Merdock Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Εδώ και 2μιση χρόνια έχω μια LG L1919S.Περίπου στον ένα χρόνο μου κάηκε ένα pixel οπότε και μου την αντικετέστησαν.Εδώ και κανά μήνα περίπου είχα παρατηρήσει ότι όταν άνοιγα το pc όταν ήμουν στην οθόνη που λέει welcome ξαφνικά η εικόνα τρεμόπαιζε και μετά γίνονται όλα άσπρα.Δεν είχα δώσει σημασία μέχρι χτες που ακόμα και όταν μπήκα στα windows που και που ξαφνικά σαν να μεγάλωνε η φωτεινότητα και η εικόνα τρεμόπαιζε.Βασικά εμφανίζονταν άσπρες διακεκομένες γραμμές και διέσχιζαν την οθόνη. Σήμερα που άνοιξα το pc η εικόνα είναι εντελώς άσπρη και αν πλησιάσω στην οθόνη ακούω κάτι σαν τσίριγμα.Ευτυχώς έχω και μια τηλεόραση συνδεδεμένη στο pc οπότε κάνω τη δουλειά μου(αν και έχω στραβολαιμιάσει επειδή είναι λίγο μακρυά από το pc:-D)Απ'ότι φαίνεται και αυτή η οθόνη τα παιξε.Μάλλον δε με θέλουν οι LG:-(.Ξέρετε αν καλύπτει η εγγύηση το πρόβλημα και βασικά αν ισχύει ακόμα;3 χρόνια κλείνω το Σεπτέμβρη.
REALZEUS Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Φυσικά και σε καλύπτει η εγγύηση. Πάρε τηλέφωνο άμεσα.
Merdock Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Τελικά αύριο θα μου φέρουν νέα οθόνη και μιας και η άλλη έχει εξαντληθεί θα μου φέρουν μια 20αρα wide:-D Η πλάκα είναι ότι όταν μου την είχαν αλλάξει τη πρώτη φορά σκέφτηκα τι καλά που θα ταν να μου ξαναχαλούσε λίγο πριν λήξει η εγγυήση.Λέτε να με άκουσε;
caution Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Τελικά αύριο θα μου φέρουν νέα οθόνη και μιας και η άλλη έχει εξαντληθεί θα μου φέρουν μια 20αρα wide:-D Στην έφεραν τελικά; (...πλάκα - πλάκα και εγώ μόνο θετικές εμπειρίες έχω από το service της LG...)
Merdock Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Ναι πριν λίγο μου την έφεραν.Είναι μια η W2042S.Και εγώ μόνο τα καλύτερα λόγια μπορώ να πω για την εξυπηρέτησή τους.
panospc Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Έχω κι' εγώ παρόμοιο πρόβλημα με τον φίλο. Έχω την Samsung 2232ΒW και αν μείνει κλειστή από 1 ώρα και πάνω όταν την ανοίξω η εικόνα αρχίζει να αναβοσβήνει( αλλάζει φωτεινότητα συνεχως) και ακούγεται ένα σφύριγμα. Μετά από κάνα 5λεπτο κλείνει η οθόνη και όταν την ξανανοίξω κάνει το ίδιο για 1-2λεπτά ακόμα και μετά λειτουργεί κανονικά. Όσο περνάει ο καιρός το πρόβλημα χειροτερεύει... Πόσο καιρό θα πάρει εάν την στείλω στη samsung; Σκέφτομαι να πάρω μια καινούρια 24αρα και αυτή να τη στείλω για service, αλλά μετά από αυτό φοβάμαι να ξαναπάρω οθόνη samsung...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.