Γιάννης Μ Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Μπορείτε να βρείτε ΚΑΤΙ που δεν είναι τέλειο σε αυτό το μηχάνημα;;; το έχει πάρει κανείς;;;
Γιάννης Μ Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 αυτό είναι κακό; πιστεύεις ότι δεν θα είναι γρήγορο ή για λόγους service κλπ?
aledjo Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 εντελος GTP ειναι! με αυτα τα χαρακτηριστικα που εχει, φτιαχνεις ενα κανονικο pc με 600-700 ευρω και πολλα λεω. ασε που ενας φορητος ειναι πολυ καλυτερος με τα ιδια λεφτα. απλα το πουλανε για μουρη οτι εχει δικο του μικρο σχημα σαν επιτραπεζιος η/υ αλλα αν παθει κατι ή θελει καποιος να του κανει καποια αλλαγη, τοτε να δω ποιος τεχνικος η/υ θα το ακουμπησει.
Γιάννης Μ Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω πρόσφατη εικόνα των τιμών στα pc αλλά αναρωτιέμαι πόσο κάνει μία touchscreen οθόνη 22΄με ενσωματωμένα ηχεία, κάμερα και μικρόφωνο; και πόσο βγαίνει ένα desctop με blu ray και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του HP TouchSmart IQ525gr; αν αυτά φίλε μου βγαίνουν σύνολο 600 euro πες μου που είναι να πάω να το πάρω αύριο..
aledjo Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 επαναλαμβανω οτι εχει αυτη τη τιμη επειδη τα εχει ενσωματομενα με δικο του σχημα! απο επιδοσεις ομως κανει οτι κανει και ενα pc των 700 ευρω.. και ενα λαπτοπ ολα ενσωματομενα τα εχει εκτος τη touchscreen αλλα ειλικρινα τι τη χρειαζεται τετοια οθονη?
TzimakoTOS Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 700 ευρω συν μια οθονη που μια αξιοπρεπης 22αρα εχει 200 το οποιο αν βαλουμε πανω να ειναι touch να χει πανω καμερα και μικροφωνο και ενσωματωμενα ηχεια παει πιστευω 400-450.. 1250 αισιως.. Προσθετουμε ενα σετ ασυρματο πληκτρολογιο ποντικι με την ποιοτητα και το design των παραπανω συν ενα remote εξειδικευμενο παμε ανετα στα 1350.. Αρα για 50 ευρω λιγοτερα απο αυτο εχουμε ενα desktop χωρις τον 15κιλο κακομουτσουνο κουτι που θα ειχε αυτο με τα μακαρονια να σκορπιζονται γυρω του.. Προσωπικα μολις φτηνηνει και το βρω σε καμια καλη τιμη απο αγγελια, αυτο ειναι το επομενο κομπιουτερ μου... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 04:28 ---------- Η μαλλον για 150 ευρω λιγοτερα μιας και στο σκρουτζ εχει 1200..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.