kirmis Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Ρε παιδιά τί γίνεται με τον καινούργιο jdownloader 0.5.917? ?? Εγώ μέχρι και τον 0.4.936 έπαιζα κανονικά ώς free user (απο rapidshare.com)... αλλα χθές, έπειτα απ το αναγκαστικό update στην 0.5.917 έκδοση δεν μου κατεβάζει πλεον τίποτα... Άλλαξε κάτι? Έκοψαν το download τελείως για τους free users? ?? :cry:
j11h Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω ακριβως τι παιζει γιατι εχει καιρο να τον δουλεψω,αλλα απο οσο θυμαμαι υπαρχει και το cryptload που κανει την ιδια δουλεια.Αν θελεις μπορεις να δοκιμασεις κι εκεινο.Εαν αλλαξε κατι στο rapidshare σιγουρα τοτε θα το δεις και στον cryptload.
talisman Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Εχει αλλαξει τελειως ο τροπος που μπαινουν τα αρχεια.Θελει αρκετη συζητηση γιατι ειναι στην αρχη του ακομα.Το πρωτο πραγμα που μπορω να γραψω ειναι αυτο: Οταν πιανεις καποια αρχεια στην αρχη μπαινουν στην ενοτητα LinkGrabber.Απο εκει πρεπει να τα κανεις Add και θα μπουν στο πρωτο πεδιο Download Eκει πατας να ξεκινησουν.Μπορεις ομως να τσεκαρεις στην ενοτητα LinkGrabber το Start after adding για να ξεκινησει απευθειας το download αμεσως μετα το Add
Praetorianos Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Μόλις χθες κατέβασα κάποια αρχεία με το καινούριο jdownloader χωρίς κανένα πρόβλημα. Απλώς όπως είπε κι ο talisman το έκαναν λίγο πιο περίπλοκο -γιατί?- και θέλει λίγο διαδικασία μέχρι να το βάλεις να κατεβάζει.
kirmis Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Εχει αλλαξει τελειως ο τροπος που μπαινουν τα αρχεια.Θελει αρκετη συζητηση γιατι ειναι στην αρχη του ακομα.Το πρωτο πραγμα που μπορω να γραψω ειναι αυτο:Οταν πιανεις καποια αρχεια στην αρχη μπαινουν στην ενοτητα LinkGrabber.Απο εκει πρεπει να τα κανεις Add και θα μπουν στο πρωτο πεδιο Download Eκει πατας να ξεκινησουν.Μπορεις ομως να τσεκαρεις στην ενοτητα LinkGrabber το Start after adding για να ξεκινησει απευθειας το download αμεσως μετα το Add Ρε παιδιά θα τρελαθώ... Κάνω add τα links μέσω του + Continue (κάτω δεξιά στο παράθυρο) στο LinkGrabber... Υστερα μου τα βγάζει online τα links... και πατάω download αλλα τίποτα Όντως στο πρώτο πεδίο στην αριστερή λίστα (downloads) δεν πάνε τα έγκυρα links Αλλα γιατί?? ??? Τί μου διαφεύγει... :eek:
talisman Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Ρε παιδιά θα τρελαθώ... Κάνω add τα links μέσω του + Continue (κάτω δεξιά στο παράθυρο) στο LinkGrabber... Υστερα μου τα βγάζει online τα links... και πατάω download αλλα τίποτα Όντως στο πρώτο πεδίο στην αριστερή λίστα (downloads) δεν πάνε τα έγκυρα links Αλλα γιατί?? ??? Τί μου διαφεύγει... :eek: Σου βγαζει online τα links παλι στο LinkGrabber Εσυ πρεπει ομως να τα μεταφερεις στο πρώτο πεδίο στην αριστερή λίστα (downloads).Αυτο γινεται πατωντας το Add Selected Packages (αριστερα στο LinkGrabber πεδιο) οταν αυτα ειναι στο LinkGrabber.Τοτε μεταφερονται επιτυχως στο πρώτο πεδίο (downloads) και τοτε πατας να ξεκινησει το download
pgmank Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Εγώ κατεβάζω μια χαρά πάντως παιδιά !!! Το Rapidshare δεν φταίει με τίποτα μάλλον πρέπει να μάθεις λίγο να το χειρίζεσαι ακολουθώντας τις οδηγίες που σου έδωσαν και τα παιδιά πιο πάνω !!!
kirmis Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 ήταν τόσο απλό τελικά thxz a lottttttt:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
_BASSstarlet_ Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Θα μπορούσαν να το κάνουν πιο απλό: Επιλέγεις τα links από το site με copy/paste, μετά θα πατάς "Yes" για confirmation, αμέσως μετά θα εισάγεις τον κωδικό και το pass του host, θα περιμένεις mail με link για verification, restart το pc restart το router για να αλλάξει ip, φόρτωμα του JD, web update και μετά παρέα με τη Θώδη. Ε δλδ έλεος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.