phanispal Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Υποθέτω πως χρησιμοποιείς την ενσωματωμένη και όχι κάποια άλλη. Και ξαναλέω, στο λινκ που σου έδωσα, τα έχει όλα. Αν έχεις βάλει 3d party, δοκίμασε να τρέξεις πάλι το gpu-z τώρα που πέρασες οδηγούς μητρικής, ειδάλλως τρέξε το Everest. Δεν περάστηκαν οι οδηγοί για usb;
xrist0f0r0s Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 δεν ξερω κατεβασα αυτο που μου εδωσες http://www.msi.com/index.php?func=downloaddetail&type=driver&maincat_no=1&prod_no=566 το ετρεκσα ειχε μονο 2 αρχια μεσα
phanispal Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Σε τι αναφέρεσαι τώρα, στην κάρτα γραφικών ή στους usb οδηγούς; Οι usb παίζουν;
xrist0f0r0s Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 το usb δουλευει κανονικα τωρα θελω να κανω την καρτα γραφικων και ηχου
phanispal Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Ρε μαν, 20 posts για να περάσεις οδηγούς μητρικής κλπ. Βεβαιώσου γι' αρχή ποια κάρτα γραφικών χρησιμοποιείς (το ίδιο ισχύει και για την κάρτα ήχου). Μετά βλέπουμε..
xrist0f0r0s Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 κατεβασα το everest αλλα εχει παρα πολλα μεσα και δεν ξερω ειμαι και καινουριος που θα βρω την γραφικη και την καρτα ηχου ?
phanispal Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Computer -> Summary -> Video Adapter/Audio Adapter Τελικά έχεις άλλη κάρτα ήχου; Τους οδηγούς που έχει στο λινκ που σου έδωσα τους κατέβασες; Τους εγκατέστησες; Ήχο έχεις;
xrist0f0r0s Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 ναι τους εκανα εκανε και restart αλλα ηχο δεν εχω αυτη ειναι η καρτα γραφικων : SiS 330 Mirage IGP kαι αυτη η καρτα ηχου : SiS 7012 Audio Device στην 330 μου λει πως εχει και 3D Accelerator να ξανακατεβασω και να κανω install εκινο το link που μου εδωσες ?
phanispal Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Στη Διαχείριση Υλικού (ή κάπως έτσι) βλέπεις κανα ερωτηματικό;
xrist0f0r0s Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 ναι 3 sto other diveces exi ena sm bus controller το αλλο sto human interface diveces ena usb human in .... και το αλλο sto dvd/cd drivers exo 2 το ενα απο τα 2 multimedia audio controller
erys Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 διπλα απο μια επαφη μου στο μσν εμφανιστηκε ξαφνικα ενα ημερολογιο -σημειωματαριο. ξερει κανεις τι ειναι αυτο, τι σημαιει; παω να σκασω δεν βρισκω απαντηση Πριν εμφανιζονταν κανονικα
phanispal Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 διπλα απο μια επαφη μου στο μσν εμφανιστηκε ξαφνικα ενα ημερολογιο -σημειωματαριο. ξερει κανεις τι ειναι αυτο, τι σημαιει; παω να σκασω δεν βρισκω απαντηση Πριν εμφανιζονταν κανονικα
vag3d Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 1. Κάνεις Reboot το PC σου. Στην αρχική οθόνη (μαύρη οθόνη πρίν φορτώσουν τα Windows - εκεί που κάνει count-down την μνήμη του συστήματος), πατάς την κατάλληλη στιγμή το πλήκτρο PAUSE απο το πληκτρολόγιο σου. Πάνω πάνω αριστερά θα σου έχει ενα κωδικό. Αυτός ο κωδικός είναι το Model της Motherboard σου. Το γράφεις σε ένα χαρτί. 2. Google it --> Ψάχνεις στο Google για να βρείς σε ποιά εταιρία ανήκει η κωδική ονομασία της Motherboard σου / το Model της Motherboard σου. Παράδειγμα--> Αν πχ. ο κωδικός της Motherboard (που θα διαβάσεις πάνω-πάνω) είναι "GA-8AENXP-D" το ψάχνεις στην Google και διαπιστώνεις οτι η motherboard σου είναι μάρκας "Gigabyte". Κάποιο απο τα Link που θα σου δώσει η Google, θα αναφέρεται στο Site της www.gigabyte.com.tw Αυτό είναι το επίσημο Site της Gigabyte. Εκεί, με λίγο παραπάνω ψάξιμο, θα εντοπίσεις την ακριβή σελίδα της δικής σου Motherboard. (στο παράδειγμά μας, θα δείς --> http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1851 ) Εκεί πατάς σε κάποιο Link που λέει--> "Drivers" και κατεβάζεις όλους τους Drivers για την Motherboard σου. ;-) Κατεβάζεις λοιπόν όλους τους Drivers για την motherboard σου και τους κάνεις εγκατάσταση στα Windows σου. Αφού λοιπόν η Motherboard θα έχει πλέον τους Drivers περασμένους και σου "ανακαλύψει" όλα όσα μπορεί να σου ανακαλύψει, τότε μπορείς να συνεχίσεις για να βάλεις την κάρτα γραφικών και τα υπόλοιπα.... (πχ. ανοίγεις το κουτι του υπολογιστή σου και βλέπεις τι έχεις μέσα και κατευθύνεσαι αναλόγως...) ;-) Συνήθως τα περισσότερα τα έχει πάνω η Motherboard. Απο εκεί και πέρα θα χρειαστείς την κάρτα γραφικών και την κάρτα ήχου (αν εχεις διαφορετική απο την ενσωματωμένη). Φυσικά, όλα όσα αναφέρω στο παράδειγμά μου, εφαρμόζονται σε κάθε μάρκα motherboard...!!! Thats the way we do it...aha...aha..!!!! χιχιχι
xrist0f0r0s Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 το δοκιμασα εκινο που ειπες αλλα δεν μου βγαζει τιποτα το model της motherboard ειναι αυτο ΜS-6540 το κανα και πιο που μου ειπε ο phanispal το κατεβασα αλλα ακομα εχω το προβλημα τι να κανω ?
vag3d Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Αρα δεν εχεις σωστά εγκατεστημένους τους drivers για την κάρτα γραφικών. Νομίζω η Nvidia πρέπει να έχει κάτι σαν auto-detect στο site της.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.