περιοχες που μενουν δεν πατανε νορμαλ ανθρωποι την νυχτα. ειναι απο τις χειροτερες των βρυξελλων. αυτα τα ολιγα. ουτε το 5% της καταστασης δεν περιγραφω εδω. μλκς μουσουλμανοι χειριστου ειδους. ξερω κοπελες μαροκινες που παντρευτηκαν τετοιους και τραβηξαν τα πανδηνα μεχρι να χωρισουν. λενε οτι οι original μαροκινοι του μαροκου δεν ειναι ετσι.... δεν εχω παει ποτε για να ξερω. αυτοι εδω ομως δεν παλευονται. στο ελληνικο σχολειο εχουν χτυπησει με πετρες παιδι (αγορι) χωρις λογο, παλιοτερο παλι στο ελληνικο σχολειο (σε αλλο κτιριο και αλλη περιοχη απ αυτη που ειναι σημερα) μπηκαν με τσεκουρια μεσα και τα διελυσαν ολα. ευτυχως αυτο δεν το εζησα εγω. σιγα σιγα θυμαμαι διαφορα γεγονοτα και τα λεω γι αυτο ειναι λιγο χωρις ηρμο το ποστ.... σταματαω εδω γτ δεν αντεχω αλλο να τα σκεφτομαι, τα παιρνω ασχημα. Εγώ έμενα στο Uccle, αρκετά καλή περιοχή των βρυξελλών οπότε δεν είχαμε προβληματα με τους Μαροκινούς. Μου έχει τύχει όμως κάτι άλλο... Ημουν 8 χρονών και προχωρούσα στο δρόμο γιατί είχα πάει να πετάξω τα σκουπίδια, τότε πέρασαν κάτι αγόρια με τα ποδήλατα και μου φώναξαν "Ε salaup!" που σημαίνει κάτι σαν Ε βρωμιάρα. Αλλά εγώ επειδή μόλις είχα έρθει από Ελλάδα, δεν ήξερα να τους απαντήσω στα γαλλικά και τους έκανα μια μούντζα και μόλις το έκανα ήξερα ότι είχα κάνει τραγικό λάθος γιατί αυτοί εκεί δεν την έχουνε τη μούντζα και κατάλαβα τι θα επακολουθούσε και αυτοί άρχισαν να γελάνε και να κάνουν μούντζες ο ένας στον άλλον και να με κοροιδεύουν, και γω ντράπηκα πάρα πολύ. Και από τότε γιατρέ όταν πετάω τα σκουπίδια δεν μπορώ να μουντζώσω κανέναν (Ντοινγκ!!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.