patsi Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Καλημέρα παιδιά.Έχω ένα VW Vento 96-97 μοντέλο(πήρα τώρα δίπλωμα και οδηγό της οικογένειας).Όπως καταλαβαίνετε θέλω να κάνω κάποιες βελτιώσεις.Σκέφτομαι λοιπόν να βάλω σύστημα παρκαρίσματος και θα ήθελα αν γνωρίζετε να μου πείτε πως πρέπει να κινηθώ.Καταρχάς πιστεύω είναι δύσκολο να το περάσω μόνος οπότε πρέπει να πάω σε κάποιον ηλεκτρολόγο αυτοκινήτων να μου το περάσει.Μήπως λοιπόν ξέρετε να μου πείτε γύρω στα πόσα είναι η τιμή και αν με συμφέρει να το αγοράσω και να το πάω ή να πάρω κατευθείαν από εκεί που θα μου το περάσουν?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων....
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Πριν καταφυγεις σε βοηθηματα, δοκιμασε να το παρκαρεις 1-2-3-53 φορες μονος σου υπο ολες τις συνθηκες για να δεις τι παιζει Και να θυμασαι: οι προφυλακτηρες απορροφουν πληρως ολα τα "ακουμπηματα" με ταχυτητα εως 6 χιλιομετρων την ωρα. Οποτε αν πηγαινεις ΠΑΡΑ πολυ σιγα, δεν εχεις να φοβασαι κατι.
patsi Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Το έχω παρκάρει υπό δύσκολες συνθήκες.Οδηγούσα 3 χρόνια πριν πάρω δίπλωμα.Οπότε απλά με ενδιαφέρει όχι το αν μπορώ να παρκάρω αλλά το πόσο γρήγορα θα γίνει αυτό σε περίπτωση που είμαι στην πόλη και στην κίνηση.Πάντως george έχεις δίκιο πως δν πρέπει κατευθείαν να πηγαίνουμε στην εύκολη λύση χωρίς να μάθουμε να παρκάρουμε.
nurse Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Μην αγχώνεσαι και κυρίως μην σε αγχώνουν. Ας κορνάρουν όσο θέλουν και ας δυσανασχετούν. Να περιμένουν μέχρι να παρκάρεις. Άλλωστε το ίδιο έκαναν και αυτοί όταν πρωτο-πήραν το αμάξι τους ή έμαθαν να οδηγούν. Η αλήθεια είναι ότι τέτοια συστήματα σου προσφέρουν αρχικά μια αίσθηση ασφάλειας. Όμως μετά από κανένα χρόνο σου είναι λίγο πολύ άχρηστα. Οι τιμές ξεκινούν από 120-150ε χωρίς εργατικά.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Οντως, γυρω στο 100ρικο ++ να υπολογιζεις... Κατα την αποψη μου δεν αξιζει. Παντως εχεις δικαιωμα να τους υποχρεωσεις να περιμενουν λιγο μεχρι να παρκαρεις, εχοντας πρωτα αναψει τα φλας (αλαρμ). Ασε τους να κορναρουν και μη δινεις καμια σημασια.
Ros_Original Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Θα συμφωνήσω εν μέρει με τις υπόλοιπες απόψεις σχετικά με την εμπειρία όσον αφορά το παρκάρισμα, αλλά από προσωπική εμπειρία θα έλεγα ότι βοηθάει αρκετά ο αισθητήρας κυρίως γιατί πέραν της όρασης στηρίζεσαι και στον ήχο (και όχι της πρόσκρουσης ). Όντως θα σου κοστίσει λίγο πολύ 120-150 ευρώ
elven Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Προσπαθώντας να παρκάρω αμάξι με αισθητήρα μπορώ να πω ότι δυσκολεύτηκα πολύ περισσότερο απο ότι χωρίς γιατί η βλακεία χτυπούσε την ώρα που περνούσε η μούρη σχετικά κοντά απο το μπροστά όχημα την ώρα της όπισθεν Δύσκολο να το περιγράψω,όποιος το κατάλαβε
PCharon Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 η μούρη σχετικά κοντά απο το μπροστά όχημα την ώρα της όπισθεν Μα αφού τη μούρη τη βλέπεις, για ποιό λόγο να μπει αισθητήρας μπροστά?
elven Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Μα αφού τη μούρη τη βλέπεις, για ποιό λόγο να μπει αισθητήρας μπροστά? Ιδέα δεν έχω.Ήταν ένα ΤΟΥΟΤΑ Αουρις και ήταν κοπέλας(δλδ οδηγάρα),τώρα το βαλε σαν εξτρα λόγω ατζαμοσύνης δεν ξέρω,πάντως βαρούσε κι έψαχνα να δω τι είναι.
adi32 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Και να θυμασαι: οι προφυλακτηρες απορροφουν πληρως ολα τα "ακουμπηματα" με ταχυτητα εως 6 χιλιομετρων την ωρα. Οποτε αν πηγαινεις ΠΑΡΑ πολυ σιγα, δεν εχεις να φοβασαι κατι. Τετοια να μην του λες Γιατι εχω δει καφρους να παρκαρουν ετσι με μπαμ μπουμ πισω μπρος και μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι Φυσικα και γινονται ζημιες ετσι αναλογα τον προφυλακτηρα
million_voices Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 εμενα που ειμαι ατζαμης οι αισθητηρες με εχουν βολεψει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.