danny.solberg Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Γειά σας παιδιά,πρόσφατα έβαλα στον υπολογιστή μ το Kubuntu χρησιμοποιώντας το wubi-installer αλλα κάποιες φορές μ σβήνει η οθόνη κ δεν ξέρω τι να κάνω...μ έχει συμβεί 2 φόρες μέχρι τώρα,την μία προσπάθησα να στείλω ένα αρχείο μέσω pidgin k την άλλη άνοιξα να δώ ένα βίντεο μαύρισε η οθόνη αλλα άκουγα ήχο...τι να κάνω???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sergyma Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Γειά σας παιδιά,πρόσφατα έβαλα στον υπολογιστή μ το Kubuntu χρησιμοποιώντας το wubi-installer εκεινο που μπορεις να κανεις ειναι να φτιαξεις ενα dualboot συστημα με windows και Kubuntu το Wubi δεν εγκαθιστα τη διανομη Kubuntu του λειτουργικου linux αλλα μια εφαρμογη Windows <Wubi allows you to install and uninstall Ubuntu as any other Windows application> http://wubi-installer.org/index.php αν θελεις να δεις πως δουλευει καποια διανομη υπαρχουν τα live cd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δωσε καμια ακομα πληροφορια για το pc σου, οπως επεξεργαστη, καρτα γραφικων, driver για αυτη κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
danny.solberg Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 2.0ghz, 1gb ram(support dual channel),ati mobility radeon x300 126vram.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Επειδη ειπες την κακια λεξη για τα δεδομενα του λινουξ >> ati, εχεις περασει καποιο driver για αυτη και με ποιο τροπο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
danny.solberg Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Το ξέρω δυστυχώς οτι ατι κ ubuntu δεν τα πάνε καλά....βασικά έχω κατεβάσει μονο τισ ενημερώσεις σχετικά με bug fix k security δεν έχω βάλει kανένα driver....απ'όσο θυμάμαι.το θέμα είναι οτι μ το κάνει μόνο στον kubuntu,με τον ubuntu δεν είχα πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.