Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με ati radeon xd 2600 xt

theoturbo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω δοκιμάσει 3-4 παιχνίδια και όταν πάω να τα τρέξω τα παιχνίδια παίζουν για κανα 2λεπτό και μετά κλείνει ο υπολογιστής.Η κάρτα γραφικών μου είναι η ATI RADEON XD 2600 XT PCIE σε vista λειτουργικά.Έχω δοκιμάσει και drivers από το site της ATI τπτ.Κάνω format στο pc εγκαταστώ πάλι drivers της κάρτας πάλι τπτ.Ας βοηθήσει κάποιος.ευχαριστώ

Δημοσ.

Δύο μπορεί να είναι οι κύριες αιτίες που ευθύνονται, θερμοκρασίες και ελλειπές τροφοδοτικό.

Ανέφερε και τα δύο, να δούμε τι παίζει.

Δημοσ.

Η θερμοκρασία λέει το πρόγραμμα της κάρτας γραφικών ότι είναι 80C.Για το τροφοδοτικό είναι 570W και εκτός αυτού την κάρτα την έχω 1,5 χρόνο και ήταν μια χαρα.

Δημοσ.

Για Run-Mode Benchmarking και Stability Test τρέχει πάλι για κάνα 2λεπτό και πετάει μηνύματα

Process ID=νούμερα κάτι δίπλα που δεν πρόλαβα

Click ok to terminate

και κλείνει το pc

Δημοσ.

Ωραίος.. τι περιμένεις να κάνει τώρα που πιάσαν οι ζέστες χωρίς ανεμιστήρα και φαντάζομαι με κακό έως μέτριο airflow στο κουτί;

Βελτίωσε όσο μπορείς τη ροή αέρα στο εσωτερικό του κουτιού, συμμάζεψε τα καλώδια, βάλε ένα ανεμιστήρι να φυσάει την κάρτα, κάνε κάτι. :Ρ

Δημοσ.

Ναι δεν λέω ότι έχεις άδικο αλλά πέρσι όλο το καλοκαίρι πώς δούλευε αύγουστο μήνα?και έπαιζα και Devil May Cry 4

Δημοσ.

Εγώ πιστεύα ότι ήταν softworiko το πρόβλημα.Είχα βάλει ένα καιρό FEDORA σε άλλο terminal και είχα προσπαθήσει να βάλω drivers της κάρτας γραφικών έγινε πατάτα και τα FEDORA ήταν συνέχεια μαύρα,τοτε έπαιζαν κανα παιχνιδάκι τα vista.Πριν μια βδομαδά μπήκα στα FEDORA δούλευαν μια χαρά χωρίς να τα πειράξω!!!!!!!!!΄Εκανα unistall τους drivers διέγραψα και το terminal που ήταν τα FEDORA.¨Ενα σύντομο ιστορικό....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...