Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή Κάρτας Γραφικών

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το σύστημα μου έχει ως εξής:

AMD Athlon XP 1800+, 1.25 GB RAM

Ποιά είναι η πιο δυνατή για παιχνίδια (AGP προφανώς) κάρτα γραφικών που αντέχει το σύστημα μου και μπορώ να βρω είτε στο εμπόριο είτε έστω στα μεταχειρισμένα? (Προσωπικά έχω στο νου μου GeForce 6200 και 6600, αν και η δεύτερη δεν κυκλοφορεί πλέον)

Δημοσ.

Για ποιο λόγο θες να την αλλάξεις; Εγώ προσωπικά δε θα έδινα 36€ για την 6200, ούτε 42€ για την 3450. Ανάμεσα σε αυτές τις δύο πάντως, θα προτιμούσα την 3450.

Δημοσ.

Φίλε sentient, νομίζω πως δεν αξίζει αν αγοράσεις καινούρια κάρτα για ένα τόσο παλιό rig. Αν βρεις τώρα καμία μεταχειρισμένη 6600GS-GT, βουρ...αλλά οι περισσότεροι τις φυλάνε σαν κόρη οφθαλμού...:-)

Δημοσ.
Το σύστημα μου έχει ως εξής:

AMD Athlon XP 1800+, 1.25 GB RAM

Ποιά είναι η πιο δυνατή για παιχνίδια (AGP προφανώς) κάρτα γραφικών που αντέχει το σύστημα μου και μπορώ να βρω είτε στο εμπόριο είτε έστω στα μεταχειρισμένα? (Προσωπικά έχω στο νου μου GeForce 6200 και 6600, αν και η δεύτερη δεν κυκλοφορεί πλέον)

Ποια παιχνίδια ελπίζεις να παίξεις ?

Δημοσ.

Λοιπόν ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Σκέφτηκα να πάρω κάρτα καθώς το ν' αλλάξω σύστημα μάλλον αργεί πολύ ακόμη. Προς τον φίλο απο επάνω, τώρα παίζω Dreamfall και μετά σκοπεύω να παίξω VTM: Bloodlines. Θεωρώ πως μπορώ να κερδίσω κάτι ακόμη σε απόδοση αναβαθμίζοντας έστω την κάρτα.

Δημοσ.

Όχι ακόμα. Ίσως να καταφέρω να πάρω μια 6600 απο μεταχειρισμένα ή ίσως να καταφύγω σε αυτήν.

Υπάρχει περίπτωση με κάποια απο αυτές τις κάρτες (6200/6600/3450) να αντιμετωπίσω πρόβλημα λόγω επεξεργαστή(Athlon XP 1800+, στα 1500MHz)?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...