Antwni Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Παιδιά έχω ένα πρόβλημα πριν από καιρό απεγκατέστησα κατά λάθος χειρωνακτικά το nero και όπως καταλαβαίνετε είχαν μείνει υπολείμματα!!Του ξανά κάνω εγκατάσταση λοιπόν σήμερα!!Πηγαίνω στον Πίνακα Ελέγχου (γιατί στο Revo unistaller δεν μου έχει την επιλογή για να απεγκαταστήσω το nero) και βλέπω αυτό εδώ.......!!Δεν ξέρω τι να κάνω!!Αν πάτησω σε ένα από αυτό μου βγάζει αυτό το μήνυμα!!Δεν μπορώ να κάνω ούτε repair!!Το έχω εγκαταστήσει το nero από πάνω χιλιάδες φορές!!Πώς θα το απεγκαταστήσω πλήρως ρε παιδιά???
nikomas50 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 http://www.nero.com/eng/support-downloads.html Εδώ και εδώ http://www.nero.com/eng/tools-utilities.html#tab4 θα βρεις αυτό που χρειάζεσαι. Καλή επιτυχία στην πλήρη απεγκατάσταση και καθαρισμό από κάθε εγγραφή στο μητρώο !!
Antwni Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Το ξέρω αυτό το δοκίμασα αλλά τίποτα!!Τώρα θα δω αν γίνει τίποτα με τν νέα έκδοση του nero αλλά θα προσπαθήσω και να τα διαγράψω μέσα απο το φάκελο porgrammdata!!
Hurry38 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Η γνωστη παλια δοκιμασμενη λυση.Το ξαναπερνας παλι και μετα το βγαζεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.