Προς το περιεχόμενο

Desktop FUJITSU SIEMENS SCALEO 299Euro

Ekotas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παλι καλα που δεν βρεθηκε κανενα θυμα ακομα...Οχι οτι μπορουσαμε να το προστατεψουμε καπως αλλα τεσπα..

Μακαρι να την κρατησουν την προσφορα και να το βαλει στον κ***λο του!!!!!

Φιλικα παντα....

Δημοσ.

Που είναι ο peradw8e όταν τον χρειάζεσαι;Στο link εδώ μέσα στην Αγγελία που έβαλε,δείχνει ότι έχει 300€.Συνεπώς με 500€ που το πούλαγε είναι επιεικώς απατεώνας!

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=318408

Edit,δουλεύουνε τελικά οι smods,τζάμπα το κράξιμο,το σβήσανε...

Δημοσ.

Μπορει & ν το πουλησε...

Το "Φιλικα παντα" ειναι ολα τα λεφτα

Αντε βρεστε καμμια καλη ευκαιρια να αρχισουν οι λαθρεμποροι

Με τον αλλο με τις 20 καρτες απ το πλαισιο τι εγινε?

Μακαρι να την κρατησουν την προσφορα και να το βαλει στον κ***λο του!!!!!

Φιλικα παντα....

Δημοσ.

Ειχε επεμβει ο Paredwse νομιζω λεγοντας οτι οντως η προσφορα αντιστοιχει σε πακετο απο το you αξιας 800€(Unreal τιμη i know) αλλα εκανε το χρεος του.

Δημοσ.
Τρελα αντανακλαστικα οι moderators...

Αντί να κάθεσε να γκρινιάζεις θα μπορούσες να πατήσεις το κουμπάκι του "Report" κάτω από το post ώστε να το δουν πιο γρήγορα. Αλλά βέβαια, γιατί να χάσεις εσύ 20 δευτερόλεπτα από το χρόνο σου;

Δημοσ.

Είχε πατηθεί αγαπητέ το κουμπάκι και δεν υπήρξε ανταπόκριση,γι αυτό και τα posts (τουλάχιστον το δικό μου).

Προφανώς θα ήταν ακριβώς τη στιγμή που οι smods/admin διέγραφαν τη συγκεκριμμένη αγγελία,γιατί ενώ την έβλεπα και προσπάθησα να κάνω report,ενώ δέχτηκε την κίνησή μου αυτή,εν τούτοις μου έλεγε κάτι σαν "δεν υπάρχει" σαν απάντηση.

Το παιδί απλά ανέφερε την άμεση αντίδραση των mods,εσύ γιατί στράβωσες;;)

Δημοσ.
Αντί να κάθεσε να γκρινιάζεις θα μπορούσες να πατήσεις το κουμπάκι του "Report" κάτω από το post ώστε να το δουν πιο γρήγορα. Αλλά βέβαια, γιατί να χάσεις εσύ 20 δευτερόλεπτα από το χρόνο σου;

ΡΕ αρχοντα ποιος νομιζεις οτι το πατησε?

Η αντιδραση των mods ηταν να πουν οτι εκανα λαθος που εκανα report...

Δημοσ.

Ο υπολογιστής είναι στα χερια μου,και απλά ήθελα να πω ότι άξιζε και με το παραπάνω. η VGA δεν είναι onboard, είναι κανονική ATI 3850,βασικά τίποτα δεν είναι onboard,

η μητρική δείχνει το Everest ότι είναι Elitegroub Board (AMD960VM-FMH) AMDchipset και επεκτάσιμη,και όλα όσα έλεγε ήταν μέσα.

Ποιοτικό μοντάρισμα και άριστα υλικά,καλό πληκτρολόγιο + ένα απλό οπτικό mouse,τα Vista εγκαθιστώνται με την πρώτη εκκίνηση του PC,πράγμα που δείχνει ότι άναψε πρώτη φορά.

Δισκάκι Vista δεν υπάρχει,όμως σου δίνει το προσωπικό σου πληρωμένο ήδη κλειδί.

Επίσης κάτι που δεν έχω ξαναδεί από άλλο κατάστημα.. κάνει επιπλέον πραγματική μείωση φπα στην παραμεθόριο στην απόδειξη λιανικής!,δηλαδή μου ήρθε 284 euro.

Συγχαρητήρια στο you.gr,μπράβο και τα ευχαριστώ,στο κατάστημα,που μπορεί και κάνει αυτές τις προσφορές,αλλά και για την άμεση και άριστη εξυπηρέτηση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...